Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert april 2024
Scoopr Mobil
3.8
302 verifiserte omtaler
Fjordkraft Mobil overtar Skymobil og Scoopr sine kunder.
Scoopr Mobil sitt samarbeid med Skymobil avsluttes, ettersom Skymobil har overført sine kunder til Fjordkraft Mobil. Klikk her for å gå til Fjordkraft Mobil.

Scoopr Mobil omtaler og erfaringer

Ingen trend

Scoopr Mobil har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

3.8
Bra
302 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
-
IKKE NOK OMTALER
Scoopr Mobil trenger minimum 10 omtaler.
75%
Utmerket
75% anbefaler Scoopr Mobil
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 302 omtaler om Scoopr Mobil

FILTRER OMTALER
198
28
13
13
50
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Scoopr Mobil
Scoopr Mobil har 302 verifiserte omtaler på Bytt.no

Bra operatør

Omtale av  Andreas K

Svært hyggelig kundeservice som svarer raskt og er behjelpelige. Gode priser, Telenor dekning og upåklagelige tjenester. Alt i alt en svært god operatør i 2020

Svar fra Scoopr Mobil
05.02.2020 15:34

Hei Andreas! Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Så bra at du er fornøyd med kundeservicen, prisene og tjenestene vi tilbyr, dette setter vi stor pris på å høre.😊 Hilsen Johanna i Hudya.

Nyttig (5)

Veldig fornøyd så langt

Omtale av  Audun T. R

Har bare hatt abonnement hos Hudya ett par uker, men er veldig fornøyd med prosessen med bytte av leverandør og mobildekningen etterpå. Snakket i dag med kundeservice vedrørende bytte av leverandør for mine foreldre, og opplevde da kort ventetid og veldig god hjelp/service over telefonen. Alt i alt anbefaler jeg de som vurderer å bytte leverandør, til å teste Hudya.

Svar fra Scoopr Mobil
04.02.2020 09:05

Takk for omtalen og anbefalingen Audun. Vi streber etter å levere den beste kundeservicen og vi er glade for å høre at du er fornøyd så langt! Hilsen Thomas i Hudya

Nyttig (3)

Meget god kundeservice

Omtale av  Adele H

Valgte Hudya i anledning hjemflytt til Norge, meget god pris i forhold til mitt brukerbehov. Fenomenal kundeservice, så langt meget fornøyd.

Svar fra Scoopr Mobil
04.02.2020 09:05

Hei Adele, Strålende å høre at du er fornøyd med vår kundeservice så langt! :) Hilsen Thomas i Hudya

Nyttig (4)

Meget fornøyd

Omtale av  Ronald S

Har hatt de i 1 mnd nå, og er veldig fornøyd. Telenor dekning er et stort pluss, en av grunnene til at jeg valgte de, og pris selvfølgelig. Tommelen opp for de👍😁

Svar fra Scoopr Mobil
04.02.2020 09:05

Hei Ronald, Fint å høre at du er fornøyd med dekningen og prisene :) Hilsen Thomas i Hudya

Nyttig (3)

Dårlig kundebehandling og dårlig nettside

Omtale av  Gøran

Det som er bra med Hudya er at det ikke er det eneste mobilselskapet i Norge, da tror jeg vi har hatt masse frustrerte folk rundt omkring. En "min side" som et barn må ha laget og det dårligste som finnes blant alle mobilselskap. Det blir vel Hudya til å få råd til når de er ute i markedet for å hente penger, sannsynligvis for å unngå konkurs. Maste i 3 måneder på Hudya for korrigering av beløp etter at Hudya kjøpte Telipol. Hudya skylder meg fremdeles en del penger og ikke bare meg, men mange andre som jeg kjenner bare gav opp å få det Hudya skyldte gamle Telipolkunder. Foruten dårlig dekning, dårlig kundeservice og dårlig nettside, så er vel Hudya ok. De som har skrevet gode anmeldelser under meg, er sannsynligvis enten betalt av Hudya, eller ansatt av Hudya. Umulig at et slik selskap har så høy rating! (Muligens endel omtale i forbindelse med emisjon??)

Svar fra Scoopr Mobil
04.02.2020 09:05

Hei Gøran, og takk for den din tilbakemelding! Vi er enige at MinSide fortsatt har mye å gå på - og vi jobber med å samle alt på hudya.no i løpet av 2020. Hudya er en av de mindre mobiloperatørene og har begrensede ressurser til å utvikle avanserte nettsider og MinSide løsninger, men det kommer! Samtidig leverer vi lave priser, god dekning og streber etter å gi den beste kundeservicen til våre kunder. Vi er en av få som ikke er 100% eid av Telenor eller Telia, og vi går nå på børs i Sverige for å fortsette vår satsing på gode og rimelige hverdags tjenester. Jeg har lett i våre sakslogger, men finner ikke frem til dine henvendelser til oss. Hvis det er slik at du har penger til gode hos Telipol eller Hudya, så skal vi selvsagt finne en løsning på dette. Ta kontakt på [email protected] så skal jeg se på saken. Jeg vil også presisere at vi aldri har betalt noen for for å skrive omtaler, og at alle omtaler av Hudya på bytt.no er personer som har erfaring med våre tjenester. Ansatte i Hudya benytter også våre mobilabonnement, men har ikke lov til å legge igjen tilbakemeldinger på bytt.no. Med vennlig hilsen Thomas i Hudya

Nyttig (3)
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Vældig bra

Omtale av  Stein

Har brukt Hudya en god tid å er svert godt fornøyd me di. Har nå hatt samtale med kundeservice for første gang. Hyggelig samtale å god hjelp, så ett abonnement ble til tre. Kan absolutt anbefal Hudya.

Svar fra Scoopr Mobil
03.02.2020 09:25

Hei Stein, Godt å høre at du fornøyd med oppstarten, og takk for tilbakemelding :) Hilsen Thomas i Hudya

Nyttig (4)

Veldig fornøyd siden de bruker Telenor nett

Omtale av  Jan E. K

Klarte å låse min tlf. Og måtte ringe kundeservice. Liten til ingen ventetid. Og personen jeg snakket med løste problemet mitt på en blunk.. Så det var meget god service. Bare ++++ fra meg.!!!

Svar fra Scoopr Mobil
03.02.2020 09:25

Hei Jan! Så fint at det løste seg kjapt - takk for fin tilbakemelding. Hilsen Thomas i Hudya

Nyttig (5)
Scoopr Mobil har 302 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Scoopr Mobil mener

Scoopr Mobil

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR