Meny
Detaljer for Express Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 123 kr
13,16%
Eff. rente
187 396 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
11,49%
Nom. rente
950 kr
Etabl. gebyr
45 kr
Termingebyr

Express Bank forbrukslån

Express Bank er en nordisk bank med over 30 års erfaring. Hos Express Bank kan du låne fra 5 000 til 200 000 kr uten krav om sikkerhet. Express Bank lar deg også refinansiere eventuelle andre dyre smålån for opp til 500 000 kr.

Hvilken lånerente tilbyr Express Bank?

Express Bank tilbyr nominell rente fra 7,74 %, men til felles med de fleste andre banker beregnes den faktiske renten først når Express Bank har mottatt dine opplysninger. Renten beregnes altså individuelt basert på dine økonomiske forutsetninger for å låne penger i banken.

Straks Express Bank har mottatt din lånesøknad vil Express bank behandle dine opplysninger og du vil i løpet av kort tid motta et lånetilbud hvor det står konkret hvilke rentebetingelser du kvalifiserer til. Er du ikke fornøyd med renten i lånetilbudet du mottar fra Express Bank kan du selvfølgelig velge å avslå tilbudet. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende å be om et lånetilbud, noe du enkelt kan gjøre ved å fylle ut søknadsskjemaet på Express Bank sine nettsider.

Express Bank sammenlignet mot andre kredittbanker

For å være sikker på at du har fått de beste betingelsene anbefaler vi at du alltid sammenligner lånetilbud fra flere banker. Ved hjelp av vår sammenligning av banker og forbrukslån kan du enkelt sammenligne Express Bank mot øvrige kredittbanker og tilbydere av forbrukslån. Ved å gjøre dette får du raskt svar på om Express Bank er banken som passer best for deg og dine behov.

Om Express Bank

Express Bank er en nordisk bank underlagt BNP Paribas Personal Finance. Express Bank ble etablert i Norge i 2008, men har drevet bankvirksomhet andre nordiske land siden 1987.

Eff. rente 14,5 %, 75.000 kr o/5 år, kostnad: 29.890,11 kr, totalt: 104.890,11 kr. Eksemplet forutsetter betaling med AvtaleGiro og at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på 1.748,17 kr over 5 år. Maksrente: 32,1%. Maks løpetid nye lån: 60 mnd (gjelder ikke refinansiering).

Express Bank omtaler og erfaringer
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
17
av 26 innen
forbrukslånsbank
0%
anbefaler
Express Bank
Leif K. T
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Dårlig bank"

De sender mail du får kort og så går det 14 dager du hører ingenting. Sender de mail og får ingen svar korte de lovet gikk ikke gjennom . Ikke stol på denne banken holder ikke ord de lurer kunden sine

Jon Ø. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Dette er en totalt idiotisk bank, først for jeg lån så trekker de seg"

Dette er en totalt idiotisk bank, først for jeg lån så trekker de seg. Ved refinansiering hadde jeg spart 10 tusen i mnd men de kan ikke se logikken i det. Hold dere unna

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Gammeldags og lite kundevennlig"

Ønsker man et svært dyre lån uten noen form for online-løsninger kan dette være banken for deg. For dere andre som lever i nåtiden finnes det mange langt bedre og billigere løsninger.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Ekspress Bank?"

Hva er din erfaring med Ekspress Bank? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR