Meny
Detaljer for Ikano Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 372 kr
17,06%
Eff. rente
202 307 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
14,88%
Nom. rente
900 kr
Etabl. gebyr
50 kr
Termingebyr

Ikano Bank forbrukslån

Med et forbrukslån fra Ikano Bank kan du låne inntil 400 000 kr helt uten sikkerhet til en rente fra 7,9%.

Krav for å kunne søke forbrukslån i Ikano Bank

For å søke om et forbrukslån i Ikano Bank kreves det at du:

  • Er 23 år eller eldre
  • Har minimum 200 000 kr i årsinntekt
  • Har bodd minimum 3 år i Norge
  • Ikke har betalingsanmerkninger

Dersom du tilfredsstiller ovennevnte krav kan du søke om et forbrukslån i Ikano Bank. For å få konkret svar på hvor mye du får, og til hvilken rente, må du først gjennomgå søknadsskjemaet på Ikano Bank sine nettsider. Etter å ha fylt ut søknadsskjemaet vil du umiddelbart få svar på om søknaden godkjennes samt hvilke betingelser Ikano Bank ønsker å tilby deg. Dersom du ikke er fornøyd med betingelsene kan du selvfølgelig avslå tilbudet, helt gratis og uten videre forpliktelser.

Ikano Bank tilbyr rente fra 7,9%

Til felles med andre banker og forbrukslån tilbyderne setter også Ikano Bank en individuell rente på alle lånesøknader. Den minste renten Ikano Bank tilbyr er 7,9%, men for å få konkret svar på hvilken rente du kan få hos Ikano Bank, krever banken litt mer informasjon om deg og din økonomiske situasjon.

Ikano Bank tilbyr også kredittkort

Ikano Bank tilbyr også de svært kjente og anvendelige kredittkortene Ikano Visa og Shell MasterCard.

Ikano Visa er et kreditkort med mange gode fordeler. Blant annet gir kortet 1% fast rabatt på mat- og dagligvarer, samtidig som man får 1% rabatt på drivstoff og 2% rabatt dersom man bruker kortet på Shell Stasjoner. Her kan du lese Bytt.no sin test av Ikano Visa.

Shell MasterCard utstedes av Ikano Bank og er et drivstoffkort som gir 40 øre/l i trumf-bonus på drivstoff samt 1% rabatt på alle kjøp. Her kan du lese Bytt.no sin omfattende test av Shell MasterCard.

Er du på utkikk i et kredittkort anbefaler vi deg å ta en titt på Bytt.no’s omfattende sammenligning av alle Norges kredittkort. Her kan du enkelt finne ut hvilket kort som gir de beste cashbackfordelene, gir de beste fordelene på reise og ferie eller har den laveste lånerenten.

Det er veldig mye å spare på å velge riktig kredittkort. Er du usikker på hvilket kredittkort som passer best for deg kan du ved hjelp av vår kredittkort-test enkelt sammenligne ditt nåværende kredittkort mot 60+ andre kredittkort. I løpet av noen få sekunder undersøker vi om det finnes kredittkort som gir deg større besparelser enn kortet du bruker i dag.

Eksempelrente: Nominell rente 14,88%, effektiv rente 17,06%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 62307, totalt:202307.

Ikano Bank omtaler og erfaringer
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
14
av 26 innen
forbrukslånsbank
0%
anbefaler
Ikano Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Ikke bra"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ikke service. Hadde betalingsfri mnd men det ble sendt inkasso hører ikke på kunden

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Useriøs!"

Sender ikke fakturaer, og sender til inkasso tvert uten diskusjon. Påstår at du ikke har betalt alt, selv om du kan dokumentere at alt er betalt. UNNGÅ DENNE BANKEN!

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Ikano Bank?"
2 syns denne omtalen er nyttig

Hva er din erfaring med Ikano Bank? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR