Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
SpareBank 1 Telemark
3.0
13 verifiserte omtaler

SpareBank 1 Telemark omtaler og erfaringer

Ingen trend

SpareBank 1 Telemark har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

3.0
Middels
13 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#71
Middels
SpareBank 1 Telemark er rangert
#71 av 118 dagligbanker
46%
Middels
46% anbefaler SpareBank 1 Telemark
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 13 omtaler om SpareBank 1 Telemark

FILTRER OMTALER
4
2
1
2
4
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med SpareBank 1 Telemark?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

God kundebehandling.

Omtale av  Barbro E. U

Bestandig service av topp karakter . Raske kontakt. Ved lånesøknad - rask behandling

Elendig kundeservice og finnes ikke empatisk

Omtale av  Henriksen

Vært kunde i alle år da foreldrene mine har kundeforholdet sitt her. Etter i dag mister de meg som kunde. Maken til usympatisk og lite hjelpsom kundebehandler. Nekter gi finansieringsbevis som lovet. Ba om hva som trengtes for at dette akulle gå i orden før budrunde. Men hun nektet bare hjelpe oss. Selv om vi tom. Har pengene på konto av hva jeg trenger i mellomfinansiering. Men neida, det hjalp ingenting og nektet hjelpe oss.

Lange svar tid, over 5 dager

Omtale av  Christian

Måtte vente over en uke for et enkelt svar på en melding ang. utsettelse av betaling. (Var over 5 dager før betalingsdatoer. Gikk over 1 uke uten penger på konto. Ringte flere ganger og purret på svar, og fikk beskjed om at de skulle "prioritere meldingen min. Ingen beklagelse på telefon, og kundebehandlere som måtte spørre andre kundebehandlere for hvert spørsmål jeg stilte pr. telefon.

Sur og nedlatende finansiell rådgiver

Omtale av  Even

Ufin og lite imøtekommende rådgiver som provoserer fremfor å møte med åpne dører. Ved personlig oppmøte vil man jo se om en person smiler eller ikke, på mail er det vanskelig - men denne rådgiveren lyser sur utad gjennom mailen sin.

Topp bank som holder til i Telemark.

Omtale av  Viggo E

Veldig greie folk å ha med å gjøre. De ordner stort sett alt.

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

God nettbank og tilhørende apper, blitt lite personlig

Omtale av  Lars

Banken leverer god nettbank og app tjenester. Gebyr på alt mulig rart. Lite personlig kontakt, du må være våken selv i rentemarkedet for å kreve beste rente. Personavhengig om de følger opp, som det meste her i verden. Hatt for det meste gode erfaringer. For meg har dette vært "vår" bank siden jeg var 15 år og 25++ år senere er vi forsatt happy. Jeg har betalt det vi har avtalt, de har holdt det de har lovet. Har kontoer i andre banker som Nordea, Skagerrak (Eika) osv og nettbanken er fortsatt 2000-tallspreg på. Sparebank 1 er lite konkurransedyktig på betaling til f.eks Sverige sammenlignet med Nordea.

Dårlig kundeservice og null personlig oppfølging

Omtale av  Roger M

Har vært kunde i over 20 år, noe jeg angrer voldsomt på nå. Etter at det er et par trekk av lån som ikke ble trekt til tiden har jeg ikke fått noe beskjed om dette og ingen fra banken har ringt om dette. Plutselig får jeg krav fra inkasso selskap om 4(!) måneder som ikke var betalt, ingen fra banken hadde ringt om dette eller prøvd å kontakte meg. Forferdelig bank, i tillegg ble alle forsikringene gitt over til Fremtind som også er et ubrukelig forsikringsselskap. Skal bytte bank og forsikringsselskap samt gi spre dette videre for at andre skal inngå dette selskapet. Styr unna.

Daglig bruk

Omtale av  Audun

Fornøyd med banken til vanlig bruk. Hender at den kobler ut.

Dårlig kundebehandling

Omtale av  Ken

Min samboer og jeg var i møte angående boliglån. Fikk en beskjed i møte at alt skulle ordne seg med både boliglån og ekstralån til oppussing. Dagen kom når vi hadde kjøpt bolig, fikk ikke tak i saksbehandler eller tilbakemeldinger på mail. Klaget til kundesenteret, da kontaktet saksbehandler oss. Men da snudde hun om på meningen sin, og påsto at hun ikke hadde lovet oss det. Fikk 0 kr til oppussing, selv om vi fikk boligen til langt under pris. Styr unna denne banken. De lover mer enn hva de kan holde. Blir bankbytte!

Bra bank men dyr bank alt koster der

Omtale av  Aleksander A

En grei bank :) men den er dyr koster ha kort gebyrer på alt overføringer mellom kontoer og alt

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Fantastisk

Omtale av  Grete F

Her har jeg alltid blitt behandlet helt supert av en hyggelig betjening og jeg opplever servicen som den beste. Har hatt et langt kundeforhold i denne banken

Rentepolitikk

Omtale av  Tor H

Før kunne man nesten stole på at man fikk laveste rente på lån når man har vært en pliktoppfyllende kunde, i dag må man følge med på markedsprisene og kreve at renten settes ned. Generelt synes jeg bankene er for grådige når styrings renten er 0 og banken tar i underkant av 2,0 prosent i egen kasse. det er for mye!

Dårlig kundeservice

Omtale av  Aldri M. S

Har vært kunde der både privat og firmaer i mange år, har vært innom der noen ganger. Veldig dårlig kundebehandling/ Uproffe. Men de er flinke på gebyrer.

SpareBank 1 Telemark

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR