Meny

BlueStep Bank omtaler og erfaringer

2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
14
av 26 innen
forbrukslånsbank
27%
anbefaler
BlueStep Bank

"De bruker lang tid på svar"

Omtale om BlueStep Bank skrevet av Laffatus for 10.08.2018 09.38

BlueStep Bank har totalt 11 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med BlueStep Bank?
Laffatus
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"De bruker lang tid på svar"
6 syns denne omtalen er nyttig

De låner ikke til folk med liten inntekt, ikke hør på filmene det er ikke sant.

Dette er en bank som lover og folk trur de skal få hjelp. Etter papirer er sendt inn hører du ikke mere i fra de. Er skuffende da du de gir et lite håp men etter det ikke hører noe. De hjelper ikke alle som de sier, ikke med leilighet i bakgrunn heller

Bytt.no
"De bruker lang tid på svar" skrev Laffatus om BlueStep Bank

Har du en tilsvarende erfaring med BlueStep Bank?
Gjør som Laffatus og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om BlueStep Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Rask respons"
5 syns denne omtalen er nyttig

Rask behandlingstid. Enkle å forholde seg til. Fått den løsningen jeg var ute etter. Litt dyrere men det er greit da det oppveier de skyhøye rentene jeg har på kreditt kort og smålig.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Bra og dårlig"
5 syns denne omtalen er nyttig

BlueStep veldig bra og nyttige ved førstegangs hjelp men får du problemer med økonomien etter de har hjulpet så viser de ingen forståelse, man skal stå der i telefonen og forklare til noen folk som tjener 3 ganger så mye som en selv.. Hvorfor man har brukt for mye penger, selv om man ikke har hatt ferie på 7 år. Selv om man bare har levd normalt de er arrogante og tror de har hele vettet. Hva forventer de egentlig av folk som er lavtlønte. Hva vet de om hvordan det er å ha lite penger.. De er ikke ute etter å hjelpe, de er som andre banker ute etter fortjeneste .

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Dr Jekyll / Mr Hyde"
5 syns denne omtalen er nyttig

Utad forsøker de å gi inntrykk av at de hjelper folk med problemer.... Nesten av veldedighet. De fokuserer på at man ikke selv kan noe for at man har kommet i en uheldig situasjon og ikke får lån i vanlige banker. Dersom man får problemer ETTER å ha fått lån hos de viser de seg fra en annen side og viser overhodet ingen vilje til samarbeid, betalingsordninger etc. Da er det oppsigelse av lånet. Før man tegner avtale er man hjertelig velkommen til deres kontorer, ETTER man har fått lånet kan man bare glemme å få til et møte, de vil kun ha telefonisk kontakt. En annen ting som man selvfølgelig vet før man tegner lån hos de, men som er på grensen til uetisk, er de sinnsykt høye omkostninger på toppen av lånet. En annen "uheldig" side ved denne banken er at de selv (ansatte) Har gitt fiktive anmeldelser av banken. https://www.dinside.no/okonomi/bluestep-ga-seg-selv-full-pott-pa-facebook-kan-vaere-ulovlig/68824976

Svar fra BlueStep Bank
03.01.2018 10.55
Hei Maat,
Det er veldig beklagelig at du har dette inntrykket av oss.

Vi opplever ofte at mange ikke kan noe selv for at de har havnet i en slik situasjon, og at det er uforutsette ting som har dukket opp for den enkelte.
Når man har inkasso, for mye forbrukslån eller kreditter oppleves det ofte at de tradisjonelle bankene ofte sier nei. Mens vi veldig ofte får til en løsning for kundene våre.

Etter man har fått lån hos oss prøver vi så godt vi kan å vise forståelse for å komme frem til en løsning sammen med kunden. Men vi har flere retningslinjer som vi må forholde oss til, og kan dessverre ikke hjelpe alle.

Våre omkostninger er noe alle kundene får informasjon om og som står i lånedokumentene kundene leser igjennom før de signerer, og er ikke noe vi prøver å skjule.

Når det kommer til Facebook ble alle anmeldelser fjernet når vi ble gjort oppmerksom på de reglene og er noe vi sterkt beklager.

Mvh, Jonas
BlueStep Bank har totalt 11 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR