Meny
NextGenTel Mobil
NextGenTel Mobil har opphørt
NextGenTel opphørte sin mobilsatsing den 2. februar 2018 og tilbyr derfor ikke lenger mobiltjenester. Mobilkundene har blitt overdratt til Telia. Les omtaler om Telia.

NextGenTel Mobil omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til NextGenTel Mobil
1,8/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Verdi for pengene
Dårlig
0
av 37 innen
mobilselskap
3%
anbefaler
NextGenTel Mobil

"Verste jeg har opplevd! Hold dere unna NextGenTel!"

Omtale om NextGenTel Mobil skrevet av Per for 18.12.2016 20:54

NextGenTel Mobil har totalt 37 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NextGenTel Mobil?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Verste jeg har opplevd! Hold dere unna NextGenTel!"
5 syns denne omtalen er nyttig

NextGenTel er uten tvil det mest inkompetente selskapet jeg noensinne har vært i kontakt med. Personene på kundeservice er totalt uvitende og ingen følger opp, det er elendig loggføring og sist men ikke minst INGEN av dem tar ansvar for noe som helst! De avsluttet Telenor abonnementet mitt før jeg fikk simkort fra NextGentel! Etter utallige timer på vent og totalt 8 samtaler og 3 dager senere (fra min samboers tlf!), fikk jeg beskjed fra kundeservice at simkort var sendt til feil adresse og at de skulle sende et nytt. Jeg spurte om jeg kunne få overført nr mitt til et annet nr om jeg kjøpte meg et simkort så lenge. Dette fikk jeg beskjed om at dessverre ikke gikk. Etter 2 dager til på vent uten tlf (totalt da 6 dager!) Ringte jeg opp igjen. Lurte på hvor sim kort nr 2 var. Det visste de ikke... Men personen på kundeservice sa "Men du kan jo kjøpe et kontantkort, så kan vi jo overføre nr til det!?...": Så nå har jeg gjort det... Det har totalt gått 14 dager og jeg har fortsatt ikke fått mitt nye simkort fra NextGentel. Skulle GJERNE byttet, men husker han som solgte meg abonnementet sa at jeg nå ville være bindt opp i 36 mnd... Flott... Jeg anbefaler INGEN dette selskapet da det er rent kaos fra ende til annen.

Bytt.no
"Verste jeg har opplevd! Hold dere unna NextGenTel!" skrev Per om NextGenTel Mobil

Har du en tilsvarende erfaring med NextGenTel Mobil?
Gjør som Per og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NextGenTel Mobil du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Ingen struktur!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Da jeg bestilte ventet jeg i 2 uker på simkortet som jeg skulle få tilsendt etter bestilling. Jeg Ringte Nextgentel, og fikk til svar at bestillingen var blitt kansellert. Jeg bestilte på nytt igjen, men da kom det et simkort i et annet navn. Jeg har fått tilsendt to nye simkort etter den siste hendelsen, men disse er ikke kommet. (ble sendt for 1 mnd siden). Anbefaler alle å velge en annen mobiloperatør. Nextgentel slår meg som en meget useriøs operatør, HELT uten struktur.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Hold deg langt borte!!!"
5 syns denne omtalen er nyttig

Vårt firma inngikk avtale på mobiltelefoni med NextGenTel via TelecomGruppen i Stavanger. Etter dette ble alt bare rot. Dekningen skulle være nøyaktig lik som Netcom/Telia, men våre ansatte opplever stadige utfall, brudd i samtaler, intet nettverk. Sentralbordløsningen fungerer IKKE som beskrevet. Selgeren fortalte heller ikke at det nærmest er umulig å komme seg ut av avtalen uten å bli ribbet økonomisk. I tillegg til bruddgebyr, skal NextGenTel ha seg betalt for 3 måneders avgift etter at vi har flyttet ut. Dersom man er språkforsker, kan man riktignok se dette ut fra avtalevilkårene, men jeg har aldri opplevd maken!!! Anbefaler alle å holde seg langt borte fra både NextGenTel, og cowboyselgerene i TelecomGruppen. Bare svindel og fanteri alt sammen.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Bare lureri"
3 syns denne omtalen er nyttig

Bestilte bredbånd i mai av Nextgentel. De lovet/antydet 10-15 mb linje. Når det var installert så fikk jeg ca. 6,5-7 mb. Dette var ikke bra, men det fungerte en stund. Når linjen begynner å lage problemer så får jeg høre at linjen inn til meg ikke var anbefalt med hastighet over 2 mb for å være stabil. Dette viste Nextgentel allerede når jeg bestilte og overstyrte hastigheten på linjen inn til meg. Å få kontakt med Nextgentel har mange ganger vært forferdelig tidkrevende og vanskelig. Jeg kansellerte kontrakten til slutt etter avtale med Nextgentel uten at jeg skulle få gebyr. Men det fikk jeg etter en tid likevel..? Det virker som om ingen har kontroll på noe hos Nextgentel, men det som fungerer svært godt er utsendelsen av faktura. Når jeg leser på Google, og facebook om andre sin erfaring av dette firmaet så virker det som Nextgentel har drevet med lureri i årevis og kommet unna med dette. Sjekk selv Nextgentel sin egen facebookside med kommentarer fra egne brukere. Styr unna dette firmaet. Anbefales ikke.

Arne-Thomas A. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Upålitelige og rotete"

Fakturere galt; flere ganger har de fakturert galt, og vi har alle gangene fått medhold i klagene våre. Surrer mye med internet tjenesten, gebyrer, oppe-tid osv. Roter veldig med retur av utstyr som er ødelagt. Har fått masse purringer på allerede innlever utstyr. Mye problem med dette selskapet, anbefales ikke!

NextGenTel Mobil har totalt 37 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR