Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
NordlysEnergi
1.6
473 verifiserte omtaler

NordlysEnergi omtaler og erfaringer

1.6
Dårlig
473 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#108
Forferdelig
NordlysEnergi er rangert
#108 av 109 strømselskaper
25%
Dårlig
25% anbefaler NordlysEnergi
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet

Utforsk 473 omtaler om NordlysEnergi

FILTRER OMTALER
96
22
7
24
324
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med NordlysEnergi?
Tar 2 minutt

Bare tull og lureri

Omtale av  Tor

Dette er bare svindel. Du får ikke den prisen de lover og du vil ikke bli hørt om du klager. De brukte 12 dager å svare på e-post og da er svarene ikke konkrete og du må vente nye 15 dager… At dette selskapet ikke blir stoppet er ufattelig. Det er vist fritt frem til å gjøre hva man vil om man driver et strømselskap

Hold dere unna

Omtale av  Kjetil

Kan ikke gi null stjerner, så blir det lavest mulig karakter. Møkkaselskap med skjulte kostnader og bruddgebyr og elendig kundeservice.

Svindel i rompa

Omtale av  Misfornøyd

Skal liksom være billig. Men er heller 40-60øre/KWh dyrere enn konkurrentene. Selger rushet gjennom dette med bindingsavtale og bruddgebyr, bare for å få haket det ut og få din signatur. Føler meg lurt og utnyttet av et drittsystem ut av annet like. Selskapet burde tilbakebetale penger til kundene og deretter nedlegges. Unner samtlige som jobber i dette selskapet å tråkke på Lego

Svindel og bedrag.

Omtale av  Ole M

Jeg trodde jeg hadde gjort en god avtale med dem, men så viste det seg at de fakturerte meg for mye og hadde løyet om sin topp 3 prisgaranti. Jeg føler meg lurt og opprørt over behandlingen jeg har fått fra dem. Jeg vil ikke anbefale Nordlys Energi til noen. Ikke la deg lure av for gode tilbud og lovnader om billige priser. Det kan ende opp med å koste deg mye mer enn du tror. Gjør gjerne noen søk på Nordlys Energi på Google, så dukker det fort opp artikler om svindel som beskriver hvordan de har holdt på.

STYR UNNA - Dårlig kundeservice skal man lete lenge etter

Omtale av  Ronald W

-Dårligste kundeservicen jeg har opplevd -Svært dårlige priser -Skjulte gebyrer de nekter å informere om før de trer i kraft. -App som ikke viser påløpte kostnader engang. -Ingen mine sider funksjon Fikk SMS om et påstått bruddgebyr. De svarte ikke på telefonen om hva det gjaldt. Brukte over en MÅNED på å svare på mail. Kunne aldri anbefalt dette til noen.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

100% misfornøyd

Omtale av  Iselin K

Etter å ha vært kunde i nesten 2 år mottok jeg varsel om gebyr fordi jeg ikke hadde sagt opp strømmen 3 mnd før jeg flyttet. Aldri vært noen problem med andre leverandører i forbindelse med flytting. Tok kontakt med kundeservice som va alt annet en hjelpsomme og serviceinnstilt.

Største Scamme selskapet i Norge

Omtale av  Jonas

Jeg ønsker å advare alle mot verdens største Scamme firma. Jeg inngikk en "Spotpris" avtale med dem for over et år tilbake, denne såkalte spotprisavtale viste seg å være bygget på scam fra ende til annen og jeg ble belastet opp mot 2kr mer per kWh fra spotprisen de aktuelle dagene!!!! Da jeg tok kontakt kom dem med masse vissvass bullshit om at jeg hadde variabel spotpris noe jeg er 100% uenig i. Jeg fikk en strømregning tilsvarende 5x større enn noe annet strømregning jeg har hatt noen gang tidligere. Jeg ønsket derfor å si opp avtalen min. Meldte at jeg ønsker å avslutte avtalen med dem etter 3 måneder oppsigelsestid. 3 måneder etterpå spør jeg hvor mye det er igjen av avtalen fordi jeg ønsker meg vekk fra det dritt selskapet og får beskjed om at jeg vil bli belastet 1200kr ekstra i bruddgebyr fordi jeg ikke har sagt opp. Jeg advarer ALLE mot det forbanna selskapet som ikke gjør annet enn å stjele fra sine kunder til de grader. Jeg kan melde at jeg kommer til å føre sak mot dem i alle mulige instanser mest av prinsipp. HOLD DERE LANGT UNNA DET SELSKAPET HER!!!!!!

Styr unna

Omtale av  Louise

Dyr strøm, skjulte kostnader, uprofesjonell kundeservice. Tre måneders oppsigelsestid OG sluttgebyr. Faktisk aldri opplevd maken. Styr unna.

Top tre dyreste garanti strømavtale

Omtale av  Siri

Unngå å bli kunde her. Strøm blir utrolig dyr etter 4 månder. Jeg betaler minst 1 kr ekstra per KWh i følger til gjennomsnittlig strømpris. 12 måneders bindingstid+ 3 måneders oppsigelse. Et heftig bruddgebyr til 2100 kr, eller 1200 kr for å tre ut oppsigelse. Det faktisk lønner seg å betale gebyr og gå ut av avtalen så fort som mann kan.

Store tyver som ingen kan ta.

Omtale av  Nahhol

Ble solgt denne avtalen av en dørselger som sa at det var billigste strømavtale. Han unnlot å opplyse om dyre påslag, bindingstid 12 måneder, bruddgebyr, oppstartsgebyr og 3 måneder oppsigelsestid. de har mye dyrere srøm enn alle andre, Det burde ikke være lovlig å drive på slik, men det er sikkert lovlig pga de skriver ting i liten skrift.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Lystløgnere

Omtale av  Larsson

Topp 3 Garanti er bare bløff, de finner på en pris selv. Avtalen var spottpris, mulig de er for dumme til å vite hva spottpris er. Det de fakturerer er en fantasipris de har funnet på selv. Hvordan de tenker seg at garantien fungerer skjønner ikke jeg, hvis du bytter til annen leverandør sender de regning for avtalebrudd. Det er de som bryter avtalen ikke kunden som ikke får det produktet de var lovet. Er overrasket over hvor hjelpeløse «forbrukermyndigheter» er hvis noen holder på som disse lurendreierne og lurer folk med falske strømpris sammenlignings portaler de selv styrer … Kundeservicen er like bedriten som resten av sjappa, styr unna dette røverpakket.

Vær oppmerksom!

Omtale av  Tore

Det kan se ut som om selskapet peker seg ut eldre mennesker. De er et lett offer. Mine strømregning i januar var 2000 kroner billigere sammenlignet med min far på 92 år sin. Han brukte 1500kw mindre, men betalte 2000 kr mer. Vi byttet til Fjordkraft!

Hold dere langt unna Nordlys Energi

Omtale av  Kirsten

Avtalen med Nordlys gikk ut 15.01.23 og jeg vil tilbake til det selskapet jeg brukte før men da Ustekveikja energi skulle flytte meg over til dem fikk jeg en trussel sms med at nå var jeg i ferd med å bryte avtalen (dette var 15.02). I sms stod det at dette kom til å koste meg masse penger. Ingen tar tlf der og de svarer ikke på mail. De holder meg som gissel!!!

Uleselig faktura , løgnere og svindlere

Omtale av  Espen A

Vanskelig og forstå fakturaen de sender. jeg skulle bytt strømleverandør 1.5 år etter jeg fikk dem (bindingstid 1 år) fikk brudd gebyr(opp til 2400kr pr strøm skap) selv om jeg fikk beskjed av selgeren at det va bare å bytte på dagen etter 1 år uten noe problem. ringte og spurte hva dette var for noe? og at selgeren hadde sagt det ikke var noe kostnad å avslutte abonnementer. møtte da en frekk kundebehandler som sa: det står i vilkårene at det er 3 måneders oppsigelsestid og at dette var selvfølgelig min feil. ( selv og selgeren deres sa noe annet til meg) Rett å slett Uproft firma som jeg håper snart går konkurs STYR UNNA !

STYR UNNA!

Omtale av  Anonym B

Topp 3 garanti - dette er ikke en spotavtale. Ekstremt dyr strøm. 12 mnd bindingstid, 3 mnd bruddgebyr.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Selskap som lurer folk til å signere å holder igjen info om bindingstid og oppsigelsestid .

Omtale av  Rania

Hold dere unna dette selskapet De krever både oppsigelsestid og bindingstid ! Ikke et ord om dette av selger som neste nekter å forlate huset før du har signert ! Og når du velger å respektere bindingstiden kommer de opp med gebyr på 2400kr for oppsigelsestid ! Sender e-post å går ikke svar Ringer de å møter på ansatte som er ufine , frekke og service har de ikke hørt om før ! Beskylder deg for løgn og når du viser til dato og tid på e-post begynner de å snakke seg ut av samtalen ! Folkens hold dere unnnnnnnna disse her

Forrige
Side 1 av 30

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR