Meny
Detaljer for BB Finans forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 152 kr
13,63%
Eff. rente
189 129 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
11,9%
Nom. rente
990 kr
Etabl. gebyr
45 kr
Termingebyr

BB Finans forbrukslån

Med et forbrukslån fra BB Finans kan du låne mellom 10.000 og 300.000 kr helt uten sikkerhet. BB Finans stiller ingen krav til hva du skal bruke pengene på, og du kan velge å betale tilbake lånet over en periode på inntil 10 år.

Hvilke krav stilles til å få forbrukslån hos BB Finans?

For å få forbrukslån hos BB Finans må du minimum ha følgende kvalifikasjoner:

  • Du må være minimum 20 år
  • Du må ha fast inntekt
  • Ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Før du kan motta et lånetilbud vil BB Finans først gjøre en kredittvurdering av deg. Dersom du er usikker på om du tilfredstiller kravene eller ønsker å sammenligne BB Finans mot andre banker og forbrukslån kan du enkelt gjøre det ved hjelp av Bytt.no sin omfattende sammenligning av forbrukslån.

Hvilken lånerente vil jeg få hos BB Finans?

Rentene på forbrukslån beregnes individuelt og varierer fra kunde til kunde. Du kan oppleve å få rente hos BB Finans fra 9,9%, men for å få konkret svar på hvilken rente BB Finans vil tilby deg på ditt forbrukslån vil BB Finans først trenge litt mer informasjon om deg og dine finansielle forutsetninger.
Legger du inn en lånesøknad hos BB Finans vil du i løpet av kort tid få svar på hvilken rente og betingelser BB Finans kan tilby deg. Å legge inn en lånesøknad er helt uforpliktende, og du kan naturligvis velge å frastå fra tilbudet du mottar dersom du ikke er fornøyd med betingelsene. Klikk her for å legge inn en uforpliktende lånesøknad om forbrukslån hos BB Finans.

På vår omfattende sammenligning av forbrukslån kan du enkelt sammenligne hvordan BB Finans sitt forbrukslån presterer når det blir sammenlignet mot andre norske banker og tilbydere av forbrukslån.

Inntil 10 års nedbetalingstid

BB Finans tilbyr inntil 10 års nedbetalingstid på forbrukslånet, og dersom du ber om det kan du få avdragsfrihet og mulighet for to betalingsfrie måneder hvert år. Dersom du ønsker å tilbakebetale lånet raskere, kan du selvfølgelig når som helst velge å gjøre det.

Dersom du ønsker du lengre nedbetalingstid finnes det andre banker som både tilbyr lengre nedbetalingstid eller at man kun betale renter og gebyrer.

BB Finans tilbyr også kredittkort

Her kan du lese vår omfattende test av BB Finans sitt kredittkort Credits Visa. Dersom du ønsker å sammenligne kredittkortene til BB Finans mot andre norske kredittkort kan dette gjøres i vår svært omfattende sammenligning av alle norges kredittkort.

Om BB Finans

BB Finans er et norsk finansieringsselskap selskap etablert i 1984, med hovedkontor i Bergen. Selskapet tilbyr både forbrukslån og kredittkort. BB Finans AS sitt organisasjonsnummer er: 935 590 221.

Eksempelrente: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,63%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 49129, totalt:189129.

BB Finans omtaler og erfaringer
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
20
av 26 innen
forbrukslånsbank
14%
anbefaler
BB Finans
Christine
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Beste lånerente"

Søkte refinansieringslån. Fikk langt bedre lånerente enn hos noen av de andre bankene, rask behandling av søknaden, og kjapp utbetaling.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Lurer deg til å tro at du har fått lån"

«Innvilger lån» der de egentlig ikke har gjort annet enn å ta imot søknad for vurdering, for så å «trekke saken» altså tilbudet. Dette selv om absolutt samtlige opplysninger er de samme dokumentert som i søknad. Styr unna!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Seriøs bedrift?"

Skulle logge på min konto og fikk opp følgende i nettleser: Du åpner et mistenkelig nettsted https://www.credits.no/minside/loggut.php Dette nettstedet er rapportert som mistenkelig. Vi anbefaler at du ikke besøker dette nettstedet. Forsøkte da å ringe : TELEFON OG FAKS Kundeservice: 56 99 92 00 Her kom det bare kjappe tut-tut-tut, ikke ringe lyd.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Luring. Fikk tilbud gjennom Lendo, men de skrudde opp renta"
1 syns denne omtalen er nyttig

Fikk tilbud gjennom Lendo, men de skrudde opp renta pga en anmerkning på nedbetalt gjeld på ligningen min. Merk nedbetalt gjeld dette burde være et pluss. Så søkte jeg gjennom Lendo for å refinansiering og BB Bank sa ja, men så trakk de tilbudet og da har jeg vært kunde i over 1 år og aldri betalt for sent.. Virker for meg at de bare vill tyne folk for mest mulig, jeg fikk jo lånet, bare dyrere en første tilbud. For deres sikkerhet selvfølgelig! Det er ikke logik bare grådighet. Gleder meg til jeg er ferdig med BB Bank👍🏼

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Må sende brev om uttak fra sparekonto"
1 syns denne omtalen er nyttig

I dagens elektroniske verden forlanger BB Bank at en må sende uttaks blanket i gammeldags brev for å få ut penger. Jeg sender nå brevet (hvis jeg husker hvordan jeg gjør det) og avslutter mitt kundeforhold med BB bank

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Useriøs"
2 syns denne omtalen er nyttig

Fikk innvilget refinansiering. De tok kontakt via tlf vedrørende ett spørsmål ang lønnsslipp, og når de fikk oppklart i det, så sa saksbehandler at alt var i orden. Etter 2 døgn får jeg plutselig mail om at de trekker tilbudet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Avslag"
5 syns denne omtalen er nyttig

Dette er litt av en bank. Fikk godkjent et forbrukslån. Alt ok. Så tenkte jeg at jeg ikke behøvde å låne xx.xxxx.-. Sendte en mail om pengene var overført, hvis ikke, så ville jeg kansellere avtalen. Så fikk jeg dette svaret:

Vi har mottatt dine dokumenter og har etter en helhetsvurdering besluttet å trekke saken. Vi kan således ikke tilby et lån på nåværende tidspunkt. Beklager dette.
Mvh BB Bank ASA

Ble dere sur for jeg trakk avtalen...

Ingen som skriver under. Totalt useriøs bank. Er min mening da:)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Useriøs"
2 syns denne omtalen er nyttig

Rotete system, dårlig kundebehandling, dyr rente. Er billigere med kredittkort

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR