Meny
Detaljer for Avida Finans forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 214 kr
14,4%
Eff. rente
192 866 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
13%
Nom. rente
390 kr
Etabl. gebyr
29 kr
Termingebyr

Avida Finans forbrukslån

Avida Finans tilbyr forbrukslånet FlexiKreditt, et forbrukslån hvor du får mellom 5.000 og 500.000 i kredittramme. Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til, når pengene skal tas ut og hvor mye av kredittrammen du ønsker å bruke.

Hvem kan søke forbrukslån fra Avida Finans

For å få forbrukslån fra Avida Finans kreves det at du:

  • Er minst 28 år gammel
  • Har minst 300 000 i årsinntekt
  • Har vært bosatt i Norge de siste 3 årene
  • Ingen aktive betalingsanmerkninger

Det er helt gratis og uforpliktende å søke om forbrukslån hos Avida Finans. Er du usikker på om du tilfredsstiller kravene kan du søke helt uforpliktende på Avida Finans sine nettsider. Søknadsprosessen er elektronisk og helautomatisert.

Dersom du ikke tilfredstiller kravene eller simpelthen bare ønsker å sammenligne Avida Finans forbrukslån mot andre forbrukslån kan du enkelt gjøre det i vår omfattende sammenligning av alle norske forbrukslån.

Hvilken rente får jeg på et Avida Finans forbrukslån?

Renten på alle forbrukslån settes individuelt. For å få et konkret svar på hvor mye renten vil bli må du først søke om et lånetilbud. Årsaken til dette er at banken først ønsker å vurdere din evne til å betale tilbake forbrukslånet. Dersom du ikke er fornøyd med lånebetingelsene og renten du mottar, kan du enkelt avstå fra å ta forbrukslånet.

Dersom du ønsker å være sikker på at du får gunstige betingelser anbefaler vi å vurdere en lånemegler. En lånemegler innhenter tilbud fra flere banker på dine vegne slik at du kan velge og vrake i gode tilbud. Du slipper dermed selv å ta kontakt med alle bankene for å sikre at du får de beste betingelsene. Klikk her for å gå til Lendo - norges største lånemegler. Lendo innhenter tilbud fra inntil 15 banker - helt gratis og uforpliktende.

Om Avida Finans

Avida Finans AB, organisasjonsnummer 990 728 488 er et finansforetak som opererer i Norge, Sverige og Finland. Selskapet ble stiftet i 2007 og har sitt norske hovedkontor i Oslo.

Eksempelrente: Nominell rente 13%, effektiv rente 14,4%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 52866, totalt:192866.

Avida Finans omtaler og erfaringer
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
12
av 26 innen
forbrukslånsbank
0%
anbefaler
Avida Finans
Bonnabonna7
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig"

Aldri ta lån hos Avida! Å da mener jeg ALDRI. Frekke kundekonsulenter på telefon. De gir deg betalingsutsettelse, men glemmer å legge inn betalingsutsettelse så legger de renter oppå alt for å svindle deg som kunde.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Avida Finans?"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hva er din erfaring med Avida Finans? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR