Meny
Phonect er nå Unifon
Phonect sin virksomhet og kunder er overtatt av Unifon. Klikk her for å lese omtaler om Unifon.

Phonect omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Verdi for pengene
Dårlig
25
av 37 innen
mobilselskap
20%
anbefaler
Phonect

"Lureri, frekke"

Omtale om Phonect skrevet av Rannveig D for 25.05.2020 09.15

Phonect har totalt 153 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Phonect?
Rannveig D
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Lureri, frekke"
1 syns denne omtalen er nyttig

De er makeløst løgnaktige. De oppgir mnd. avgift, men opplyser IKKE at dette er UTEN merverdiavgift. Spurte eksplisitt om begrensninger på forbruk, svaret var nei. Gikk tur med mobilen på øret. Plutselig ble det taust, det skyldtes «overforbruk». Mye mer. Styr unna!

Svar fra Phonect
25.05.2020 19.49
Hei Rannveig, Takk for din tilbakemelding.
Jeg vil gjerne se på denne saken for deg og se hva som har skjedd, jeg kan ikke finne noen henvendelse fra deg på dette, så send oss gjerne en e-post til mobil@phonect.no med bytt.no i emnefeltet, så tar vi det derfra.
Bytt.no
"Lureri, frekke" skrev Rannveig D om Phonect

Har du en tilsvarende erfaring med Phonect?
Gjør som Rannveig D og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Phonect du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
"Lite seriøst firma"

Ringer kunne latt være å ta telefonen men man kan jo oppføre seg seriøst, presenterer seg som Telenor. Nevner ikke bedriftsabonnement, gjorde meg interessert i å få sendt avtale på e-post, trykker OK, men forstår at man har aksepter et abonnement. Ringer tilbake (anonymisert) sier jeg må sende e-post kundeservice får feil adr ringer elindig samband. Får tilsendt 2 SIM-kort begge returneres. Ingen bindingstid men de benytter avtaletid. At det går greit for Telenor å ha et slikt useriøst firma som sammarbeidspartner. Kostet meg 700 bortkastede kroner.

Svar fra Phonect
25.05.2020 19.48
Hei Oskar, Det skal komme godt frem at dette er et bedriftsabonnement når noen ringer for å selge våre produkter. Dersom dette ikke har skjedd er dette et brudd på våre retningslinjer og vi beklager dette.
Hvis du ønsker så ser jeg gjerne på denne saken sammen med deg. Send oss i såfall en e-post til mobil@phonect.no med ditt firmanavn eller tidligere saksnummer og sett bytt.no i emnefeltet så tar vi det derfra.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Fordi jeg har et enkeltmannsfirma måtte jeg betale moms. Det sa ikke telefonselgeren noe om..."

Fordi jeg har et enkeltmannsfirma måtte jeg betale moms. Det sa ikke telefonselgeren noe om. Heller ikke at jeg måtte binde meg for to år og måtte betale 3000,- for å komme ut av avtalen.

Svar fra Phonect
07.05.2020 08.57
Hei Roar, takk for din tilbakemelding. Her høres det ut som du nok kanskje ikke har fått god nok informasjon. Da vi er en bedriftsleverandør vil våre priser alltid være eks mva. Når det gjelder bindingstid så skal dette komme frem av din samtale med selger, dersom dette ikke har skjedd vil jeg gjerne ta en titt på dette sammen med deg. Send oss en e-post med ditt firmanavn samt eventuell dokumentasjon du har til mobil@phonect.no og sett bytt.no i emnefeltet så tar vi det derfra.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Løgnere, oppgir seg for noen andre en de er!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Utgir seg som Telenor selger. Takket ja, til tilbudet, men bekreftet det ikke da linken som ble tilsendt ikke var fra telenor. Svindelforsøk.

Svar fra Phonect
04.05.2020 21.05
Hei Sjur, Takk for din tilbakemelding og beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med noen som selger våre produkter. Dersom noen utgir seg for å representere noe annet enn Phonect så er dette et klart brudd på våre retningslinjer og noe vi ønsker å følge opp. Om du har mulighet hadde vi satt pris på om du kunne sendt oss en e-post med bytt i emnefeltet til mobil@phonect.no og legge ved hvilket nummer du ble oppringt på og hvor de ringte fra.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Ligg unna"
1 syns denne omtalen er nyttig

En sleip fyr ringer deg opp, og du sier ja til et litt rimeligere abonnement. Han sier ikke ett eneste ord om at dette useriøse selskapet har 2-to- års oppsigelse om du vil bytte. Det er ren svindel. Ligg unna.

Svar fra Phonect
07.05.2020 08.53
Hei Jan, takk for din tilbakemelding. Det er kjedelig å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Dersom du har inngått en avtale med bindingstid så er denne på to år, om det ikke er bindingtid så er oppsigelsestiden to måneder. Jeg kan gjerne se på denne saken sammen med deg og se om det har skjedd en feil her. Send oss i såfall en mail med ditt firmanavn til mobil@phonect.no med bytt.no i emnefeltet så tar vi det derfra.
Phonect har totalt 153 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR