Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert fredag 21. juni

Norges beste forbrukslån juni 2024

Dette er de 5 beste forbrukslånene i følge 1087 forbrukslånkunder i juni 2024.

Bytt.no er Norges største forbrukerportal innen personlig økonomi og hver dag mottar vi hundrevis av verifiserte brukeromtaler fra norske forbrukere. Så hvis du skal finne det "beste" av noe, ikke ta oss, eller andre forbrukerportaler på ordet - les heller hva de faktiske kundene mener.

Norges beste fobrukslån i følge 1087 forbrukslånkunder.
BESTE FORBRUKSLÅN: Bytt.no gjør det enkelt for deg å finne det beste forbrukslånet ved å la deg lese hva andre kunder er fornøyde med.

Objektivt best i test: Norges beste forbrukslån kåret av kundene

Som eneste tjeneste i Norge innhenter Bytt.no årlig titusenvis av omtaler fra norske forbrukere innen personlig økonomi, som forsikring, strøm, mobil og ikke minst bank: Hele 1087 bankkunder har skrevet en omtale om sin opplevelse med å få et forbrukslån fordelt på de 93 forskjellige bankene som tilbyr forbrukslån.

Disse omtalene legger grunnlaget for en unik, kundedrevet "best i test" kåring, av de beste forbrukslånene.

Hva med renten på forbrukslånet?

Renta du får på forbrukslånet ditt er uten tvil det viktigste, og der du bør ha mest fokus. Flere ganger i timen henter og oppdaterer Bytt.no rentene og vilkårene på alle 125 forbrukslån på markedet direkte fra Finansportalen.no, en tjeneste fra Forbrukerrådet. Vi kombinerer så forbrukslånene sammen med hundrevis av verifiserte omtaler fra kundene til bankene.

Les også: Norges billigste forbrukslån i juni


God rente eller en god opplevelse? Ja takk, begge deler!

Likevel er det viktig å skille rente og opplevelse. Mange opplever det som både litt skummelt og ubehagelig å søke et forbrukslån. Banken sitter stort sett med alle kortene, og ofte er man i kontakt med opptil flere kundebehandlere og kundeservice. Man åpner for innsyn i sin privatøkonomi, og da kan det være behagelig å velg en bank andre kunder har en god opplevelse med, både på kundeservice og rådgivning.

For en ryddig og objektiv sammenligning av både rente og omtaler fra andre bankkunder så kan du se på denne renteoversikten over de forskjellige forbrukslånene. Der får du en enkel oversikt over rente og omtaler for hvert eneste forbrukslån tilgjengelig på det norske markedet i juni.

Komplekse søknader krever også god rådgivning

Forbrukslån er ikke alltid like rett-frem som bankene vil ha det til. Det er ofte kompliserte prosesser man må gjennom, dokumenter som må sendes frem og tilbake og man befinner seg plutselig i situasjoner man ikke har vært borti før. Da er det viktig at banken tilbyr god rådgivning, såvel som god kundeservice.

I oversikten under ser du kåringen av hvilke banker som er best på både kundeservice og rådgivning i juni.

Testet av kundene: Beste forbrukslån juni 2024:

Topp 5 beste forbrukslån juni 2024

Dette er bankene 1087 kunder med forbrukslån er mest fornøyd med

Omtaler
Kundeservice
Rådgivning
Totalvurdering
Vis hele listen
Forbrukslån
TF Bank Mastercard
29 omtaler
4,1/5
Kundeservice
4,0/5
Rådgivning
4,1/5
Totalvurdering
Forbrukslån
TF Bank Norge
237 omtaler
4,3/5
Kundeservice
4,2/5
Rådgivning
4,1/5
Totalvurdering
Forbrukslån
Santander
193 omtaler
3,8/5
Kundeservice
3,1/5
Rådgivning
3,8/5
Totalvurdering
Forbrukslån
Lendo
14 omtaler
3,7/5
Kundeservice
3,7/5
Rådgivning
3,7/5
Totalvurdering
Forbrukslån
re:member
3 omtaler
3,3/5
Kundeservice
3,1/5
Rådgivning
3,3/5
Totalvurdering

Sier banken nei til refinansiering?

Svært mange får nei fra banken når man prøver å refinansiere forbrukslån, enten man ønsker å samle gjelden inn i boliglån eller bare vil samle gjeld på étt sted. Heldigvis finnes det alternativer.

Man bør alltid refinansiere dyre lån inn i boliglån dersom man kan, men den muligheten er det ikke alle som har. Det finnes flere banker på markedet som spesialiserer seg på kunder vanlige banker vanligvis sier nei til.

SLIK FÅR DU NED RENTA

Mange banker mener de har forbrukslånet med lavest rente. Men det finnes ingen fasit på hvor lav renta kan bli, så her må man bruke alle triks i boka.

FORBRUKSLÅN LAV RENTE

BILLIGSTE FORBRUKSLÅN

Hvem er det egentlig som har det billigste forbrukslånet? Bytt.no har gått i sømmene på 125 forbrukslån og har funnet de billigste lånene i juni 2024

TOPP 5 BILLIGSTE FORBRUKSLÅN

ALLE FORBRUKSLÅN

Sammenlign renter og vilkår på alle forbrukslån på markedet raskt og enkelt i denne oversikten

ALLE FORBRUKSLÅN
RELATERTE OMTALER INNEN BANK
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR