Sammenling. Bytt. Spar.

Ransalarm - Hva er det og hvorfor velge dette?

OPPDATERT MANDAG 30. JANUAR 2023

Beskytt dine ansatte og gjør det lett for dem å tilkalle hjelp i vanskelige situasjoner med en god ransalarm. Les videre om hva en ransalarm er

Få tilbud på ransalarmer til din bedrift i Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsalarmer
Få tilbud på ransalarmer til din bedrift i Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsalarmer

Som arbeidsgiver så har man en rekke utfordringer og bekymringer ovenfor sine ansatte. Det er viktig at dine ansatte kan føle seg trygge og bekymringsfrie mens de utfører arbeid på vegne av deg. 

Mange bedrifter velger å forsikre sine ansatte, men dette hjelper lite i kampens hete. En ransalarm varsler vektere i nærheten og en farlig situasjon kan dermed avverges raskt.

Hva er en ransalarm?

En ransalarm er altså en liten komponent som man har med seg i lommen, eller liggende lett tilgjengelig, som man kan trykke på for å lydløst aktivere alarmen. 

Videre så vil alarmsentralen prøve å lese situasjonen din, og tilkalle vektere i nærheten av deg slik at de kan komme å avverge den potensielt farlige situasjonen. 

Det taes en vurdering av behov og risiko hos enhver bedrift, og det blir forhåndsavklart hvordan vektere og alarmsentralen skal agere dersom alarmen blir utløst. 

Få tilbud på ransalarmer til din bedrift fra de ledende alarmselskapene i Norge her

Hvem trenger en ransalarm?

I bunn og grunn kan det være smart for de aller fleste bedrifter å ha en ransalarm, da man aldri vet når en farlig situasjon kan oppstå, men mest aktuelt er det for bedrifter som selger varer i sine lokaler, og også personer som jobber i utsatte miljøer hvor farlige situasjoner kan oppstå, som for eksempel nattevakter.

Vil du lese mer om de forskjellige alarmene et alarmselskap kan tilby til din bedrift så kan du lese mer om bedriftsalarm her

Spesialtilpassede ransalarmer

De forskjellige alarmselskapene i Norge lar deg tilpasse ransalarmen til din bedrifts behov, slik at det i teorien kan være verdt å vurdere for alle bedrifter.

Jobber man i en bank trenger man kanskje litt ekstra beskyttelse og overvåkenhet, men om man jobber på et inngjerdet varemottak trenger man kanskje ikke full pakke.

Man avtaler også på forhånd med alarmsentralen hva som skal skje dersom alarmen blir utløst. Noen bedrifter krever full utrykning hver gang alarmen utløses, mens andre bedrifter fort kan nøye seg med en telefonsamtale for å vurdere situasjonen videre.

Få best pris på din ransalarm

I Bytt.no sin anbudstjeneste for boligalarmer vil du få spesialtilpassede og skreddersydde tilbud på dine ransalarmer. Enten om du trenger ransalarm for første gang, eller om du bare vil bytte til en billigere en. 

Vi varsler flere alarmselskaper om at du ønsker tilbud på en ransalarm, eller andre bedriftsalarmer, også blir det opp til selskapene å presentere sitt beste tilbud til deg.

På denne måten kan man enkelt forhandle på prisen på din boligalarm, samtidig som man ofte også kan lure til seg litt bedre betingelser enn hvis man hadde bestilt boligalarm på egenhånd. 

Anbudstjenesten er helt uforpliktende. Du kan enkelt velge det tilbudet du selv ønsker, eller forkaste alle. 

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR