Meny

Skjåk Energi omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Skjåk Energi
2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Brukervennlighet
Middels
95
av 111 innen
strømselskap
0%
anbefaler
Skjåk Energi
Filtrer omtaler
0
0
1
0
1
Sorter omtaler etter
Viser av 2 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Skjåk Energi?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Monopol situasjon pga. nettleie"
1 syns denne omtalen er nyttig

Helt umulig og bytte til anna leverandør på grunn av monopol Skjåk Energis sin nettleige. Nettlegia er så høg at når eg reknar på tebodspriser fra andre leverandører så tapar eg pengar hvis eg bytte leverandør. Det er ikke rett strategi i et så lite samfunn.

Svar fra Skjåk Energi
06.12.2018 20:23
Hei Roger! Det er Skjåk Energi Nett som eig og driftar nettet i Skjåk. Ettersom det er monopol på nettdrifta er det NVE som fastsett kor mykje nettselskapet kan ta inn i nettleige kvart år. Nettleiga (energiledd) vart sett ned med 5 øre/kWh frå 01.10.2018. Nettleiga er den same om du brukar Skjåk Energi Kraft som kraftleverandør eller nokon annan kraftleverandør. Når det gjeld kraftpris har Skjåk Energi Kraft pr. dato ein Standard Variabel Pris på 38,19 øre/kWh inkl. elsertifikat og mva. Vi ligg som nr. 1 på Forbrukerrådet sin strømprisportal www.strømpris.no på Variabel Pris og er for tida den kraftleverandøren som er billigast på denne type avtale. Det er difor riktig at du må betale meir dersom du byter til ein dyrare kraftleverandør. Ta kontakt med oss dersom du f. eks har Spotprisavtale og ynskjer å gå over til Standard Variabel Pris eller ynskjer meir informasjon om kraft eller nett.
Bytt.no
"Hva er din erfaring med Skjåk Energi?"

Hva er din erfaring med Skjåk Energi? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Har du en dyr strømavtale?
NYHET!
Har du en dyr strømavtale?
TEST MIN STRØMAVTALE
Tar kun 2 minutter
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR