Meny
Detaljer for Easybank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 220 kr
14,7%
Eff. rente
193 183 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
12,99%
Nom. rente
995 kr
Etabl. gebyr
35 kr
Termingebyr

Easybank forbrukslån

Med et forbrukslån fra Easybank kan du låne mellom 10 000 og 500 000 kr. Det stilles ingen krav til hva pengene skal brukes til og du kan velge inntil 15 års nedbetalingstid.

Minstekrav til å få godkjent lånesøknad hos Easybank

For å få godkjent en søknad om forbrukslån gjennom Easybank må du tilfredsstille følgende krav:

  • Du må være minst 23 år
  • Du må være norsk statsborger og ha 3 års ligningshistorikk
  • Ikke ha pågående betalingsanmerkninger eller inkassosaker

Er du usikker på om du tilfredsstiller kravene kan du uforpliktende og gratis legge inn en søknad om forbrukslån hos Easybank, du får da svar på om søknaden er godkjent. Merk at de ulike bankene stiller ulike krav til sikkerhet og til deg som lånetaker.

Hvilken rente vil jeg få?

Renten beregnes individuelt for hver enkelt lånesøknad. Det er altså ikke mulig å konkret gi svar på hvilken rente Easybank vil tilby deg før du har gjennomført søknadsprosessen på Easybank sine nettsider. Etter gjennomført søknadsprosess vil du motta et lånetilbud hvor rentebetingelsene vil stå. Dersom du ikke er fornøyd med betingelsene kan du selvfølgelig avslå tilbudet helt gratis og uforpliktende. Klikk her for å gå til Easybank sitt søknadsskjema.

Eksempelrente: Nominell rente 12,99%, effektiv rente 14,7%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 53183, totalt:193183.

Easybank omtaler og erfaringer
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
10
av 26 innen
forbrukslånsbank
29%
anbefaler
Easybank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Hyggelige ansatte og god service."

Bare gode erfaringer, ingen renteøkninger eller gebyrer. Innfrir lån uten problem. Ingen ekstra renter.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Kjempegod service"

Utrolig god hjelp og service Svært god kundebehandling Anbefales på det sterkeste

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Renter fra himmelen"

Økning av renter pga ny risikovurdering, elendig bank, gitt lån uten inntekt til kona 500000, helt syk.. Forsikring i denne banken dette er bare tull, ikke mulig å få dette til å virke..!!! Les avtale nøye

Svar fra Easybank
13.07.2020 13.06
Hei Hans, Vi tar tilbakemeldinger fra våre kunder svært alvorlig og vi er lei oss for at dette er din opplevelse. Først og fremst så vil vi understreke at vi ikke innvilger lån dersom man ikke har inntekt som kan forsvare kostnadene dette medfører. Renten er flytende og kan variere fra opprinnelig rente. Vi ser gjerne på saken din for å se om det er noe vi kan gjøre. Ring oss gjerne på telefon 22991400 eller send e-post til dialog@easybank.no.

Vi håper å høre fra deg.

Mvh Easybank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Bra bank"

God service og gode låne muligheter og ellers går det bra.

Olekristian
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Rentehaier"
1 syns denne omtalen er nyttig

De hjalp meg i en periode hvor jeg virkelig trengte det, så det er positivt. Men renteøkningen de nå plutselig kommer med på (gode?) eksisterende kunder, skjønner jeg ikke helt. Og det er ikke snakk om en liten økning heller. Styr unna, velg heller en som ønsker å beholde kundene med gode betingelser. Ordlyden i brev og på nett kunne også vært Litt mer kundevennlig.

Svar fra Easybank
20.03.2020 13.27
Hei Ole Kristian, Vi er lei oss for at du har denne opplevelsen, og tar gjerne en titt på saken din for å se om det er noe vi kan gjøre. Vi skal selvfølgelig ta en titt på brevene våre og vi setter pris på konkrete tilbakemeldinger. Vi håper å høre fra deg!
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Elendig bank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Denne banken bør alle unngå. De er kun opptatt av å flå deg. Forsøkte å få en betalingsfri måned men det lot seg SELVFØLGELIG ikke gjøre. Hva reklamerer de med dette da? Og renten på lånet ble satt opp rett etter at de hadde fått meg på kroken. Jeg har betalt på dette lånet i 3 år men det har nesten ikke gått ned. Så jeg blir nok gjeldsslave resten av livet pga dette lånet. Og jeg regner med at jeg blir straffet hardt etter denne anmeldelsen. Nå går nok renten på lånet mitt enda mer opp eller jeg blir bedt om å innfri hele lånet!

Svar fra Easybank
07.03.2020 07.21
Kjære Elin, Det er beklagelig at du har denne opplevelsen av oss. Vi ser an hver søknad vi mottar om betalingsfri, men ved betalingsfri og utsettelser av termininnbetaling vil det ta lenger tid å nedbetale gjelden. Vi anbefaler derfor ikke betalingsfri dersom du ønsker å betale ned gjelden din så raskt som mulig. Vi tar gjerne en prat med deg for å se hvordan vi kan få rettet på din dårlige opplevelse. Ring oss gjerne på telefon 22991400 eller send e-post til dialog@easybank.no
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Easybank lå på 10000 på lånet mitt"
2 syns denne omtalen er nyttig

Svindel. Easybank lå på 10000 på lånet mitt. Dette var en forsikring på lånet noe jeg aldri har taklet ja til. Når jeg ringer å spør om dette er de svært lite behjelpelige 🙁

Svar fra Easybank
17.02.2020 10.57
Kjære Ole, Det er beklagelig at du har denne opplevelsen. Vi skal ikke legge forsikring til lånet ditt uten samtykke fra deg. Vi vil gjerne se på saken din og håper å høre fra deg, slik at vi kan komme til bunns i dette. Ring oss på telefon 22991400 eller send e-post til dialog@easybank.no

Mvh Easybank ASA
Olav A. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Easybank betalings-system"
1 syns denne omtalen er nyttig

Forsøkte å legge inn en betaling fra konto jeg har i Easybank. Det ble en selsom opplevelse. Etter å ha lagt inn det som kreves, ønsket beløp - betalingsmottaker, forfallsdato etc og deretter kvittert med bankbrikke, tilhørende passord (noen ganger), trodde endelig jeg var i mål (slik det normalt skulle være i en hvilken som helst nettbank da) Men nei, jeg måtte legge inn det hele på nytt og frem med bankbrikken / passord flerfoldige ganger til. Til slutt såg det utrolig nok ut som jeg hadde lagt inn betalingen som skulle ha forfall påfølgende dag, men nei, ikke så enkelt visstnok. Jeg forsøkte å finne et forfallsregister, også lete i siste bevegelser for min konto, men ingensteds viste at jeg hadde ''kommet i mål'' med denne enkle betalingen. Jeg ringte så banken, som heller ikke kunne finne at det var utført noen betaling, og fikk bare en anbefaling å vente til neste dag og logge meg inn, se om beløpet var trukket. Altså bare håpe det beste, evt. kaste bort en time eller to også neste dag få gjort denne betalingen hvis den ikke var blitt utført??? Jeg trodde dette var en bank , men... (Det eneste som såg ut til å henge med etter mange forsøk, var lagting av betalingsmottaker, men egentlig en mager trøst det også dersom man aldri får verifisert hvorvidt man har lykkes å utføre selve betalingen. Puuhhhh...)

Svar fra Easybank
12.02.2020 12.02
Kjære Olav, det er beklagelig at du har denne opplevelsen av vår nettbank og kundeservice. Våre kundekonsulenter ser gjerne på saken din og vil prøve å komme med en mulig forklaring til hva som kan ha skjedd her. Ring oss gjerne på telefon 22991400.
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR