Meny
Detaljer for Komplett Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 314 kr
16,06%
Eff. rente
198 862 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
14,3%
Nom. rente
640 kr
Etabl. gebyr
35 kr
Termingebyr

Komplett Bank forbrukslån

Komplett Bank tilbyr forbrukslånet Fleksibelt Lån med inntil 400 000 kr i fleksibel kredittramme. Du bestemmer selv hvor mye av kredittrammen du ønsker å bruke og hva du bruker pengene til.

Elektronisk søknadsprosess

Komplett Bank sin søknadsprosess elektronisk, noe som gjør at du enkelt kan få svar på om du tilfredstiller søknadskravene, uten behov for å snakke med noen. Dersom du ønsker å være i dialog med en kundebehandler kan du selvfølgelig velge det.

Er du usikker på om tilfredsstiller kravene kan du enkelt og helt uforpliktende søke om et lånetilbud. Dersom du ikke tilfredsstiller kravene vil du bli orientert om dette, og kan da alternativt finne en annen aktuell bank i vår sammenligning av forbrukslån.

Hva er kriteriene for å få godkjent lånesøknad

Alle lånesøknader behandles individuelt. Hvorvidt du tilfredsstiller kravene til forbrukslånet Fleksibelt Lån fra Komplett Bank vites først etter at du har fylt ut Komplett Bank sin uforpliktende lånesøknad.

Dersom du er usikker på om du tilfredsstiller kravene kan du helt gratis og uforpliktende legge inn en søknad, du vil få svar med en gang hvorvidt du tilfredsstiller kravene som Komplett Bank stiller. Merk at de ulike bankene stiller ulike krav til sikkerhet og til deg som lånetaker.

Hvilken rente vil jeg få?

For å få svar på hvilken rente du kvalifiserer til trenger Komplett Bank litt mer opplysninger om deg. Du kan enkelt motta et lånetilbud ved å uforpliktende søke gjennom Komplett Bank sin enkle nettbaserte søknadsprosess. Etter du har vært gjennom denne prosessen vil du bli presentert med et lånetilbud som du står helt fritt til å godta eller avslå. Dersom du ikke er fornøyd med betingelsene og renten du blir tilbudt av Komplett Bank, kan alternativt vurdere en av de andre bankene i vår sammenligning av forbrukslån.

Eksempelrente: Nominell rente 14,3%, effektiv rente 16,06%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 58862, totalt:198862. Annonse

Komplett Bank omtaler og erfaringer
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Responstid
Dårlig
23
av 26 innen
forbrukslånsbank
19%
anbefaler
Komplett Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Enkel og pålitelig"

Trygg og grei bank, hyggelige og ekspedite kundebehandlere. Bra app og flinke til og bruke elektroniske løsninger.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Beste kredittkort for cashbacks"

Jeg har bare gode erfaringer med å bruke deres kredittkort og sparer rundt 1800/2000 kr i året på å bruke dette kredittkortet. Viktig å huske å betale innenfor tiden og samtidig passe på at man ikke har noen forsikringsavtaler.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"En skam"
2 syns denne omtalen er nyttig

Virkelig et forferdelig selskap: - ingen avtalegiro/efaktura, håper folk glemmer faktura i epost - elendig kundeservice, flere ukers responstid. - lokker deg med gode vilkår og forsikringer, men får du bruk for det, så sitter du i saksa. - coopay nekter å tillate komplett sitt mastercard i sin betalingsløsning pga for dårlig sikkerhet. De fleste punktene her er helt uvirkelige i år 2020, antar at finanstilsynet følger med på dette selskapet.

Bytt.no
Søk Komplett Bank forbrukslån
Hvis du ønsker å søke på Komplett Bank forbrukslån så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til banken. Annonse.
Kundetilfredshet
"Helt forferdelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har blitt svindlet. Har politianmeldt personen som svindlet meg. Har fått mye feil informasjon over kundeservice og fått beskjed om at svindel saker blir henlagt. Nå må jeg møte i retten for en vare jeg aldri har kjøpt. Jeg er fortsatt i sjokk over måten saken min er behandlet av både kundeservice og saksbehandler. Dette selskapet gjør alt de kan for å få så mye penger som mulig, av uskyldige personer. Blir fysisk kvalm. Styr unna KOMPLETT BANK.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Urimelige vilkår ved konkurser, styr unna"
3 syns denne omtalen er nyttig

Dersom selskapet du har kjøpt en vare av går konkurs, f.eks. Norwegian, så krever Komplett bank at du politianmelder selskapet før de gir deg pengene tilbake som du har krav på etter Finansavtalelovens paragraf 54B. Det fremstår som et åpenbart urimelig vilkår og ikke i tråd med lovgivers intensjon.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Dårlig service, økt kostnad på 2000 kr, feil på produkt"
3 syns denne omtalen er nyttig

Min sønn brukte konfirmasjonspengene på en pc han satte sammen selv. Den kostet 16000 kr. Han brukte lang tid på å finne ut hvem han skulle bestille fra. Valget falt på Komplett. Faktura kom som melding. Han trodde han hadde betalt, og fikk ingen flere påminnelser før han fikk et ekstra gebyr på 2000 kr. Da var altså prisen gått opp til 18000 kr. Klage ble sendt, men det ble ikke mottatt noen respons før etter nesten 2 uker. Klagen ble ikke godkjent. I tillegg til dårlig service er det også en feil på produktet, noe du ikke forventer når du er i den prisklassen. Det kommer av og til en lyd som høres ut som et fly som tar av, og eventuelle program som tar kapasitet må stenges ned.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Dårlige enn dårlig"
3 syns denne omtalen er nyttig

De svarer ikke sine kunder! De sender deg en sen faktura kan si at den skal vises i begynnelsen av måneden, hva som vanligvis må ta 14 dager å betale, men det er alltid noen få dager for sent, og de later som de har sendt den i begynnelsen av måneden, noe som gjør det kortere tid å bli lagt merke til. men i e-posten og sms kan vise noe annet. og selvfølgelig bør de svare customer e-post deres.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Mangler e-faktura og autogiro"
3 syns denne omtalen er nyttig

Fakturaen på kredittkortet fra Komplett bank kan ikke betales via e-faktura og autogiro. Det er for dårlig i 2020!

Bytt.no
Søk Komplett Bank forbrukslån
Hvis du ønsker å søke på Komplett Bank forbrukslån så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til banken. Annonse.
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR