Meny

Norges beste forbrukslån februar 2023: Les hva kundene selv mener

Bytt.no er Norges største forbrukerportal innen personlig økonomi og hver dag mottar vi hundrevis av verifiserte brukeromtaler fra norske forbrukere. Så hvis du skal finne det "beste" av noe, ikke ta oss, eller andre forbrukerportaler på ordet - les heller hva de faktiske kundene skriver. Dette er de 5 beste forbrukslånene i følge 887 forbrukslånkunder i februar 2023.

Norges beste fobrukslån i følge 887 forbrukslånkunder.
BESTE FORBRUKSLÅN: Bytt.no gjør det enkelt for deg å finne det beste forbrukslånet ved å la deg lese hva andre kunder er fornøyde med.

Objektivt best i test: Norges beste forbrukslån kåret av kundene

Som eneste tjeneste i Norge innhenter Bytt.no årlig titusenvis av omtaler fra norske forbrukere innen personlig økonomi, som forsikring, strøm, mobil og ikke minst bank: Hele 887 bankkunder har skrevet en omtale om sin opplevelse med å få et forbrukslån fordelt på de 99 forskjellige bankene som tilbyr forbrukslån.

Disse omtalene legger grunnlaget for en unik, kundedrevet "best i test" kåring, av de beste forbrukslånene.

Hva med renten på forbrukslånet?

Renta du får på forbrukslånet ditt er uten tvil det viktigste, og der du bør ha mest fokus. Flere ganger i timen henter og oppdaterer Bytt.no rentene og vilkårene på alle 137 forbrukslån på markedet direkte fra Finansportalen.no, en tjeneste fra Forbrukerrådet. Vi kombinerer så forbrukslånene sammen med hundrevis av verifiserte omtaler fra kundene til bankene.

Les også: Norges billigste forbrukslån i februar


God rente eller en god opplevelse? Ja takk, begge deler!

Likevel er det viktig å skille rente og opplevelse. Mange opplever det som både litt skummelt og ubehagelig å søke et forbrukslån. Banken sitter stort sett med alle kortene, og ofte er man i kontakt med opptil flere kundebehandlere og kundeservice. Man åpner for innsyn i sin privatøkonomi, og da kan det være behagelig å velg en bank andre kunder har en god opplevelse med, både på kundeservice og rådgivning.

For en ryddig og objektiv sammenligning av både rente og omtaler fra andre bankkunder så kan du se på denne renteoversikten over de forskjellige forbrukslånene. Der får du en enkel oversikt over rente og omtaler for hvert eneste forbrukslån tilgjengelig på det norske markedet i februar.

Komplekse søknader krever også god rådgivning

Forbrukslån er ikke alltid like rett-frem som bankene vil ha det til. Det er ofte kompliserte prosesser man må gjennom, dokumenter som må sendes frem og tilbake og man befinner seg plutselig i situasjoner man ikke har vært borti før. Da er det viktig at banken tilbyr god rådgivning, såvel som god kundeservice.

I oversikten under ser du kåringen av hvilke banker som er best på både kundeservice og rådgivning i februar.

Testet av kundene: Beste forbrukslån februar 2023:

Topp 5 beste forbrukslån februar 2023

Dette er bankene 887 kunder med forbrukslån er mest fornøyd med

Omtaler
Kundeservice
Rådgivning
Totalvurdering
Vis hele listen
Forbrukslån
TF Bank Norge
197 omtaler
4,5/5
Kundeservice
4,5/5
Rådgivning
4,5/5
Totalvurdering
Forbrukslån
Santander
192 omtaler
3,8/5
Kundeservice
3,1/5
Rådgivning
3,7/5
Totalvurdering
Forbrukslån
Sbanken
34 omtaler
3,6/5
Kundeservice
3,4/5
Rådgivning
3,5/5
Totalvurdering
Forbrukslån
TF Bank Mastercard
6 omtaler
3,4/5
Kundeservice
3,4/5
Rådgivning
3,4/5
Totalvurdering
Forbrukslån
Totens Sparebank
2 omtaler
3,2/5
Kundeservice
3,2/5
Rådgivning
3,2/5
Totalvurdering

SIER BANKEN NEI TIL REFINANSIERING?

Svært mange får nei fra banken når man prøver å refinansiere forbrukslån, enten man ønsker å samle gjelden inn i boliglån eller bare vil samle gjeld på étt sted. Heldigvis finnes det alternativer.

Man bør alltid refinansiere dyre lån inn i boliglån dersom man kan, men den muligheten er det ikke alle som har. Det finnes flere banker på markedet som spesialiserer seg på kunder vanlige banker vanligvis sier nei til.

SLIK FÅR DU NED RENTA

Mange banker mener de har forbrukslånet med lavest rente. Men det finnes ingen fasit på hvor lav renta kan bli, så her må man bruke alle triks i boka.

BILLIGSTE FORBRUKSLÅN

Hvem er det egentlig som har det billigste forbrukslånet? Bytt.no har gått i sømmene på 137 forbrukslån og har funnet de billigste lånene i februar 2023

ALLE FORBRUKSLÅN

Sammenlign renter og vilkår på alle forbrukslån på markedet raskt og enkelt i denne oversikten

RELATERTE OMTALER INNEN BANK
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR