Meny

Boliglån fra Sbanken

Alle boliglån
Bytt til Sbanken
Vis flere valg
LÅNEBELØP
BOLIGENS VERDI
BEL. GRAD DIN BELÅNINGSGRAD
62%
NEDBETALINGSTID
DIN ALDER
LÅNETYPE
Omtaler
Eff. rente
Kost/mnd
Boliglån 75 %
Sbanken
535 omtaler
3,05%
eff. rente
9 493 kr
kost/mnd
Detaljer
Les mer
Boliglån 85 %
Sbanken
535 omtaler
3,35%
eff. rente
9 799 kr
kost/mnd
Detaljer
Les mer
Sbanken omtaler og erfaringer
3,8/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 105 innen
bank
88%
anbefaler
Sbanken
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Ung sparing"

Veldig god kundeservice - Hyggelige og imøtekommende, hjelper deg med det du lurer på og ikke minst svarer raskt. Appen på mobil kunne vært litt forbedret. En enkel bank med mange muligheter. Men er veldig oppgitt over at Sbanken ikke tilbyr bankkort med ID, håper de ordner dette.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Oversiktlig"

Meget godt fornøyd med Sbanken. Veldig enkel og oversiktlig nettside og app. Lett og kjøpe fond og aksjer, og svarer raskt på henvendelser. Spesielt over chat. Sjeldent tekniske feil eller lignende. Meget godt fornøyd.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Selger personalia til 3. parter"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vet ikke hvordan det er med andre banker, veldig godt mulig de alle gjør det, men denne ihvertfall selger informasjonen din til 3. parter og gjemmer seg bak "metadata"-unnskyldningen. Ved spørsmål om dette er med i kundekontrakten ignorer de deg. I tillegg tilbyr de ikke kort uten contactless teknologi, alle kunder som ikke hadde det ble tvunget over til denne scamme teknologien. Sist virker det som det er apekatter som driver banken, da de nå igjen, slik de hvert år, ser ut til å ha blitt overrasket over pågangen til nettbank 3. juledag og dermed ikke er istand til å sende ut bekreftelses-SMS som er nødvendig for innlogging. Dette til tross for at banken nå er 20 år gammel. Alt i alt latterlig dårlig drittbank.

Anne G. Ø
Kundetilfredshet
"Eneste Bank hvor alle vurderinger står på pluss siden"

Eneste Bank hvor alle vurderinger står på pluss siden. De har knekt koden når det gjelder kundeforhold. Jeg har sett og vurdert omtaler ang bankene sine kundeforhold. Og S bank har behandlet alle kunder likt enten du er rik eller fattig, men ærlig.. Det er min mening. Ikke alltid like lett å være kunde når du oppsøker banken for å få veiledning og hjelp. Ikke alltid lett å være kunde når en sliter med å få endene til å møtes om du er alene med ansvaret for hus, hjem og barn. Ikke alltid lett å spør om et lite kortsiktig lån for å komme over kneika, det er en og føler seg liten, mot overmakta. Ikke alle passer i jobben som bankfunksjonæren.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Veldig god på boliglån"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har boliglån i Sbanken, med belåningsgrad under 50% av boligverdi. Så jeg har deres beste rente, og jeg finner nesten ikke bedre rente annet sted. For meg er det viktig at jeg kan gjøre endringer i månedlig avdragsbeløp uten gebyr, og det er veldig enkelt. Brukervennlig nettbank på pc og mobil.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Ikke bytt til denne banken!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Dårlig kundeservice, forferdelige kundebehandlere som er frekke og ikke har ett ønske om å hjelpe deg. Trekker ting uten at du er klar over det, og de klarer ikke å rette det opp.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Not as useful without "Min Økonomi""
3 syns denne omtalen er nyttig

I moved to Sbanken to use the "min økonomi" section which provides helpful categorisation and budgeting features. However, they seem to have closed this facility without providing a replacement. Unfortunately I'm going to be moving to N26 instead, which provides at least some of these tools, and are working on more.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Veldig fornøyd med nettbanken, veldig oversiktlig."
1 syns denne omtalen er nyttig

Veldig oversiktlig nettbank. Hyggelig å hjelpsomme når det er noe enn lurer på. Å god hjelp til å spare i aksjefond. Byttet bank for flere år siden da dere hadde den laveste boligrenten.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR