Meny

Talkmore omtaler og erfaringer

4,3/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Verdi for pengene
Bra
3
av 37 innen
mobilselskap
75%
anbefaler
Talkmore

"Har vært abonnent i mange, mange år📱"

Omtale om Talkmore skrevet av Liven for 07.04.2020 11.10

Talkmore har totalt 816 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Har vært abonnent i mange, mange år📱"
2 syns denne omtalen er nyttig

Her møter man alltid så hyggelige og imøtekommende mennesker! Jeg har vært abonnent hos TM siden "tidenes morgen" 😊; aner ikke hvor mange år! Men jeg vet iallefall at jeg forblir 👍tusen takk til en fantastisk gjeng!

Svar fra Talkmore
08.04.2020 14.28
Hei Liven!

Tusen takk for hyggelige ord, dette var veldig gøy å lese. Vi skal fortsette å ta vare på våre kunder så godt vi kan i mange år fremover!

Ønsker deg en super flott påske, hilsen Talkmore.
Bytt.no
"Har vært abonnent i mange, mange år📱" skrev Liven om Talkmore

Har du en tilsvarende erfaring med Talkmore?
Gjør som Liven og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Talkmore du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Pål E. L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Meget bra👍"
2 syns denne omtalen er nyttig

Supert mobil selskap, var Telenor kunde i mange år, med rådyre priser, bytta til Telia med ræva dekning, men Talkmore har Telenor dekning og gode priser👍👍👍 eneste jeg savner er og kunne kjøpe nettbrett på abonnement.

Svar fra Talkmore
08.04.2020 14.27
Hei Pål!

Tusen takk for flott tilbakemelding!
Det er så godt å høre at du er fornøyd med både dekning og pris hos oss.
Vi jobber stadig med å utvide vår nettbutikk og håper på å kunne tilby enda flere produkter der i fremtiden.

Ønsker deg en flott påske, hilsen Talkmore.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Rask/god service, og finner alltid en god løsning👍"
2 syns denne omtalen er nyttig

Oppdaget en manglende rabatt og fikk ved en feil tilsendt papirfaktura. Rabatten ble satt på, faktura korrigert og papirgebyr tatt bort. Kjapt og godt jobbet med sikte på å ha fornøyde kunder som får det de har bestilt👍 Ps! Veldig fornøyd med at ny faktura ble sendt til meg umiddelbart på sms, slik at jeg slapp å korrigere noe selv😄

Svar fra Talkmore
08.04.2020 14.27
Hei Arild!

Så godt å høre at dette ble løst på en smidig måte og at du fikk fikset opp i feilen der og da. Vi setter stor pris på slike tilbakemeldinger og vi håper du stortrives med abonnementet ditt.

Ønsker deg en flott påske, hilsen Talkmore.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Hyggelig og god service"
2 syns denne omtalen er nyttig

Kontaktet Talkmore ang tvillingsim som ikke virket. Kort ventetid på hjelp, hyggelig betjening, ordnet problemet raskt og rettet faktura uten oppfordring.

Svar fra Talkmore
07.04.2020 11.21
Hei og takk for tilbakemelding, Geir.

Veldig hyggelig å høre at problemet du hadde med tvillingen ble rettet opp i samt at faktura ble rettet på. Vi jobber alltid for å gi god kundebehandling og setter pris på tilbakemeldinger som denne!

Ønsker deg en super påske, hilsen Talkmore.
Stig R. R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Talkmore what more do you need?"
5 syns denne omtalen er nyttig

Talkmore løftet mine absolutte dårlige erfaringer med tele selskaper utenom de største som Telenor, Telia, Ice, ja dere vet de 3 dominerende operatørene, men så plutselig en dag fikk jeg en tlf fra en av Talkmores ansatte og han hadde så lyst til å selge meg ett godt og bra abonnement hos Talkmore å innrømmer att er jo det stort sett alle selgere som ringer ønsker og gjøre så jeg forklarte fort att jeg tror nok ikke att jeg får noe abonnement hos hverken dere eller andre operatører sa jeg fordi jeg hadde dengang 3 gamle betalingsanmerkninger som jeg av en eller annen grunn ikke hadde klart å fått ryddet opp i dem, og vet du hva konsulenten hos Talkmore svarte, Jo han sa som så att da ordner du disse dumme ødeleggende anmerkningene så fort du klarer sa han også det han sa nå ble jeg helt paff av jeg datt nesten ut av stolen jeg satt i, for da bare kjører jeg systemet litt manuelt her nå jeg slik att du aldri mer skal behøve å bruke kontantkort for noen ganger skal man gjøre det man føler i nuet og der og da 😀 Mannen ordnet ett fritt 40gb tlf abonnement til meg pluss at han ordnet ett mobilt bredbånd på 300gb pr måned begge abonnementene da hver for seg men att han utapå det skulle klare å sette prislappen på hele pakken på litt i underkant av 1000,- tusen lappen og lurte på om mannen drev gjøn med meg, NEI han gjorde jobben sin på en så ufattelig profesjonell måte og han ble jo også meget glad og fornøyd da han hørte hvor høyt jeg uttrykte min store utrolige glede så dagen etter denne samtalen så ringte jeg bisnode, ett sånt innkasso office og fikk hvite hva jeg hadde utestående i kroner og ører og fikk tilsendt fakturaer på min utestående gjeld å løp for å betale de men, Nå er dette 8 måneder siden og ja jeg passer på at pengene til fakturaene fra Talkmore er på plass dager før kontoen belastes for så glad kan jeg på hjertet si at jeg ALDRI NOENSINNE HAR VÆRT, nå er det slutt på svin dyre kontantkort med enda dyrere data pakker osv. for jeg jo jeg jeg har Norges aller beste og triveligste telefon operatør nemlig Talkmore alt i en pakke der de som jobber hver dag er medmenneskelig fordi de jobber med Mennesker!

Svar fra Talkmore
06.04.2020 12.32
Hei, Stig!

Dette var imponerende saker! Vi blir stolte av å lese hvordan inntrykk du har av oss, og at det virker som vi utgjør en forskjell hos deg. Det gleder oss veldig!
Tusen takk for en fin tilbakemelding.

Ha en fin dag, hilsen Talkmore.
Talkmore har totalt 816 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR