Meny

Boliglån fra Akademikerne (Danske Bank)

Alle boliglån
Gå til Akademikerne (Danske Bank)
Vis flere valg
LÅNEBELØP
BOLIGENS VERDI
BEL. GRAD DIN BELÅNINGSGRAD
62%
NEDBETALINGSTID
DIN ALDER
LÅNETYPE
Omtaler
Eff. rente
Kost/mnd
Danske Bank omtaler og erfaringer
2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
96
av 105 innen
bank
48%
anbefaler
Danske Bank
Fornøyd
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Veldig fornøyd!"

Har i dag byttet til Danske Bank, og hadde i den forbindelse en rekke spørsmål som jeg trengte svar på. En bekjent (som jobber i en konkurrerende bank) har frarådet meg å bytte til Danske, da kundeservicen "er skikkelig treg og dårlig." Jeg kan vel ikke si stort mer enn at vedkommende hadde "popcorn i snakketøyet". Jeg fikk svar på under et minutt og den trivelige kundebehandleren gav meg svar på alle mine henvendelser. Strålende fornøyd med valget mitt!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Uoversiktlig og knotete nettbank"
4 syns denne omtalen er nyttig

Byttet til denne banken pga TEKNA avtalen. Dette er en god avtale som er veldig konkurransedyktig og god. Når det gjelder brukervennlighet på nettbanken er dette satt opp knotete som gjør at man som kunde får dårlig oversikt over egen økonomi. Jeg har aldri hatt så dårlig erfaring med nettbank før som jeg har med Danske Bank nå, dessverre. Her er det store rom for forbedringer...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Elendig og inkompetent"
1 syns denne omtalen er nyttig

Søkte om flytting av boliglån til Danske bank da deres hjemmeside reklamerte med god rente betingelser. Måtte vente i flere uker for å få tid med en rådgiver som viste seg å være inkompetent og viste ingen interesse i å ha nye kunder. Selve renten som de ville tilby var mye høyere enn det de reklamerer for. Bortkastet tid. Styr unna!

Mittalias
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Under enhver kritikk"
1 syns denne omtalen er nyttig

Svært lang behandlingstid ved bankbytte. Lånesøknad over 30 dager behandlingstid. Dårlige betingelser når søknad var behandlet. Dårlig kundeservice. Unngå for enhver pris.

Kundetilfredshet
"Blir overbevist om IKKE å bli kunde, selv FØR man kommer i kontakt med banken..."
1 syns denne omtalen er nyttig

Prøv å ring banken, før du velger å bli kunde, vurder om du vil tåle å bli møtt av slik inkompetanse og arroganse..... Støy, dumme spørsmål, spør om kontonummer når det man vil finne ut er OM man vil bli kunde.... Ja, slike opplevelser vil ikke vi ha, og tenke seg til hvor elendig alt annet sikkert er.... De har jo innført slik løsning, i bevissthet om hvor elendig det er, vil jeg håpe, og tro...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendig nettbank, elendig app"
1 syns denne omtalen er nyttig

Bra: God låne-rente med akademikeravtalen Dårlig: Nettbanken er ulogisk, lite intuitiv og unødvendig komplisert og krever mange trykk for enkle dagligdagse operasjoner. Opprettelse av avtalegiro må ofte gjøres via chat fordi nettbanken ikke viser mulige avtaler. Bankapp støtter ikke copy paste, feks av KID, kontonr og mangler flere funksjoner. Dette er visstnok noe du som kunde må tåle, fordi appen er i beta (som den har vært i snart 2 år) BSU-rente satt ned til 0.75, etter at de sa at de ikke ville følge DNB på dette. Bruke BSU til å betale lån/avdrag krever at du sender signert melding for hver måned, fordi systemet ikke støtter automatikk. Bruker lang tid på å behandle søknader om lån, her Snakk om liten sum med 50% egenkapital for langvarig kunde, burde være kjapt og greit. Dyre på indeksfond, gå til DNB isteden. Tålmodigheten min med banken er i ferd med å renne ut, vært kunde gjennom akademikerne i 4 år, og ingenting tyder på at denne banken gjør noe mer enn minimum for å videreutvikle og skape gode produkter og tjenester for kundene sine.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"7 virkedager for å vurdere billån til eksisterende akademikerkunde?"
3 syns denne omtalen er nyttig

Har huslån og lønnskonto pga akademikeravtale, ingen annen grunn til å velge danskebank. Overføring av kontoer fra Dnb som tidligere hadde akademikeravtalen skulle være uproblematisk ifølge kundekonsulenter. I prinsippet måtte jeg selv rydde opp i avtalegiroer og faste trekk i etterkant. Og PR juni 2019 bruker de 7 virkedager på behandling av billån (kr280 000) hvor jeg selv stiller med over 50% egenkapital, og sparekonto er bygd opp til 250 000,- over 3 år... som om ikke det er nok, så ringer de 10 min før fristen på sju virkedager og sier at de trenger enda mer tid... på å vurdere en kunde de har hatt i 4 år...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Elendige i alle ledd"
3 syns denne omtalen er nyttig

Utrolig trege i alt de foretar seg, frekke kundebehandlere, kort kommer aldri (bestilt 5 ganger), klarer ikke overføre penger til utlandet da jeg studerte utenlands. Rikker ikke en tomme for å gjøre lånet ditt mer fleksibelt. Null imøtekommenhet overhode. Største feilen jeg har gjort er å bytte til danske bank.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR