Meny

Lycamobile omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Lycamobile
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
17
av 26 innen
mobilselskap
0%
anbefaler
Lycamobile
Filtrer omtaler
0
0
0
1
2
Sorter omtaler etter
Viser av 3 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Lycamobile?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Ukjent person har opprettet abonnement hos Lycamobile i mitt navn"
1 syns denne omtalen er nyttig

En ukjent person har åpnet ett abonnement i mitt navn - på lik linje som Dagfinn L. Jeg fikk ett brev i posten som sa "Gratulerer - du har nå fullført registreringen av ditt nye Lycamobile Sim kort med serienummer". Dette er ikke gjort av meg da jeg aldri har ønsket å bli kunde av Lycamobile eller vært det noen gang. Når jeg henvender meg til Lycamobile kundestøtte med spørsmål om hva dette er, så svarer de ikke. Jeg har ikke fått tilsendet dette simkortet de påstår er registeret på meg - ei heller noe mobilnummer dette er registeret mot. Når jeg spør brukerstøtte der hvor dette da er sendt og om at de må avslutte dette asap, da jeg anser det som ett svindelforsøk/forsøk på Id-tyveri, så svarer de heller ikke. Dette er ikke ett seriøst selskap - så hold dere langt unna dem!

Dagfinn L
Kundetilfredshet
"Fremmed har opprettet mobilabonnement på mitt navn (person-id("
2 syns denne omtalen er nyttig

Lycamobile svarer ikke bekreftende at de har stoppet mobilabonnementet, til tross for at det er gått mer enn 1 måned siden jeg reklamerte. For å unngå at boen bruker min id til nettopp å etablere abonnementer, kreditt og lån i mitt navn har jeg tidligere lagt inn personlig sperre i de 4 kreditt informasjons selskapene her i Norge. Saken er politianmeldt. Jeg har heldigvis id-forsikring. Kanskje bør jeg også kontakte Forbrukerrådet?

Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Mobildata virket ikke . Kundeservice kunne ikke hjelpe"
4 syns denne omtalen er nyttig

Sim kortet virket ikke . Ringte kundeservice flere ganger fikk ikke tilud om å få nytt sim kort . 400 kroner (15 GB) påfyll bortkastede penger .

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR