Meny
Canal Digital Bredbånd
Canal Digital Bredbånd blir Telenor Bredbånd
Canal Digital Bredbånd ble den 23. oktober 2018 en juridisk del av Telenor. Les omtaler om Telenor Bredbånd.

Canal Digital Bredbånd omtaler og erfaringer

2,2/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Middels
0
av 87 innen
bredbåndsleverandør
12%
anbefaler
Canal Digital Bredbånd

"Holder sitt telefonnummer 67106090 hemmelig og lyver til kundene sine!"

Omtale om Canal Digital Bredbånd skrevet av Terje T for 30.05.2017 16:54

Canal Digital Bredbånd har totalt 33 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Canal Digital Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Holder sitt telefonnummer 67106090 hemmelig og lyver til kundene sine!"
16 syns denne omtalen er nyttig

Canal Digital bryter markedsføringslovens § 11 tredje ledd "I næringsvirksomhet er det forbudt å henvise forbrukere som skal ta kontakt med den næringsdrivende i forbindelse med en inngått avtale, til et telefonnummer som belaster forbrukeren med en høyere kostnad enn grunntakst. " Når sender e-post til Canal Digital får å få vite deres ordinære telefonnummer som følger grunntakst, får jeg som svar at de ikke har et slikt telefonnummer. De har altså kun det femsifrede nummeret 06090, som det er dyrt å ringe til. Jeg kontaktet Forbrukeronbudet og fikk vite at Canal Digitals alternative telefonnummer er 67100690, men dette nummeret ser det ut for at kundene deres ikke skal få vite. Dette kaller vi særdeles dårlig kundebehandling når en slik løgn blir servert kundene deres. Det er utvilsomt ulovlig og bryter etiske restningslinjer og markedsføringsloven. Er du kunde hos Canal Digital ring 67106090 istedenfor 06090, så slipper du høye telefonutgifter.

Bytt.no
"Holder sitt telefonnummer 67106090 hemmelig og lyver til kundene sine!" skrev Terje T om Canal Digital Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Canal Digital Bredbånd?
Gjør som Terje T og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Canal Digital Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Fanabeboer
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"De lurer folk"
7 syns denne omtalen er nyttig

Fibernett tilbud i hele Fana område var begynnelsen. Fibernett av Telenor(Canal digital) Fungerer ikke som lovet. Feil faktura. Arrogant og kompetansemangel om henvendelser! Tvangskjøp av TV. Feilfaktura gjentar seg. Tilleggpris for fiber tilgang for fibernett??? Hva er dette? Fiberfiasco! Aldri aksepterer fibernett tilbud fra Telenor og Canal digital.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Forferdelig dårlig"
5 syns denne omtalen er nyttig

Jeg skrev kontrakt etter møte med en dørselger. Han sa at de garanterte leveranse i løpet av ni månder. Men i kontrakten står det ikke en gang at det er vedtatt at linjen skal legges. Jeg fikk også beskjed om at de skulle stå for alt med instalasjonen av fiber. Men i kontrakten står det at jeg skal stå for gravingen...

Ronald G
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig signal og alltid gul lampe"
3 syns denne omtalen er nyttig

Ekstrem svakt signal som kutter ut ofte og må av/på modem ofte. Wifi lampe har aldri gått grønn og er alltid gul. Har ringt inn og snakket med kontakt hjelp og svarene er det er normalt! Syns det er ekstrem dårlig service når jeg har et problem som blir ikke løst og ingen service tekniker besøke meg. Jeg har denne topp hastighet og syns jeg betaler dyrt for dårlig produkt/service.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Absolutt ikke verdt din tid"
4 syns denne omtalen er nyttig

Nettet deres faller ofte ned, og gir til tider veldig lave hastigheter. Kontakter du kundeservice for å fikse en ikke-fungerende nettilkobling, får du en tidsramme på en uke der de lover å komme, starter ca en uke fra da du kontaktet dem. Kommer aldri før siste dagen, noen ganger noen dager etterpå. Opplevde også at de glemte det hele en gang. Dette medfører selvsagt at man blir nettløs 2-3 uker før problemene deres blir fikset. Bør også nevne at dette skjer med jevne mellomrom, ca 2-3 måneder mellom hver gang.

Canal Digital Bredbånd har totalt 33 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR