Meny

ice omtaler og erfaringer

2,6/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
20
av 36 innen
mobilselskap
48%
anbefaler
ice

"Dårlig dekning"

Omtale om ice skrevet av Ditleif for 06.08.2019 19.23

ice har totalt 2575 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med ice?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig dekning"

Dårlig dekning fra Romsdalen til Oslo!!! Det stoppet hele tiden, barna ble så sutrete!

Bytt.no
"Dårlig dekning" skrev Ditleif om ice

Har du en tilsvarende erfaring med ice?
Gjør som Ditleif og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om ice du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig"

Jeg har prøvd Ice i 2mnd nå og sms kommer tidligst 10 minutter etter at avsender har gitt melding om noe. Barnet ditt må opprette mailkonto og eller ha hypermoderne tlf. der du kan laste ned en APP. Gratis eller ikke det må være mulig å forvente at smser blir levert raskere. Styr unna folkens. Det er bra med gratis og det at div. er låst for at barnet ditt kan kjøpe div via nett på mobil. Men som overnevnt pluss at 4G dekningen ikke er treg og ustabil. Styr unna Folkens!

Svar fra ice
07.08.2019 13.42
Hei Tea,

Dette hørtes ikke helt optimalt ut. Send oss gjerne en e-post til bytt.no@ice.no med fullt navn, telefonnummer og en kort beskrivelse av problemene du/dere opplever, så skal vi få undersøkt saken nærmere.

Ha en fin dag videre!

Mvh. Julia
ice.no
Joakim E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Ok selskap"

Etter min erfaring har Ice vært helt greie, men er ikke på toppen. Dekningen var god, men la fort merke til trøbbel ved bruk av mobildata. Sjekket opp mot 2 andre simkort over telenor og telia sitt nettverk, og der var det ingen problemer. Responsetid over mobildata varierte alt fra ~50ms til over 10000ms på visse punkter. Responstiden ble veldig høy veldig fort, og skjedde på interval på rundt 15 sek. Den dårlige tilkoblingen kunne gjøre det vanskelig å sjekke nettbank eller kjøpe bussbillett. Ble voldsomt irritert til tider. Foruten om dette kan jeg kun klage på at de satt et 500kr abonnement på meg uten at jeg viste det etter mitt "bli kjent" velkomstabonnement, i samme perioden jeg hadde fått nytt simkort fra en annen leverandør pga. misnøye med Ice. Med andre ord... 500kr for et abonnement som aldri har blitt rørt. Snakket med kundeservice, og det er i deres policy at det skal betales. Synes det er veldig teit og dumt. Prisene er også litt av høyere kaliber enn hos noen andre leverandører. Ellers har Ice vært høflig og grei. Er usikker på om jeg vil anbefale Ice over noen andre, men de er værtfall ikke de verste.

Svar fra ice
10.08.2019 13.27
Hei Joakim E,

Så leit å høre at du har byttet mobiloperatør. :-( Det er slik at ved en oppsigelse, så faktureres kunden ut inneværende måned, i henhold til våre vilkår.

Jeg forstår at det må være kjedelig, dersom du ble overført ut fra oss tidligere i måneden. Uten kjennskap til saken, blir det dog vanskelig å kommentere den. Send meg en e-post til bytt.no@ice.no med fullt navn og telefonnummer, så skal jeg få sett nærmere på dette.

Ha en fin dag videre!

Mvh. Julia
bytt.no
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Føler meg lurt av et grådig selskap"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi har hatt bredbånd hos Ice og investerte i antenneforsterker med beskjed om at dette skulle fungere. Vi trodde først at vi ikke hadde funnet posisjonen ettersom det gikk så treigt. Nettet har ikke vært brukandes til noe. Ettersom det var et års binding kunne vi lite gjøre. Nå etter at bindingstiden er over viser det seg at problemet ligger hos Ice. De har ikke hatt noen å sende ut for å hjelpe når vi har bedt om dette for vi har slitt med å finne ut av dette. Vi har betalt flere tusen og har fått en måneds fritak som igjen utgjør oppsigelsestiden. Kompensasjonen er lik null. Veldig skuffet over behandlingen som kunde, da hjelper det lite at de er hyggelige

Svar fra ice
07.08.2019 08.26
Hei Bernt,

Så leit å høre at du har hatt en slik opplevelse med oss. Vi tilbyr dessverre ikke hjemmehjelp for våre produkter. :-(

Uten kjennskap til den gjeldende saken, blir det vanskelig for meg å kommentere den. Send oss derfor en e-post til bytt.no@ice.no med fullt navn, telefonnummer, samt en kort beskrivelse av situasjonen, så skal jeg få sett nærmere på dette.

Ha en fin dag videre!

Mvh. Julia
ice.no
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Alt er bra unntatt at jeg ikke får tilsendt automatiske innstillinger på mms og Internett"

Alt er bra unntatt at jeg ikke får tilsendt automatiske innstillinger på mms og Internett. Og SIM kortet har kun plass til 10 tlfnr. Priser, kundeservice og opplevd kvalitet og dekning er meget bra.

Svar fra ice
07.08.2019 08.24
Hei Arne,

Så bra å høre at du er fornøyd med oss!

Opplever du fortsatt problemer med MMS- og mobildata-innstillingene? :-) Dersom svaret på dette er ja, så vil jeg veldig gjerne at du sender oss en e-post til bytt.no@ice.no, med fullt navn, telefonnummer og informasjon om hvilken type telefon du har, slik at vi får sett nærmere på dette.

Ha en fin dag videre!

Mvh. Julia
ice.no
ice har totalt 2575 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR