Meny

ice omtaler og erfaringer

2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
19
av 35 innen
mobilselskap
49%
anbefaler
ice

"Uhøflig fyr"

Omtale om ice skrevet av Anne for 04.11.2019 09.28

ice har totalt 2517 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med ice?
Kundetilfredshet
"Uhøflig fyr"

Ble ringt opp og spurt om jeg ville delta på en undersøkelse for folk som bruker mye mobildata. Jeg sa jeg ikke hadde tid til å snakke da jeg var opptatt på jobb, og da la han bare på. Var for døve ører.

Svar fra ice
07.11.2019 12.27
Hei Anne,

Dette hørtes veldig merkelig ut. :-O

Send meg en e-post med fullt navn, telefonnummeret det gjelder og en kort beskrivelse av situasjonen, så skal jeg få sett nærmere på dette.

Ha en fin dag videre!

Mvh. Julia
ice.no
Bytt.no
"Uhøflig fyr" skrev Anne om ice

Har du en tilsvarende erfaring med ice?
Gjør som Anne og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om ice du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Elendig kundeservice"

Ikke fornøyd med Ice's kundebehandling!!! Dem påstår at dem ikke har fått skriftlig melding noe som jeg kan bevise. Dem legger uansett skylden på meg! Dette er alt for dårlig Ice!!! Har/har hatt Telenor, NetCom/Telia, Tele2, Chess +++... Har aldri opplevd lignende før. Alle andre er interessert i at kunden er fornøyd! Det hele står i en regning i underkant av 150,- Ingen økonomiske problemer å betale den, men rett skal være rett!

Svar fra ice
07.11.2019 12.21
Hei Jan R,

Dette hørtes ikke helt bra ut. Send meg en e-post med fullt navn, telefonnummeret det gjelder og en kort beskrivelse av situasjonen, så skal jeg få sett nærmere på dette.

Ha en fin dag videre!

Mvh. Julia
ice.no
Sinna-Dame
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Oppringt av uforskammet selger som ikke tok nei for et nei"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ble oppringt av en sykt uforskammet selger som ikke tok nei for et nei. Han ga seg ikke og hver gang jeg sa nei, sa han bare at han ikke skjønte hvorfor jeg ikke bare byttet. Han sa bare han kunne gjøre alt uten å gi meg noe informasjon som jeg ba om at skulle bli sendt på mail. Det skjedde ikke og jeg fikk kun enda en samtale der han nektet å ta et nei for et nei. Han godtok heller ikke at jeg sa jeg var på jobb og kunne ikke snakke. Dette endte med at jeg sa nei og at jeg ikke kom til å bytte, etter ti andre forsøk, og fikk "da skjønner jeg ikke hvorfor du snakker med meg i det hele tatt, hadet!" tilbake. Her hadde jeg vært tålmodig og sagt flere ganger at jeg ikke var interessert uten at han ga seg.

Svar fra ice
01.11.2019 10.05
Hei,

Dette hørtes ikke helt bra ut. :-( Våre selgere skal naturligvis ikke oppføre seg på denne måten. Send meg gjerne en e-post til bytt.no@ice.no med fullt navn, telefonnummeret ditt og en kort beskrivelse av situasjonen du opplevde, så skal jeg få sett nærmere på dette.

Ha en fin dag videre!

Mvh. Julia
ice.no
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Kan ikke levere og nekter å kompensere"
1 syns denne omtalen er nyttig

Byttet til ICE. stor feiltagelse. Når vi fikk sim kort - to av de(jeg og min samboer) så fungerte ingen av de. Tidligere leverandør var kansellert og vi stod uten telefon. De sier vi må selv gå å kjøpe nye sim kort. Det måtte vi dagen etter. De er så "snille" de tilbakebetaler hva vi betalte for nye sim, men skulle likevel fakturere oss for dagen vi ikke hadde fungerende telefon. I tillegg informerer de meg om at jeg ikke kan få til-sendt logg av chat på e-post. Det er jo bare tull, for dagen etter kunne jeg nemlig få det. Jeg skal igjen bytte selskap. Angrer sårt på byttet. De nekter også å gi en kompensasjon fordi de mener det ikke er grunnlag for det.

Svar fra ice
01.11.2019 10.04
Hei Trh,

Dette hørtes ikke helt ut som en optimal start på kundeforholdet deres, nei! :-( Send meg en e-post til bytt.no@ice.no med fullt navn, telefonnummeret/-numrene det gjelder, og en kort beskrivelse av situasjonen, så skal jeg få sett nærmere på dette.

Ha en fin dag videre!

Mvh. Julia
ice.no
Torbjørn
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Dekning fungerer ikke, styr unna!"

Stadig brudd og uten dekning. Har brukt Telenor kontantkort og det har ikke ice kompensert meg for.

ice har totalt 2517 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR