Meny

NextGenTel TV omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
4
av 7 innen
tv-selskap
2%
anbefaler
NextGenTel TV

"opptak stopper -går til offline"

Omtale om NextGenTel TV skrevet av Kjell for 17.12.2019 22:05

NextGenTel TV har totalt 46 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NextGenTel TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"opptak stopper -går til offline"
4 syns denne omtalen er nyttig

Ser på opptak. Det fryser og stopper flere ganger under samme film. Bildet faller tilbake til tv program og jeg får beskjed om at tjenesten er offline selv om det liniære tv tilbudet går på skjermen. Favorittkanaler går det heller ikke an å legge inn slik at man kan zappe i en loop. Man må igjennom mange kanaler som man ikke har før man kommer opp til svt og eurosport.

Bytt.no
"opptak stopper -går til offline" skrev Kjell om NextGenTel TV

Har du en tilsvarende erfaring med NextGenTel TV?
Gjør som Kjell og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NextGenTel TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ny dekoder er elendig!"
5 syns denne omtalen er nyttig

Den nye dekoderen er helt elendig. Det som fungerte før, fungerer stort sett ikke lenger, veldig frustrerende. Listen er lang, men her er bare noe: - Man kan ikke ta opp alle kanalene, bla.a. er det umulig å ta opp Viasat Sport, som jo sender ting midt på natten - Man kan ikke starte forfra på Viasat Sport, det eneste valget man har er å se direkte. Det samme gjelder jo filmer fra Viasat - Ikonene på TV-guiden har så store bilder at man ikke ser teksten - f.eks. man ser at det Champions League, men ikke hvilken kamp det er. - Det er ikke mulig å endre kanalvalgene slik at man får de mest brukte øverst - Å spole var mye enklere før, nå ser man ikke lenger hva man spoler over, så man vet ikke når f.eks. reklamepausen er slutt - Det er ikke mulig å la favorittlisten bli default den dekoderen går til, man må trykke 5-6 ganger for komme til favoritter. Det er utrolig at de kaller dette en oppgradering!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ny dekoder, dårligere løsning."
2 syns denne omtalen er nyttig

Med den nye dekoderen strømmes opptakene fra nettet. Dessverre gjelder dette kun kanal 1-24. Kanalene over disse er kun direkte TV uten teksting. Ingen spoling eller pausefunksjon er mulig. Har også opplevd elendig kvalitet på opptak. Ved spoling vises ikke stillbilder som viser progresjonen. Har vært i kontakt med Nextgentel, og får ikke noe godt svar på når de får fikset slike selvfølgeligheter. Bytter nå TV-leverandør.

Kundetilfredshet
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"GRUSOMT"
5 syns denne omtalen er nyttig

Nextgentel hadde en ok tvboks før de "oppgraderte" i 2019. Opptak har dårlig oppløsning, bildet fryser når man spoler, og når man trykker på play igjen tar det lang tid før bilde og lyd kommer tilbake. Opptak mangler også undertekster på de fleste kanalene, dette gjelder også på ukesarkiv. TV-guiden er vanskelig å bruke. Serieopptak er ubrukelig, tar opp alle reprisene, så samme programmet kan bli tatt opp 2-3 ganger. I tillegg er fjernkontrollen grusomt enkel og man kan ikke koble TV-en til kontrolleren, noe som gjør at man må ha mange forskjellige. Det er heller ingen "hurtigknapper" for å feks komme inn på opptakene. Hovedproblemet er vel at alt dette fungere bra før de valgte å "oppgradere" dekoderen sin.

Kristian A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Forferdelig"
5 syns denne omtalen er nyttig

Den nye tv dekoderen deres er vannvittig dårlig. Den er treg, det er dårlig kvalitet på bildet og den er fryktelig tungvint å bruke. Jeg har heller ikke greid å finne ut av hvordan man kan spole tilbake i en opptak som ikke er ferdig tatt opp enda. Dere må seriøst vurdere å bytte ut den nye dekoderen deres. Dessverre har dere monopol i mitt område, men med en gang et annet alternativ dukker opp, er jeg verdens letteste kunde å overtale tll å bytte fra dere. Skjerp dere!

NextGenTel TV har totalt 46 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR