Meny
Detaljer for Komplett Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 314 kr
16,06%
Eff. rente
198 862 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
14,3%
Nom. rente
640 kr
Etabl. gebyr
35 kr
Termingebyr

Komplett Bank forbrukslån

Komplett Bank tilbyr forbrukslånet Fleksibelt Lån med inntil 400 000 kr i fleksibel kredittramme. Du bestemmer selv hvor mye av kredittrammen du ønsker å bruke og hva du bruker pengene til.

Elektronisk søknadsprosess

Komplett Bank sin søknadsprosess elektronisk, noe som gjør at du enkelt kan få svar på om du tilfredstiller søknadskravene, uten behov for å snakke med noen. Dersom du ønsker å være i dialog med en kundebehandler kan du selvfølgelig velge det.

Er du usikker på om tilfredsstiller kravene kan du enkelt og helt uforpliktende søke om et lånetilbud. Dersom du ikke tilfredsstiller kravene vil du bli orientert om dette, og kan da alternativt finne en annen aktuell bank i vår sammenligning av forbrukslån.

Hva er kriteriene for å få godkjent lånesøknad

Alle lånesøknader behandles individuelt. Hvorvidt du tilfredsstiller kravene til forbrukslånet Fleksibelt Lån fra Komplett Bank vites først etter at du har fylt ut Komplett Bank sin uforpliktende lånesøknad.

Dersom du er usikker på om du tilfredsstiller kravene kan du helt gratis og uforpliktende legge inn en søknad, du vil få svar med en gang hvorvidt du tilfredsstiller kravene som Komplett Bank stiller. Merk at de ulike bankene stiller ulike krav til sikkerhet og til deg som lånetaker.

Hvilken rente vil jeg få?

For å få svar på hvilken rente du kvalifiserer til trenger Komplett Bank litt mer opplysninger om deg. Du kan enkelt motta et lånetilbud ved å uforpliktende søke gjennom Komplett Bank sin enkle nettbaserte søknadsprosess. Etter du har vært gjennom denne prosessen vil du bli presentert med et lånetilbud som du står helt fritt til å godta eller avslå. Dersom du ikke er fornøyd med betingelsene og renten du blir tilbudt av Komplett Bank, kan alternativt vurdere en av de andre bankene i vår sammenligning av forbrukslån.

Eksempelrente: Nominell rente 14,3%, effektiv rente 16,06%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 58862, totalt:198862. Annonse

Komplett Bank omtaler og erfaringer
2,2/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Responstid
Dårlig
22
av 26 innen
forbrukslånsbank
21%
anbefaler
Komplett Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Klarer dere å svare?"

Har sendt 5 mail, og ikke noe svar å få! Og når du først ringer tar det evig lang tid å få svar. Altså, jeg lurer bare på noe angående faktura. Dere skulle vært mer som komplett som faktisk har en livechat!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Ikke innteresert i kunden og dårlig kundebehandling"

Banken virker ikke innteresert i kundene sine, og service er fraværende. Kundeservice viser total mangel på løsningsvilje, og banken gjør det de kan for å svindle deg med å unnlate å sende ut faktuaer, varsler og lignende før de sender saken rett til inkasso.

Anne G. O
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Innlogging"

Komplett umulig å logge inn. Det spiller ingen rolle hvilken søkemotor som benyttes.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Umulig å logge inn"

Får stadig ikke logget inn på Komplett bank sparing. Får derfor ikke oversikt.

Bytt.no
Søk Komplett Bank forbrukslån
Hvis du ønsker å søke på Komplett Bank forbrukslån så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til banken. Annonse.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Svar på kundehenvendelser"

Dårlig kundeservice og interne rutiner. Etter refinansiering ble kundeforholdet automatisk avsluttet. Jeg skulle på ferie og hadde planer om å bruke kredittkortet, men kontoen var sperret. Jeg ba om åpning av konto per mail. Det tok to uker før komplett kundeservice svarte, og i svaret hadde de ikke tatt hensyn til mine spørsmål i det hele tatt, bare informerte om at kontoen var sperret grunnet refinansiering, takk for kundeforholdet og velkommen tilbake. Har også bonuspoeng etter kjøp på Komplett.no men det har nå gått over to uker og enda ikke noe svar på mitt oppfølgingsspørsmål om dette overføres ved opprettelse av ny konto. Kundeservice svarer anonymt, tegn på at de får mange trøblete henvendelser.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Dårlig service"
3 syns denne omtalen er nyttig

De behandler folk dårlig, svarer ikke folk og de har dårlig kundeservice. De er strenge da det gjelder lån, det er bra.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Ingen e-faktura mulighet og avtalegiro"
2 syns denne omtalen er nyttig

Synes det er merkelig at en bank anno 2019, ikke har de løsningene. Og sitte og legge inn dette hver måned er et ork, og ikke nok med det, så sendes faktura på e-post, og til tider så drukner det i annen e-post. Eneste man får høre hver gang man kontakter kundeservice. Så sier dem kun at alt dette går automatisk, og at de ikke har noe innvirkning på det. Er forfall på en fredag, så rekker man faktisk og få purring mandag før ting blir registrert, skulle være unødvendig og få det å.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Flyselskap konkurs, Komplett Bank prøvde å unndra seg sitt ansvar."
3 syns denne omtalen er nyttig

Aldri mer kjøpe en reise med Komplett kredittkort. Når flyselskapet gikk konkurs prøvde de å unndra seg ansvaret og henviste bare til sitt forsikringsselskap Codan som var helt oppgitt over at Komplett Bank ikke kunne Finanslovens paragraf 54 B "Charge Back". Alternativt prøver de seg med vilje i håp om at folk gir opp. Jeg vil heller satse på de store profesjonelle bankene og føle meg trygg.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR