Meny

Vipps Mobil omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Vipps Mobil
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Verdi for pengene
Middels
19
av 37 innen
mobilselskap
47%
anbefaler
Vipps Mobil

"Enkel da man allerede vruker Vipps appen"

Omtale om Vipps Mobil skrevet av Øystein for 17.02.2021 08:23

Vipps Mobil har totalt 16 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Vipps Mobil?
Øystein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Enkel da man allerede vruker Vipps appen"
1 syns denne omtalen er nyttig

Super enkelt og ha mobil abo inn i en app man allerede bruker. Får ikke topp karakter grunnet mangel på Apple Watch abo.

Bytt.no
"Enkel da man allerede vruker Vipps appen" skrev Øystein om Vipps Mobil

Har du en tilsvarende erfaring med Vipps Mobil?
Gjør som Øystein og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Vipps Mobil du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Christoffer A. O
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
"Fungerer godt men vanskelig å navigere seg i deres nettside."
4 syns denne omtalen er nyttig

Det går faktisk ikke an å loge inn for å skaffe pine/puk kode. Alt er inni appen, noe som i starten oppleves litt uoversiktlig. Sværet fornøyd med evig rollover, en kan f.eks kjøpe en større pakke en mnd, for å se velge den billigste mnd etter. Velger å gi tre stjerner når dekkingen å alt fungerer optimalt. Trekker ned for litt tungvinte løsninger.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
Dekning
Vurderer å bytte selskap
"Kundeservicen er på bånn, lokketilbud som vi ikke fikk ta del i osv."
12 syns denne omtalen er nyttig

Styr unna! Vi trodde at vi skulle få 20gb i oppstarten når vi byttet til Vipps Mobil, men de har visst en liste med "hvis/om/slik og sånn" så får du ikke. Slike lokketilbud synes jeg er ufattelige! Spesielt når man bestiller og tror man får det. Hadde problemer med å koble til mobildata, da fikk vi beskjed om å ta ut SIM-kortet og gnikke litt på koblingen og prøve på nytt. Funka ikke :) I tillegg hadde de ikke meldt fra riktig til gammel operatør, så de sendte regning for samme periode. Der fikk jeg beskjed om at de krediterte fakturaen, men at Vipps ikke hadde meldt fra riktig. Nei, dette var bare rot og tull fra ende til annen. Minner meg om den ene gangen jeg prøvde ICE og var uten mobildata osv. frem til jeg byttet igjen.

Kundetilfredshet
Verdi for pengene
Dekning
Har byttet selskap
"Ingen krone skal utbetales til kunden, er prinsippet!"
13 syns denne omtalen er nyttig

Alt må betales i forskudd: Månedsabonnementet og forbruk til eventuelle samtaler til f eks Sverige. Det siste var viktig for meg med familie i Sverige. Ble dyr jul med 2kr/minutt. Det er riktig at du kan si opp abonnementet når du vil. Men de forteller deg ikke at du ikke får noe av det innbetalte tilbake. Det gjelder både abonnement og eventuell utenlands pott du har innbetalt. Vurderer å melde dem til Forbrukerombudet. En kunderådgiver fortalte at det hele var basert på «ingen penger ut til kunden»!

Svar fra Vipps Mobil
18.01.2021 08:17
Hei, Veldig leit å se at du har opplevd Vipps Mobil på denne måten. Alt vi ønsker er å forenkle og gi deg oversikt og kontroll over ditt mobilforbruk. I utviklingen av Vipps mobil har vi hatt fokus på at du som kunde skal ha full kontroll - ingen overraskelser på regningen – og derfor er alt forhåndsbetalt (litt som et kontantkort bare med fri bruk av tale og sms). Bruk av telefon i og til utlandet er for mange uoversiktlig, og mange får ofte en lite hyggelig overraskelse når regningen kommer etter en tur til utlandet. Hos oss blir man heller oppmerksom på dette på forhånd siden man må fylle på utlandskontoen, men det gjør jo også at man unngår en overraskende regning i etterkant. På våre nettsider vil du finne priser på hva det koster å ringe ut til utlandet fra Norge. Vi har dessverre ikke muligheten til å refundere tilbake det du har fylt på for utlandsbruk, men du står selvfølgelig fritt til å bruke det opp før du flytter over til en ny operatør. Hilsen Arlinda i Vipps
Bytt.no
"Hva er din erfaring med Vipps Mobil?"

Hva er din erfaring med Vipps Mobil? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Vipps Mobil har totalt 16 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR