Meny
Detaljer for BB Finans forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 152 kr
13,63%
Eff. rente
189 129 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
11,9%
Nom. rente
990 kr
Etabl. gebyr
45 kr
Termingebyr

BB Finans forbrukslån

Med et forbrukslån fra BB Finans kan du låne mellom 10.000 og 300.000 kr helt uten sikkerhet. BB Finans stiller ingen krav til hva du skal bruke pengene på, og du kan velge å betale tilbake lånet over en periode på inntil 10 år.

Hvilke krav stilles til å få forbrukslån hos BB Finans?

For å få forbrukslån hos BB Finans må du minimum ha følgende kvalifikasjoner:

  • Du må være minimum 20 år
  • Du må ha fast inntekt
  • Ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Før du kan motta et lånetilbud vil BB Finans først gjøre en kredittvurdering av deg. Dersom du er usikker på om du tilfredstiller kravene eller ønsker å sammenligne BB Finans mot andre banker og forbrukslån kan du enkelt gjøre det ved hjelp av Bytt.no sin omfattende sammenligning av forbrukslån.

Hvilken lånerente vil jeg få hos BB Finans?

Rentene på forbrukslån beregnes individuelt og varierer fra kunde til kunde. Du kan oppleve å få rente hos BB Finans fra 9,9%, men for å få konkret svar på hvilken rente BB Finans vil tilby deg på ditt forbrukslån vil BB Finans først trenge litt mer informasjon om deg og dine finansielle forutsetninger.
Legger du inn en lånesøknad hos BB Finans vil du i løpet av kort tid få svar på hvilken rente og betingelser BB Finans kan tilby deg. Å legge inn en lånesøknad er helt uforpliktende, og du kan naturligvis velge å frastå fra tilbudet du mottar dersom du ikke er fornøyd med betingelsene. Klikk her for å legge inn en uforpliktende lånesøknad om forbrukslån hos BB Finans.

På vår omfattende sammenligning av forbrukslån kan du enkelt sammenligne hvordan BB Finans sitt forbrukslån presterer når det blir sammenlignet mot andre norske banker og tilbydere av forbrukslån.

Inntil 10 års nedbetalingstid

BB Finans tilbyr inntil 10 års nedbetalingstid på forbrukslånet, og dersom du ber om det kan du få avdragsfrihet og mulighet for to betalingsfrie måneder hvert år. Dersom du ønsker å tilbakebetale lånet raskere, kan du selvfølgelig når som helst velge å gjøre det.

Dersom du ønsker du lengre nedbetalingstid finnes det andre banker som både tilbyr lengre nedbetalingstid eller at man kun betale renter og gebyrer.

BB Finans tilbyr også kredittkort

Her kan du lese vår omfattende test av BB Finans sitt kredittkort Credits Visa. Dersom du ønsker å sammenligne kredittkortene til BB Finans mot andre norske kredittkort kan dette gjøres i vår svært omfattende sammenligning av alle norges kredittkort.

Om BB Finans

BB Finans er et norsk finansieringsselskap selskap etablert i 1984, med hovedkontor i Bergen. Selskapet tilbyr både forbrukslån og kredittkort. BB Finans AS sitt organisasjonsnummer er: 935 590 221.

Eksempelrente: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,63%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 49129, totalt:189129.

BB Bank omtaler og erfaringer
3,3/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Bra
1
av 26 innen
forbrukslånsbank
50%
anbefaler
BB Bank
Gilmintas K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Loan type"

I don’t have much experience with bbbank. But I hope in a future we will cooperating. It seems flexible and easy to use platform.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Lureri"

Søkte billån gjennom Lendo. Da mener jeg at billån er det eneste som skal komme opp. BB Bank kom opp, også ganske billig. Men kun for å skru opp renta når du først har fått lån fra de. Ikke kan man logge inn i noe nettbank for å se hva som står igjen av betalinger heller. Kontaktet de for å se hva de sa angående forbrukslånet de hadde gitt meg «Vi har kun forbrukslån vi»

Svar fra BB Bank
02.09.2020 15.55
Hei Kathe,
Takk for tilbakemelding. Vi har dessverre ikke innlogging på lån per dags dato. Vi tilbyr ikke billån, så om dette kommer opp blant noen av agentene skal vi høre med dem hva som har skjedd. Vi tilbyr per i dag kun usikrede lån, kredittkort og innskuddskonto.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Dårlig greier"

Innvilger lån, deretter trekker tilbake uten å oppgi grunn. Har god inntekt og betalingsevne.

Svar fra BB Bank
02.09.2020 15.51
Hei Ken,
I noen tilfeller stemmer ikke alle opplysningene oppgitt i søknaden med innsendt dokumentasjon. Ta gjerne kontakt med oss på tlf eller e-post om du ønsker en ny vurdering eller forklaring på hvorfor tilbudet ble trukket tilbake. Vi har rask responstid på e-post og ingen ventetid på telefon.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"God kundeservice"

Fantastisk kundeservice og alltid hyggelige ansatte som hjelper meg når det trengs.

Svar fra BB Bank
29.06.2020 10.39
Hei June,
Takk for din tilbakemelding!
Mvh,
BB Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Rask og grei behandling av søknaden."

Hyggelige og flinke saksbehandlere. Lite telefonkø, og god service.

Svar fra BB Bank
29.06.2020 10.38
Hei Arne,
Takk for din tilbakemelding!
Mvh,
BB Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Foreløpig veldig greit"

Søkte forbrukslån i dag da coronaen har gjort ting litt vanskeligere en periode nå. Kjemperask tilbakemelding på mail om hva de trengte. Sendte dette asap. Nå gjenstår det å se om det blir godkjent eller trukket tilbake😊 men foreløpig veldig raske til å svare på mail og tlf. Hyggelig var han jeg snakket med også... krysser fingrene👍

Svar fra BB Bank
25.05.2020 19.49
Hei Jon,
Takk for din tilbakemelding!
Mvh,
BB Bank
Stephan R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Super rask & hyggelig service"

Rask og enkel prosess. Søkte gjennom Lendo, fikk svar raskt og dokumentasjon ble oversendt etter ønsker fra BB. Dagen etter var lånet på konto. I disse tider med permitteringer kom BB bank virkelig til unnsetning. Kundeservice var hyggelige og enkel å snakke med. Takk BB Bank!! :)

Svar fra BB Bank
11.05.2020 13.28
Hei Stephan,
Takk for din tilbakemelding!
Mvh,
BB Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Kjapt og enkelt"

Utrolig rask og enkel behandling, søkte om refinansiering via (anonymisert), dette skjedde på ettermiddagen i går og ved slutten av arbeidsdagen nå i dag så er allerede penger på vei til de partene som skulle refinansieres. Fikk på toppen av det hele bedre rente her enn det jeg gjorde i banken som jeg var fast kunde i over 10 år. Samtidig var de også både veldig raske, behjelpelige og fleksible på å svare på e-post i forhold til forfallsdato og andre spørsmål

Svar fra BB Bank
03.04.2020 11.02
Hei Marcus,
Takk for din tilbakemelding!
Mvh,
BB Bank
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR