Meny
Phonect er nå Unifon
Phonect sin virksomhet og kunder er overtatt av Unifon. Klikk her for å lese omtaler om Unifon.

Phonect omtaler og erfaringer

1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Verdi for pengene
Dårlig
25
av 37 innen
mobilselskap
20%
anbefaler
Phonect

"Svindel og forsøk på nytt svindel"

Omtale om Phonect skrevet av Mahala B. M for 22.04.2020 20.29

Phonect har totalt 153 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Phonect?
Mahala B. M
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Svindel og forsøk på nytt svindel"
1 syns denne omtalen er nyttig

Avtalt en mobilabonnement med Phonect over telefonen med lavt pris. Byttet til nytt leverandør (Dipper) og fikk etter en god stund regning for gjenstående "2 års avtaleperiode" med Phonect, noe som jeg ikke var klar over at jeg hadde forpliktet meg til. Betalt tross mine protester da jeg fikk se "avtalen" som jeg skulle ha forpliktet meg til. Ble oppringt i dag 22. april 2020 av en selger som vil tilby en enda billigere abonnement hos Phonect uten bindingstid. Jeg sa at jeg vil være med på det bare om de tilbakebetalt de kr. 3.000 + (brudd på avtalen) og bekreftet dette med en e-post. Hørte ingenting mer, merkelig nok!! Beholder min abonnement med Dipper.

Svar fra Phonect
04.05.2020 21.03
Hei Mahala, Takk for din tilbakemelding og beklager at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Jeg kan dessverre ikke se at det har kommet inn noe e-post til oss på at du skulle tilbake til oss, men dersom dette enda skulle være aktuelt så send oss gjerne dokumentasjonen du har til mobil@phonect.no med bytt i emnefeltet så skal vi selvfølgelig ordne opp i det.
Bytt.no
"Svindel og forsøk på nytt svindel" skrev Mahala B. M om Phonect

Har du en tilsvarende erfaring med Phonect?
Gjør som Mahala B. M og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Phonect du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Styr unna"
2 syns denne omtalen er nyttig

Selskapet farer med usannheter når de forsøker å kapre kunder. Styr unna Phonect! Har fått så mange negative tilbakemeldinger at de har fjernet Facebook siden. :-(

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Kundekonsulent lyver deg rett opp i ansiktet. Moms og oppsigelsestid ikke oppgitt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Kundekonsulent lyver deg rett opp i ansiktet. Moms og oppsigelsestid ikke oppgitt. Ved klage må man skrive mail. Dårlig service i ettertid. Må sende dem brev da jeg krevde opptak av samtale ved avtale via telefon!! Få ikke svar. Ble fakturert uten å ha fått sim kort eller at abonnementet i det hele tatt er aktivert! Masse frustrasjoner for å løsrive meg fra dette useriøse firmaet. Hold dere lang unna dette dyret.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Svindel. Jeg ble nylig oppringt av Phonect med tilbud på abonnement"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg ble nylig oppringt av Phonect med tilbud på abonnement. Det skulle være for privatpersoner, jeg skulle få det billigere enn mitt daværende abonnement mot at jeg aksepterte 24mnd binding. Jeg fikk en SMS mens jeg snakket med selger som la frem detaljene i abonnementet. med beskjed om at jeg måtte akseptere innen 2min (mens vi snakket i tlf). Jeg så over summen og personopplysninger og takket ja. For noen dager siden kom første faktura og ikke bare er det et bedriftsabonnement. men prisen jeg fikk var EKS. MVA (noe som gjør det betydelig DYRERE enn det jeg hadde fra før). Jeg har kontaktet phonect men kommer ingen vei. Jeg burde selvfølgelig vært mye mer på vakt, men man regner ikke med å bli lurt på denne måten. Den avtalen jeg fikk skriftlig (og aksepterte) var rett å slett ikke den samme som den jeg fikk beskrevet muntlig. Ikke rot deg borti disse folkene!

Svar fra Phonect
23.04.2020 13.31
Hei Nevil,
Takk for din tilbakemelding.
Det du skriver her høres ikke bra ut og vi vil gjerne sjekke opp i hva som har skjedd her. Jeg kan ikke finne noe på ditt navn i våre systemer, så send oss gjerne en e-post med ditt firmanavn til mobil@phonect.no med bytt.no i emnefeltet så tar vi det derfra.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Abonnementet ble solgt inn under motivasjon å skulle hjelpe kulturfirmaer under corona krisen"

Svindel firma! Abonnementet ble solgt inn under motivasjon å skulle hjelpe kulturfirmaer under corona krisen. Det ble gitt forsikring om at abonnementet var uten bindingstid. De sender ikke fungerende SIM kort. Jeg reklamerer og sender skriftlig oppsigelse av abonnementet dagen etter. Får beskjed om å betal 3 mnd abonnement i oppsigelses tid. SVINDEL!

Svar fra Phonect
08.04.2020 15.32
Hei Unni, takk for din tilbakemelding.
Dersom noen har ringt deg for å selge våre produkter og sagt det du skriver over her så er dette beklagelig og noe vi ønsker å sjekke ut og ordne opp i umiddelbart. Om du har mulighet, send oss gjerne en e-post til mobil@phonect.no med bytt.no i emnefeltet så tar vi det derfra.
Phonect har totalt 153 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR