Meny

Unifon omtaler og erfaringer

3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
15
av 37 innen
mobilselskap
47%
anbefaler
Unifon

"Min erfaring? Bare lureri."

Omtale om Unifon skrevet av Morten for 19.11.2020 22:15

Unifon har totalt 113 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Unifon?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Min erfaring? Bare lureri."
6 syns denne omtalen er nyttig

Ble lurt inn i en avtale som egentlig var ganske grei. Dette klarte de ikke å levere, og prisen ble oppjustert to ganger. De skulle også dekke utkjøp av tre abonnement fra vår daværende leverandør med en utbetaling - altså ikke kreditnota. Dette løftet klarte de heller ikke å holde. Da sa jeg fra at dette ikke er aktuelt for meg, og gikk til en konkurrent, som har vist seg å holde avtaler. På toppen av det hele forlanger de bruddgebyr for tre abonnement! Makan til kundebehandling har jeg aldri opplevd. Vår nåværende leverandør har tilbudt seg å dekke dette bruddgebyret - med overføring av beløpet på konto - slik skal kunder behandles. Det virker også som de bevist bruker lang tid på å svare/komme med "løsninger". Dette er jo en kjent strategi for å få folk til å gå lei, gi opp, og betale. Styr unna Unifon!

Svar fra Unifon
26.11.2020 11:21
Hei Morten, Takk for din tilbakemelding! Det er synd å høre at du har denne opplevelsen hos oss. Unifon har gjort en rekke tiltak for å forbedre opplevelsen for alle tidligere Phonect-kunder. Vi stiller strenge krav til dokumentasjon av inngåtte kundeforhold, og dersom du har opplevd å bli feilinformert beklager vi dette på det sterkeste. Vi kjenner oss ikke igjen i din beskrivelse og vil gjerne se nærmere på din sak. Send meg en mail på bytt@unifon.no, du kan oppgi ditt telefonnummer så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Anita/Unifon
Bytt.no
"Min erfaring? Bare lureri." skrev Morten om Unifon

Har du en tilsvarende erfaring med Unifon?
Gjør som Morten og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Unifon du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Lureri"
5 syns denne omtalen er nyttig

Gir et pristilbud. Når får rekningen er prisen pr. Mnd over det dobla. Og hvem andre opererer med 3 mnd oppsigelse tid. Står jo at en har ingen bindingstid.

Svar fra Unifon
26.11.2020 11:15
Hei Oddveig, Takk for din tilbakemelding. Unifon har gjort en rekke tiltak for å forbedre opplevelsen for alle tidligere Phonect-kunder. Kjenner ikke detaljene i din sak men vi forholder oss til avtalte priser. Unifon leverer bedriftsabonnement og det skal opplyses om at prisene er eks.mva. Vi stiller strenge krav til dokumentasjon av inngåtte kundeforhold, og dersom du har opplevd å bli feilinformert beklager vi dette på det sterkeste. Vi kan gjerne se nærmere på din sak. Send meg en mail på bytt@unifon.no, oppgi ditt telefonnummer så ringer jeg deg. Vennlig hilsen Anita/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Utrolig enkelt å bytte til denne leverandøren."
2 syns denne omtalen er nyttig

Veldig hyggelig kundeservice. Jeg fikk god hjelp da jeg hadde mistet min pinkode mens jeg var på fjellet. Til og med på en Søndag!

Svar fra Unifon
18.11.2020 09:10
Hei Dan, Takk for hyggelig omtale! Vi setter pris på å høre at du som kunde sitter igjen med et positivt inntrykk og er fornøyd, det er viktig for oss! Vennlig hilsen Anita/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"STYR UNNA!"
7 syns denne omtalen er nyttig

Ble oppringt av selger fra Unifon og inngikk avtale med de på 3 abonnement. Skulle ikke koste meg noe å bytte. Pga bindingstid hos Telia ble det avtalt en dato noen mnd fram i tid. De siste to mnd skulle Unifon betale utkjøp. Men det gjorde de ikke. Lydloggen ble slettet etter 90 dager. I tillegg måtte jeg også betale for å beholde tidligere telefonnummer. Så styr unna dette userøse firmaet som farer med løgn for å få kunder og evner ikke å ordne opp i det etterpå. Ser også i ettertid at jeg ikke er den første de lurer..

Svar fra Unifon
11.11.2020 08:36
Hei Einar, Takk for din tilbakemelding. Unifon har gjort en rekke tiltak for å forbedre opplevelsen for alle våre kunder. Nå kjenner ikke jeg detaljene i deres sak men er det slik du ventet med overføring til bindingstiden var over hos din tidligere operatør, skulle dere heller ikke vært belastet bruddgebyr fra dem. Vi stiller strenge krav til dokumentasjon av inngåtte kundeforhold, og dersom du har opplevd å bli feilinformert beklager vi dette på det sterkeste. Vi har aldri hatt til hensikt å lure kunder. Ønsker du at vi skal se nærmere på din sak, send meg en mail på bytt@unifon.no. Vennlig hilsen Anita/Unifon
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Svindel i alle ledd!!!"
7 syns denne omtalen er nyttig

Unifon verver kunder på grunnlag av uriktige og ufullstendige opplysninger om priser og bindingstid. De sier ikke at prisene deres er eks. mva og de sier at det ikke er bindingstid helt til du vil si opp avtalen. Da er det plutselig tre mnd. bindingstid. De fakturerer tre måneder frem i tid slik at det skal bli vanskeligere p si opp. De tar seg også betalt for alle slags tjenester som for eks. parkering og donasjoner med mobilen. HOLD DERE UNNA DETTE SELSKAPET!!

Svar fra Unifon
16.11.2020 13:36
Hei Jørn, Takk for din tilbakemelding! Det er synd å høre at du har denne opplevelsen hos oss. Unifon har gjort en rekke tiltak for å forbedre opplevelsen for alle tidligere Phonect-kunder. Vi stiller strenge krav til dokumentasjon av inngåtte kundeforhold, og dersom du har opplevd å bli feilinformert beklager vi dette på det sterkeste. Jeg kjenner ikke detaljene i din sak men informerer bare om at bindingstid på bedriftsabonnement normalt er 24 mnd. Visst det ikke er bindingstid er det normalt oppsigelsestid på 3 mnd, dette er forhåndsfakturert. Når du velger å bruke din telefon for å betale for tjenester, som for eksempel parkering, belastes din mobilregning. Det er en betalingstjeneste, ikke noe vi tar betalt for. Håper vi får mulighet til å forbedre ditt inntrykk, ser gjerne nærmere på din sak. Send meg en mail på bytt@unifon.no, oppgi ditt telefonnummer så ringer jeg deg.
Unifon har totalt 113 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR