Meny

Nortel omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Nortel
3,5/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Verdi for pengene
Bra
8
av 25 innen
mobilselskap
64%
anbefaler
Nortel

"Useriøst"

Omtale om Nortel skrevet av Missfornøyd for 15.03.2023 16:54

Nortel har totalt 394 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nortel?
Missfornøyd
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
App
Vurderer å bytte selskap
"Useriøst"
2 syns denne omtalen er nyttig

Dersom din bedrift har lite å gjøre på i det daglige kan Nortel anbefales. Dersom dere IKKE ønsker å benytte en dag i uken på å drive opplæring av Nortel sine ansatte i forhold til bokføring, riktig fakturering osv., så styr unna. Alt som kan gjøres feil blir gjort feil. Når feilene etter ukesvis med korrespondanse er rettet, må du regne med å starte på nytt ved neste fakturering og slik går dagene. Selskapet holder ikke det de lover og slutter egentlig bare å svare når en har en dialog gående. Selskapet solgte sin løsning inn som egnet for konsern med felles sentralbord, dette fungerer særdeles dårlig. Det eneste de ser ut til å ha gode rutiner på er utsending av purringer, men de er ikke like nøye på om de faktisk har penger tilgode hos den de purrer på. Tror revisoren til Nortel har en heftig jobb framfor seg.

Svar fra Nortel
16.03.2023 07:46
Hei Jeg skjønner det kan oppleves som frustrerende om du ikke får svar på en dialog du har gående. Det er også veldig synd om våre produkter og tjenester ikke lever opp til forventningene dere har og ble lovet. Jeg ønsker at vi kan ta en ny gjennomgang av saken din, og spesielt det du nevner angående fakturering og purring. Før jeg kan søke deg opp i våre systemer trenger jeg litt mer kontaktinformasjon. Jeg vil veldig gjerne at du tar kontakt med oss på [email protected] slik at vi kan se på saken din en gang til. Håper vi kan klare å snu din opplevelse av Nortel til noe positivt! Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.
Bytt.no
"Useriøst" skrev Missfornøyd om Nortel

Har du en tilsvarende erfaring med Nortel?
Gjør som Missfornøyd og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Nortel du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Lars C. G
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Veldig fornøyd"

Problemfri telefoni og super service hver gang. Og billigst.

Svar fra Nortel
16.03.2023 07:38
Hei Lars Takk for at du gir oss 5 stjerner, det blir vi veldig glad for! Flott å høre at du er fornøyd med våre produkter og tjenester. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Fornøyd kunde"

Konkurransedyktig på pris. Lett å komme i kontakt med God service ved behov Så langt ingen negative opplevelser. Anbefaler Nortel som leverandør.

Svar fra Nortel
15.03.2023 14:54
Hei Jan Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, det setter vi stor pris på! Det er flott å lese at du er fornøyd med dine produkter og tjenester fra Nortel. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
NYHET!
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
App
"Nå har det blitt bra"

Etter en del innkjøringsproblemer så har det blitt bra og det er god dekking over alt

Svar fra Nortel
15.03.2023 14:53
Hei Johan Takk for din tilbakemelding. Veldig fint å høre at du nå er fornøyd, og at du opplever god dekning! Alle våre abonnement har full Telenor-dekning, som stadig vekk vinner Ooklas speedtester. Om det skulle være noe du lurer på, eller trenger hjelp til er det bare å ta kontakt med oss. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Leverer hva de lover."

Nortel leverer hva de lover, og er lette å nå tak i om det er behov for det. Har samme nett som Telenor som vil si god dekning. Har vært kunde i to år og er veldig fornøyd!

Svar fra Nortel
09.03.2023 11:49
Hei Jon Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ingenting gjør oss mer glad enn når du som kunde er fornøyd med dine produkter og tjenester hos oss. Med vennlig hilsen kommunikasjonsansvarlig hos Nortel.
Nortel har totalt 394 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR