Meny

Telia Mobil omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Telia Mobil
1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Verdi for pengene
Dårlig
25
av 26 innen
mobilselskap
29%
anbefaler
Telia Mobil

"3 abonnement avsluttet"

Omtale om Telia Mobil skrevet av Veronica S for 19.03.2022 17:14

Telia Mobil har totalt 612 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telia Mobil?
Veronica S
Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"3 abonnement avsluttet"
5 syns denne omtalen er nyttig

Partners foreldrer står som eier av mobil på nedbetaling. Vi må til forbrukerrådet for å få orden på dette nå, enkelt og greit. Bruksabo til meg og partner avsluttes herved også pga manglende mulighet å klage skriftlig. Forelder er ikke digital bruker, men vi kunne ha skrevet en epost "fra mor" og dermed fått all fakta skriftlig, for å vise til senere, det hadde løst mye nå. Foreldrer må i butikk eller i telefonkø for kommunikasjon, noe som siste år nå har vært tidvist håpløst med stengt butikk osv, og enda lengre køer. ting bes ikke om skriftlig, men sendes heller ikke uoppfordret, f eks "mobil ER nedbetalt og du skal det skriftlig tilfelle får flere purringer". betaler ikke en krone mer for dette surret. Skriftlig kommunikasjon, orden i abonnement og nedbetalingsordninger MÅ ordnes.

Bytt.no
"3 abonnement avsluttet" skrev Veronica S om Telia Mobil

Har du en tilsvarende erfaring med Telia Mobil?
Gjør som Veronica S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telia Mobil du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Helt umulig å nå gjennom på telefonen!"
8 syns denne omtalen er nyttig

Vanskelig å få hjelp og forklaring på skyhøye fakturaer. Ved en oppringning til de, ventet jeg i 45 min, andre gang over 30 min.! Helt håpløst og veldig irriterende!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Ny mobil på svitsj"
2 syns denne omtalen er nyttig

Var på CC på Hamar å kjøpe en Samsung 21 ultra Jeg ba om den må være på mer enn 256 GB å jeg fikk tlf men de hadde ikke dekselet I bilen i garasjen på CC åpner jg eslen å legger merke til att den er på 128 GB .jeg går da opp på telia å gir beskjed om problemet til svar fikk jeg att de ikke tar åpne esker ,her er der snakk om 2 teip biter å ikke tatt i den .Som eier av firma as kjøpte vi iPhone 13 problemet max for å prøve før jul men vill ha andre. Ble heller ikke tatt imot hyggelig på tlf av daglig leder Det skal å sies att jeg har Add å sinne kommer uventede så noe høy tone fra meg ble det ..men uansett dette er ett sted jeg ikke anbefale noen jeg måtte vente lenge I tillegg da de ansatte sto å snakket sammen Så nå sitter med telefonen som må betales

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Bluff att inte ha rollover."
3 syns denne omtalen er nyttig

Vi bojkottar O byter operatør,priset per GB ær skyhøg och så borde det vara rollover. Bra att det finnes Andra.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Forsøkt lurt av Telia"
7 syns denne omtalen er nyttig

Først mottar jeg mail om at mitt abonnement er gammelt og går ut, hatt tre abonnement der siden de kjøpte Chess, og årevis i Chess. Det nye koster 200 mer i måneden, og de fjerner familie rabatten på 30. Gir litt mer data jeg uansett ikke trenger. Blir forbanna ringer kundeservice tar 30 minutter å komme frem, møter en som er hyggelig, sier han endrer til ett til kr 259. I tillegg 20 % rabatt, så 199, og jeg sier takk. Så kommer bekreftelse, nå er abonnementet bundet til dem i ett år, så må jeg sitte i 30 nye minutter og er nå forbanna. Treffer nå en idiot som sier han kan avslutte abonnementet, hvilket jeg ikke vil, da nummeret skal over til ny leverandør selvsagt. Oppfører seg jo som faktura svindlere, og mine to andre abonnement edbundet til 1 August og 1 Oktober og de skal også vekk. Jeg kommer til å spare på å skifte de ut, og de 25 000 jeg årlig betaler dem privat merker de sikkert ikke, men uansett merkelig måte å behandle lojale kunder på. Nå må jeg bytte selskap, greit nok, men hadde vært der evig om de oppførte seg normalt.

Telia Mobil har totalt 612 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR