Meny

Tibber omtaler og erfaringer

4,3/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Brukervennlighet
Bra
1
av 104 innen
strømselskap
90%
anbefaler
Tibber

"Driter i kundene med effektmålt nettleie"

Omtale om Tibber skrevet av Torbjørn for 17.09.2020 03.34

Tibber har totalt 84 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tibber?
Torbjørn
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Driter i kundene med effektmålt nettleie"
8 syns denne omtalen er nyttig

De som virkelig har behov for å følge med på strømforbruket sitt er de som betaler nettleie basert på høyeste strømforbruk innenfor 1 time. Disse kundene kan bruke tibber pulse men da må de sitte og glane på tibber appen hele døgnet og notere strømforbruket hver hele time på papir og bruke kalkulator for å finne ut hvor mye strøm de har brukt den timen som enda ikke er ferdig. Det er bare utrolig arrogant av tibber å ikke komplettere appen så kundene kan følge med på sitt aktuelle strømforbruk istedenfor bare historiske data (gamle data fra de passerte timene). Viktigheten av å kunne begrense strømforbrukstoppene kan utgjøre mange tusen kroner forskjell på strømregningen mens tibber ignorerer disse kundene og i stedet kun interesserer seg for de vanligste kundene som betaler fast nettleie som med tibber abonnementet og elbil lader sparer noen få øre på smart lading de timene strømmen er billigst. Joda sikker bra for mange men ikke for de som betaler kr 975 pr kw brukt innenfor 1 hel klokketime. Feks. å Lade tesla på 22 kw kun 1 time koster MEG kr 20.625 i effektledd i året. Det er derfor viktig at jeg heller lader disse 22kwt jevnt over 24 timer da sparer jeg kr. 19.765 i året i effektledd på nettleien! Fint da med tibber pulse til å overvåke effekten og varsle hvis bare tibber hadde brydd seg om å legge inn denne enkle funksjonen i appen! Det koster dem sikkert ikke mer enn 10 minutter arbeidstid av programererne!

Svar fra Tibber
21.09.2020 07.36
Hei Torbjørn. Den funksjonen du etterspør finnes allerede i appen. Den heter lastbalansering og fungerer når du har Pulse og Easee ladeboks (ladeboks kreves for dette, da Tesla integrasjonen ikke kan variere strømstyrke, bare skru av og på). Om du da setter sikringsstørrelsen din til det nivået du ønsker, så vil du oppnå dette på en helt sømløs måte uten at du må følge med på ting.

En tilleggsopplysning: En mer generisk løsning på dette har vi også sett på, men nå har det vært mye frem og tilbake med effekttariffer (NVE har nettopp snudd i saken) og det er grunn til å tro at tariffen du har hos ditt nettselskap vil bli endret.

Hilsen Linn fra Tibber
Bytt.no
"Driter i kundene med effektmålt nettleie" skrev Torbjørn om Tibber

Har du en tilsvarende erfaring med Tibber?
Gjør som Torbjørn og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tibber du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Torstein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Moderne strømselskap og rask kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

Veldig moderne og fremtidsrettet strømselskap som gjør at jeg kan integrere og styre ting i Smarthussystemet mitt. Tommel opp for dette selskapet 👍

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Innovativ leverandør av støm"

Tibber leverer en portal hvor jeg enkelt kan følge med på strømforbruket og regulere temperaturen i huset og styre elbil lading fra smart telefon. Sparer ca 15 % på totalforbruket i boligen med å benytte Tibber

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Super kundeservice, endelig en avtale som ikke endres etter kort tid i min disfavør 😊"

Billig strøm, ikke noe lureri, svarer raskt på chat ved spørsmål.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Den eneste strømleverandøren som ikke lurer deg"
18 syns denne omtalen er nyttig

Hos Tibber finnes det bare én strømavtale. Alle andre leverandører har mange forskjellige avtaler, og de gjør alt for å gjemme unna de beste. Andre leverandører kan finne på å flytte deg til en dyrere avtale når du ikke følger med, og plutselig skyter strømregningen til værs. Er du ekstra uheldig hos en annen leverandør har du også godtatt en bindingstid som stod med liten skrift, og må betale dyre bruddgebyr. Jeg velger Tibber fordi månedsgebyret på 39 kroner går til utvikling av smart energisparende teknologi, prisene per kilowattime ofte er lavere enn hos andre og jeg slipper å tenke eller bekymre meg for om jeg blir lurt. Ingen bindingstid er nødvendig hos Tibber, fordi man faktisk ikke har lyst til å bytte bort fra dem. For noen kan det være en ulempe at man kun kan betjene mobilabonnementet via en app, men for de aller fleste er det helt OK. Kundeservice svarer på et par minutter, de få gangene man trenger å kontakte dem.

Tibber har totalt 84 omtaler på Bytt.no
Tibber strømpriser
Alle strømpriser
Bytt til Tibber
SJEKK OM TIBBER KAN LEVERE STRØM TIL DEG
OSLO
Tibber leverer strøm til OSLO
ÅRLIG STRØMFORBRUK Usikker på forbruket ditt?
Ditt strømforbruk (kWt/år)
20 000 kWt
1000 kWt 50 000 kWt
Omtaler
Overblikk
Pris pr. mnd
Bestill
Smart strømavtale
Andre prismodeller - Tibber
84 omtaler
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Ingen betalingskrav
56 kr
3,34 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR