Meny
Forbrukslån fra Himla Bank
Skriv omtale
Gå til Himla Bank
Vis flere valg
JEG VIL LÅNE
NEDBETALINGSTID
Omtaler
Eff. rente
Kost/mnd
Himla Forbrukslån
Himla Bank
Eksempelrente: Nominell rente 10,00%, Effektiv rente 10,47% lånebeløp 140 000 kr, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 38 475 kr, totalt: 178 475 kr
7 omtaler
10,47%
eff. rente
2 975 kr
kost/mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Eksempelrente: Nominell rente 10,00%, Effektiv rente 10,47% lånebeløp 140 000 kr, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 38 475 kr, totalt: 178 475 kr.
Ikke samarbeid
Himla Bank omtaler og erfaringer
3,3/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
15
av 147 innen
bank
83%
anbefaler
Himla Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"For en fantastisk gjeng."

Vi fikk hjelp så det sang etter av disse fantastiske folkene som jobber i Himla. Kunne ikke fått bedre hjelp enn dette noen plass. Det er så sikkert at jeg kan absolutt anbefale denne banken til alle. :)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Super teknisk løsning for å bytte bank"

Enklere kan det vel nesten ikke bli å bytte bank. Dette er en gjennomtenkt løsning som gjør bankbytte veldig enkelt og effektivt. Jeg synes også at det er veldig bra at de holder en lav rente uten at du må forhandle deg frem til det.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Fantastisk kundebehandling"

Etter å ha byttet bank til Himla og fått god rente uten å behøve krangle er jeg særdeles fornøyd med valget. Min rådgiver i Himla har stått for en enestående kundebehandling hele veien med raske tilbakemeldinger og oppfølginger. Jeg er rett å slett kjempefornøyd og anbefaler å prøve denne banken på det sterkeste. John

Amalie T
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Ikke sløs bort tid her!"

Først sa de at vi kunne få lån og om vi fjernet det ene kredittkortet, så kunne vi få litt mer i lån. Etter lang kundebehandling på en uke og krav til oss om å sende inn det ene papiret og det andre, noe som vi gjorde, så avslo de søknaden uten at vi fikk vite grunnen heller. Maken til lang og dårlig kundebehandling og så tilby lån, så etter en uke avslå søknaden, virker veldig uprofesjonelt, helt ulogisk og uforståelig!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Beste bank"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har byttet boliglån fra nordea direct til himla og jeg er veldig fornøy med dem. Rådgiver er veldig hjelpsom. Har spart mye til å bytte bank. Anbefales👍🏻

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Himla Bank?"

Hva er din erfaring med Himla Bank? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Meget fornøyd"
1 syns denne omtalen er nyttig

God kundeservice! Sparer masse penger. Anbefales!

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR