Meny

ice omtaler og erfaringer

2,4/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
21
av 26 innen
mobilselskap
46%
anbefaler
ice

"Kundeservice"

Omtale om ice skrevet av Sonja for 28.06.2021 11:38

ice har totalt 2899 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med ice?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Kundeservice"

Jeg har glemt mitt passord. Når jeg ber om nytt passord, får jeg beskjed om at jeg har mottatt en mail for å sette passord. Problemet etter x antall forsøk og 6 samtaler med dere, med like mange forskjellige svar!!!, har jeg fortsatt ikke mottatt noen mail. Jeg har blitt lovet at teknisk support skal kontakte meg, men jeg har ikke hørt noe. Nå har jeg holdt på med dette i flere dager, og vurderer sterkt å bytte til annen levrandør! Jeg mener bestemt at jeg har krav på å få tilgang til "Min side"

Svar fra ice
01.07.2021 15:00
Hei, Sonja Jeg beklager ulempene dette kan ha medført for deg. Det ville vært supert om du sendte oss en e-post til [email protected] med telefonnummeret ditt og navnet ditt, så skal vi undersøke dette for deg. Dette er absolutt noe vi ønsker å se nærmere på. Mvh Jonas ice.no
Bytt.no
"Kundeservice" skrev Sonja om ice

Har du en tilsvarende erfaring med ice?
Gjør som Sonja og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om ice du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"ingenting."
1 syns denne omtalen er nyttig

har faktisk ikke noe bra å si om ice, kjøpte 10gb+1000gb i ice pluss nettet men det viste seg at det nettet eksisterte ikke utenfor storbyer. styr unna!!! spar dere for trøbbelet.

Svar fra ice
25.06.2021 14:07
Hei, Knut Det var leit å høre at Data Frihet ikke fungerer optimalt for deg. Ice bygger kontinuerlig ut nettverket sitt. Dersom du sender oss en e-post til [email protected] med ditt telefonnummer og din adresse, kan vi undersøke om det er noe planlagt utbygging i ditt område.
Cassandra
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Svindel selskap"
3 syns denne omtalen er nyttig

Utgangspunkt skulle kjøpe iPhone med abonnement, da må det være bindingstid med abonnement, var klar over med dette reglene. Hun selgeren laget kontrakt før kreditt sjekk.Siden kreditt sjekk gikk ikke gjennom. Da valgte jeg å kjøpt ut mobilen. Betalt en små beløp med kontant, resten på kort. Derfor valgte jeg abonnement uten bindingstid (de har til og med tilbud den abonnement jeg har valgt i seks mnd. billigere). Etter et års bruk var ikke som forventet, valgte jeg å si opp abonnement. Etterkant krevet de bruddsgebyr som ikke eksistert. Jeg har dokumentert alle papirene, og forklart. På grunn av jeg kunne ikke dokumentert en del av summen blitt betalt med kontant, fordi mobilen har jeg solgt til en annen, og kjøperen fikk med kvittering. Jeg skulle politianmeld dem, men på grunn av helsa min var ikke bra, har ikke nok energi, valgte jeg og betalt for å bli kvitt dem. De har rett og slett ikke noe i orden med arkiv (betalingssystem). EN STOR SVINDEL SELSKAP.

Svar fra ice
22.06.2021 19:58
Hei, Cassandra Dette var synd å lese. Send oss gjerne en epost til [email protected] med mobilnummeret eller kundenummeret det gjelder og en kort forklaring av saken slik at vi kan se litt nærmere på dette for deg.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Supert"
1 syns denne omtalen er nyttig

Alt virker som det skal, god kundeservice og fin brukervennlig app som gir god oversikt over forbruk både for meg og mine barn.

Svar fra ice
15.06.2021 13:20
Hei, Hans Takk for god tilbakemelding. Dette var hyggelig å høre. Mvh. Christine ice.no
Tor I. B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Byttet til ice, kjempe fornøyd."
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg byttet fra Talkmore til Ice etter at jeg ble kontaktet av en hyggelig selger på telefon. Et valg jeg IKKE angrer på. Ikke bare er Ice MYE billigere, men de har også svært god dekning. Hos Ice får du mye for pengene, derfor bør du gi dem en sjanse. Da hjelper du også til slik at Telenor og Teila ikke får monopol. Det vil vi ikke ha i Norge! Siden jeg reiser en del så er dekning for min del svært viktig. Hos Talkmore hadde jeg flere ganger problemer med at samtalen falt ut, Hos ice har ikke dette vært et problem, alltid god dekning! Kundeservice er ikke noe jeg ofte bruker, så her kan jeg ikke uttale meg. Men håper at jeg får den hjelpen jeg trenger, når jeg en gang trenger det. :-)

Svar fra ice
15.06.2021 13:21
Hei, Tor Takk for god tilbakemelding. Dette var hyggelig å høre. Mvh. Christine ice.no
ice har totalt 2899 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR