Meny

ice omtaler og erfaringer

2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
19
av 35 innen
mobilselskap
49%
anbefaler
ice

"Tegnet inn som kunde uten noen form for kontakt"

Omtale om ice skrevet av Celine for 09.05.2019 17.36

ice har totalt 2484 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med ice?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Tegnet inn som kunde uten noen form for kontakt"

Dette er det frekkeste jeg noen gang har opplevd. Fikk nettopp en "velkomstmail" fra Ice, hvor de ønsket meg velkommen som kunde. Problemet? Jeg har aldri kontaktet Ice angående kundeforhold, og har heller aldri vært i kontakt med noen som har prøvd å verve meg. Hva er dette for noe? Dette er jo ulovlig, og kommer til å bli tatt videre. Skandaløst

Svar fra ice
07.06.2019 11.31
Hei, Celine

Dette skal jeg selvfølgelig forklare for deg.

Det er nemlig slik at kundemassen til Komplett Mobil har blitt solgt til ice. I forbindelse med dette, vil alle kundene til Komplett Mobil bli overført til ice i perioden april-juni.

Denne overføringen vil skje automatisk, med mindre kunden selv ønsker en annen mobiloperatør. I det tilfelle, er vedkommende nødt til å ta kontakt med ønsket operatør, og be dem overføre telefonnummeret.

Jeg håper dette var oppklarende, og håper du ønsker å teste oss. Til informasjon, vil du få en velkomstgave (som blant annet inkluderer én gratis måned, og dobbel data første måned), ved overføring inn til oss! :D

Ha en riktig fin dag videre.

Mvh
Julia Ngo
ice.no
Bytt.no
"Tegnet inn som kunde uten noen form for kontakt" skrev Celine om ice

Har du en tilsvarende erfaring med ice?
Gjør som Celine og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om ice du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Krever betaling etter oppsigelse"

Byttet leverandør den 03. i måneden, men ICE krever full betaling ut måneden. Ikke har de dekning heller, folk som prøver og ringe meg kommer ofte rett til mobilsvar.

Svar fra ice
07.06.2019 11.31
Hei, Jarl

I henhold til våre vilkår, så er det slik at kunden faktureres ut inneværende måned, ved en oppsigelse. Det er svært beklagelig å høre at du ikke var fornøyd med oss. :-(

Jeg håper at du ønsker å gi oss en ny sjanse, ved en senere anledning, Jarl.

Ha en fin dag videre!

Mvh
Julia Ngo
ice.no
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Hold dere unne ICE"

Jeg ble for et år siden oppringt av en hyggelig selger hos ICE som kunne selge meg et rimelig mobil abonnementet og et rimelig mobilt breiband abonnementet med ganske mange GB data. For å få dette rimelige abonnementet måtte jeg binde meg i 12mnd. og godtroende som jeg var, byttet jeg min, kona og guttungen sin mobil fra Telenor til Ice. Jeg sa også opp det mobile breibandet jeg har med Telia for å heller bruke ICE sitt breiband. Etter vel en mnd måtte jeg kontakte ICE for å bryte abonnementet pga svært dårlig dekning. Alle steder jeg var så måtte jeg enten ut for å ringe eller der var ikke dekning. Når jeg var på ferie og kjørte fra Sunnmøre til Kr.sand hadde jeg med breibandet. Dette virket bare 2 av plassene vi stoppet på. Ikke en gang utenfor Kr.sand fikk vi signal til å bruke breibandet. For å komme oss vekk fra ICE og tilbake til Telenor endte det med at jeg måtte betale 2000,- pr telefon nummer for å bryte bindingstiden og så forlangte de at jeg betalte 2000,- for å bryte breibands abonnementet. Så totalt 8000,- kroner kostet denne fadesen meg. Mitt beste råd til alle er å ikke inngå noen avtale med dette selskapet. Tilbudet og datamengden ser fantastisk bra ut, men når alt kommer til stykket, så har de er elendig produkt som det prøver å selge. Bare det at kundene må låses for å holde på de sier egentlig at noe et fundamentalt galt med selskapet og produktet. Jeg var mer en naiv når jeg gikk for dette. Men jeg gjør aldrig samme feilen 2 ganger. Så heretter holder jeg meg til den seriøse aktøren som har et godt produkt som jeg vet fungerer. Der har jeg heller ingen bindingstid.

Svar fra ice
07.06.2019 11.31
Hei, Tore V,

Dette hørtes ikke bra ut! Uten kjennskap til saken din, så blir det vanskelig å kommentere den. Send oss en e-post til "bytt.no@ice.no" så skal vi undersøke det videre. Husk å legg ved navn og telefonnummer det gjelder.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mvh
Julia Ngo
ice.no
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Beste mobil abonnentet du kan ha."

Beste mobil abonnentet du kan ha, har bare gode erfaringer. Og super kunde service :)

Karoline
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Bra og forlokkende fastpris, men overraskelser kommer på faktura"

Bra pris på data, men blir fort veldig dyrt dersom du sender sms eller ringer utenfor Norge

ice har totalt 2484 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR