Dette bør alle med kredittkortgjeld sjekke

Bytt ut dyr kredittkortgjeld med et billigere lån - jeg regner ut hvor mye du kan spare!

@Anna
Økonomirådgiver hos Bytt.no
7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.61%, 5 år, etbl. geb. 900 kr, totalt 195 720 kr.)
Q
A
Kredittkortgjeld: nedbetalt over 5 år. Effektiv rente: 25% Totalkostnad: 1 337 000 kr
DU KAN SPARE
1 kr
Lendo er Norges største ekspert på refinansiering og er eid av bl.a. Finn og VG. Lendo er en lånemegler, som betyr at de forhandler med inntil 14 banker på dine vegne for å finne de beste vilkårene og laveste rentene.

Hvis du bytter ut din dyre kredittgjeld med et lån fra Lendo kan du spare 1 kr over 5 år. Lendo fikser alt for deg, og alt du trenger å gjøre er å søke.

Les mer hos Lendo.no
DU KAN SPARE
1 kr
Axo Finans har spesialisert seg på refinansiering av kredittkortgjeld og er på lik linje med Lendo en lånemegler. Axo Finans samarbeider ikke med like mange banker som Lendo, men du kan likevel forvente en god besparelse.

Bytter du ut kredittgjelden din med et lån fra Axo Finans kan du spare 1 kr over 5 år.

Les mer hos AxoFinans.no
DU KAN SPARE
1 kr
Den fleksible nedbetalingsløsningen som Komplett Bank tilbyr gjør at det kan være svært gunstig å refinansiere kredittgjeld her.

Renten settes individuelt men basert på tall hentet fra Komplettbank.no kan du spare 1 kr over 5 år hvis du bytter ut kredittgjelden din med et lån fra Komplett Bank.

Les mer hos Komplettbank.no
DU KAN SPARE
1 kr
Foruten Lendo er Bank Norwegian den mest populære kredittbanken i Norge og har de siste årene spesialisert seg på refinansiering av kredittgjeld.

Hvis du ikke ønsker å benytte deg av en lånemegler vil Bank Norwegian være et svært godt valg. Basert på informasjon hentet fra Banknorwegian.no kan du spare 1 kr over 5 år hvis du bytter ut kredittgjelden din med et lån herfra.

Les mer hos Banknorwegian.no
Søk Bytt.no