Forbrukslån

BlueStep Bank omtaler og erfaringer

2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
15
av 23 innen
forbrukslånsbank
0%
anbefaler
BlueStep Bank
Filtrer omtaler
0
0
0
0
1
Sorter omtaler etter
Viser av 1 omtale med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med BlueStep Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Dr Jekyll / Mr Hyde"
1 syns denne omtalen er nyttig

Utad forsøker de å gi inntrykk av at de hjelper folk med problemer.... Nesten av veldedighet. De fokuserer på at man ikke selv kan noe for at man har kommet i en uheldig situasjon og ikke får lån i vanlige banker. Dersom man får problemer ETTER å ha fått lån hos de viser de seg fra en annen side og viser overhodet ingen vilje til samarbeid, betalingsordninger etc. Da er det oppsigelse av lånet. Før man tegner avtale er man hjertelig velkommen til deres kontorer, ETTER man har fått lånet kan man bare glemme å få til et møte, de vil kun ha telefonisk kontakt. En annen ting som man selvfølgelig vet før man tegner lån hos de, men som er på grensen til uetisk, er de sinnsykt høye omkostninger på toppen av lånet. En annen "uheldig" side ved denne banken er at de selv (ansatte) Har gitt fiktive anmeldelser av banken. https://www.dinside.no/okonomi/bluestep-ga-seg-selv-full-pott-pa-facebook-kan-vaere-ulovlig/68824976

Svar fra BlueStep Bank
03.01.2018 10.55
Hei Maat,
Det er veldig beklagelig at du har dette inntrykket av oss.

Vi opplever ofte at mange ikke kan noe selv for at de har havnet i en slik situasjon, og at det er uforutsette ting som har dukket opp for den enkelte.
Når man har inkasso, for mye forbrukslån eller kreditter oppleves det ofte at de tradisjonelle bankene ofte sier nei. Mens vi veldig ofte får til en løsning for kundene våre.

Etter man har fått lån hos oss prøver vi så godt vi kan å vise forståelse for å komme frem til en løsning sammen med kunden. Men vi har flere retningslinjer som vi må forholde oss til, og kan dessverre ikke hjelpe alle.

Våre omkostninger er noe alle kundene får informasjon om og som står i lånedokumentene kundene leser igjennom før de signerer, og er ikke noe vi prøver å skjule.

Når det kommer til Facebook ble alle anmeldelser fjernet når vi ble gjort oppmerksom på de reglene og er noe vi sterkt beklager.

Mvh, Jonas
Søk Bytt.no