Meny
Detaljer for BB Finans forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 152 kr
13,63%
Eff. rente
189 129 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
11,9%
Nom. rente
990 kr
Etabl. gebyr
45 kr
Termingebyr

BB Finans forbrukslån

Med et forbrukslån fra BB Finans kan du låne mellom 10.000 og 300.000 kr helt uten sikkerhet. BB Finans stiller ingen krav til hva du skal bruke pengene på, og du kan velge å betale tilbake lånet over en periode på inntil 10 år.

Hvilke krav stilles til å få forbrukslån hos BB Finans?

For å få forbrukslån hos BB Finans må du minimum ha følgende kvalifikasjoner:

  • Du må være minimum 20 år
  • Du må ha fast inntekt
  • Ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Før du kan motta et lånetilbud vil BB Finans først gjøre en kredittvurdering av deg. Dersom du er usikker på om du tilfredstiller kravene eller ønsker å sammenligne BB Finans mot andre banker og forbrukslån kan du enkelt gjøre det ved hjelp av Bytt.no sin omfattende sammenligning av forbrukslån.

Hvilken lånerente vil jeg få hos BB Finans?

Rentene på forbrukslån beregnes individuelt og varierer fra kunde til kunde. Du kan oppleve å få rente hos BB Finans fra 9,9%, men for å få konkret svar på hvilken rente BB Finans vil tilby deg på ditt forbrukslån vil BB Finans først trenge litt mer informasjon om deg og dine finansielle forutsetninger.
Legger du inn en lånesøknad hos BB Finans vil du i løpet av kort tid få svar på hvilken rente og betingelser BB Finans kan tilby deg. Å legge inn en lånesøknad er helt uforpliktende, og du kan naturligvis velge å frastå fra tilbudet du mottar dersom du ikke er fornøyd med betingelsene. Klikk her for å legge inn en uforpliktende lånesøknad om forbrukslån hos BB Finans.

På vår omfattende sammenligning av forbrukslån kan du enkelt sammenligne hvordan BB Finans sitt forbrukslån presterer når det blir sammenlignet mot andre norske banker og tilbydere av forbrukslån.

Inntil 10 års nedbetalingstid

BB Finans tilbyr inntil 10 års nedbetalingstid på forbrukslånet, og dersom du ber om det kan du få avdragsfrihet og mulighet for to betalingsfrie måneder hvert år. Dersom du ønsker å tilbakebetale lånet raskere, kan du selvfølgelig når som helst velge å gjøre det.

Dersom du ønsker du lengre nedbetalingstid finnes det andre banker som både tilbyr lengre nedbetalingstid eller at man kun betale renter og gebyrer.

BB Finans tilbyr også kredittkort

Her kan du lese vår omfattende test av BB Finans sitt kredittkort Credits Visa. Dersom du ønsker å sammenligne kredittkortene til BB Finans mot andre norske kredittkort kan dette gjøres i vår svært omfattende sammenligning av alle norges kredittkort.

Om BB Finans

BB Finans er et norsk finansieringsselskap selskap etablert i 1984, med hovedkontor i Bergen. Selskapet tilbyr både forbrukslån og kredittkort. BB Finans AS sitt organisasjonsnummer er: 935 590 221.

Eksempelrente: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,63%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 49129, totalt:189129.

BB Finans omtaler og erfaringer
2,4/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Responstid
Middels
21
av 26 innen
forbrukslånsbank
10%
anbefaler
BB Finans
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Må sende brev om uttak fra sparekonto"

I dagens elektroniske verden forlanger BB Bank at en må sende uttaks blanket i gammeldags brev for å få ut penger. Jeg sender nå brevet (hvis jeg husker hvordan jeg gjør det) og avslutter mitt kundeforhold med BB bank

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Useriøs"
2 syns denne omtalen er nyttig

Fikk innvilget refinansiering. De tok kontakt via tlf vedrørende ett spørsmål ang lønnsslipp, og når de fikk oppklart i det, så sa saksbehandler at alt var i orden. Etter 2 døgn får jeg plutselig mail om at de trekker tilbudet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Avslag"
3 syns denne omtalen er nyttig

Dette er litt av en bank. Fikk godkjent et forbrukslån. Alt ok. Så tenkte jeg at jeg ikke behøvde å låne xx.xxxx.-. Sendte en mail om pengene var overført, hvis ikke, så ville jeg kansellere avtalen. Så fikk jeg dette svaret:

Vi har mottatt dine dokumenter og har etter en helhetsvurdering besluttet å trekke saken. Vi kan således ikke tilby et lån på nåværende tidspunkt. Beklager dette.
Mvh BB Bank ASA

Ble dere sur for jeg trakk avtalen...

Ingen som skriver under. Totalt useriøs bank. Er min mening da:)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Useriøs"
2 syns denne omtalen er nyttig

Rotete system, dårlig kundebehandling, dyr rente. Er billigere med kredittkort

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Bra bank"

Lettvint, rask og kundevennlig. Eneste negative er at det ikke er mulighet for å logge inn å se oversikt. Men de svarer raskt og gir deg info.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"svindlere"
5 syns denne omtalen er nyttig

Innvilger lån, så plutslig trekker det lånet uten begrunnelse. Helt ulovlig. Kommer til å gå til sak, å media med dette tullet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling"
2 syns denne omtalen er nyttig

Dårlig kundebehandling og rotete system. Ingen steder man kan logge inn for å holde oversikt på lån eller kredittkort. Lite hjelpsomme med å svare på spørsmål rundt det også.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Useriøst fra A- Å"
4 syns denne omtalen er nyttig

Fikk tilslag på refinansiering, jeg var i kontakt med dem pr tlf, så klarer dem og trekke tilbudet på mail.
Styr unna!

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR