Meny
Detaljer for Nordax Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 286 kr
15,6%
Eff. rente
197 183 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
13,5%
Nom. rente
595 kr
Etabl. gebyr
65 kr
Termingebyr

Nordax Bank forbrukslån

Med et forbrukslån i Nordax Bank kan du låne fra 10 000 til 500 000 kr uten krav om pant eller sikkerhet. Du kan velge å betale tilbake lånet over en periode på inntil 15 år, eller før, dersom du ønsker det.

Nordax Bank stiller følgende krav:

For å få godkjent et forbrukslån i Nordax Bank kreves det minimum at du:

  • Er 23 år eller eldre
  • Tjener minimum 150 000 kr i året
  • Har hatt folkeregistrert adresse i Norge i minst 3 år
  • Ikke har betalingsanmerkninger

Lånerente fra 7,90% til 18,90%

Nordax Bank tilbyr lån med rente fra 7,90% til 18,90% nominell rente. Konkret hvilken rente du kvalifiserer til får du først vite etter at du har lagt inn en lånesøknad hos Nordax Bank.

Er du på utkikk etter den beste renten og de beste betingelsene bør du alltid først sammenligne flere banker. Her er en oversikt over de ulike norske forbrukslånene, slik at du enkelt sammenligne og finne den banken som tilbyr deg de beste betingelsene.

Elektronisk signering med Bank-ID

Tar du et forbrukslån i Nordax Bank får du mulighet til å signere låneavtalen med Bank-ID. Signering med Bank-ID gjør at du slipper å sende papirer per post.

Sammenlign med flere banker

Er du på utkikk etter et godt forbrukslån bør du alltid sammenligne flere banker. Vi i Bytt.no har laget en omfattende sammenligning av norges ulike banker og tilbydere av forbrukslån, slik at du enkelt kan finne ut hvilken bank som passer best til deg. Klikk her for å gå til Bytt.no’s sammenligning av forbrukslån.

Om Nordax Bank

Nordax er et nordisk selskap med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Selskapet. Nordax Bank er en del av det svenske selskapet Nordax Group AB.

Eksempelrente: Nominell rente 13,5%, effektiv rente 15,6%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 57183, totalt:197183.

Nordax Bank omtaler og erfaringer
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Responstid
Dårlig
23
av 26 innen
forbrukslånsbank
5%
anbefaler
Nordax Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Dette burde ver ulovlig"

I et par år nå har jeg mottatt reklame brev jevnlig til og med nei takk til reklame på postkassa begrunn av de har navn og adresse på konvolutten. Jeg har sosial angst og skriver aldri offentlig men nå har jeg gått fra irritert til j#%lig sint. pliiiiiissss stopp denne harassmenten NÅ.

Kundetilfredshet
"Ulovlig reklame"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg reserverte meg mot adressert reklame for flere år siden, men får jevnlig adressert reklame fra Nordax. Uetisk, ulovlig og enormt frustrerende.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Ulovlig pushing av forbrukslån"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har aldri bedt om brev fra Nordax men likevel kommer det ett brev i uka om idiotiske forbrukslån. Forbanna useriøs bank. Stay away!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Er reservert mot addressert reklame til ingen nytte.."
3 syns denne omtalen er nyttig

Får brev 1 gang i måneden om dyre forbrukslån. Har reservert meg mot denne type reklame hos Brønnøysundregisteret, men brevene dumper fortsatt jevnlig ned i postkassa. Har tatt kontakt med Nordax uten hell. Dette er sløsing av papir og så lite miljøvennlig som det går an å drive markedsføring på. Om jeg noen sinne skulle ha behov for et forbrukslån så er Nordax helt utelukket.

Vibeke M
Kundetilfredshet
"Gjelder ikke GDPR for nordax?"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg vet ikke hvor dere har mine persondata fra og jeg kan ikke forstå hvordan jeg kan be dere slette meg som markedsføringsmål i den DM’en dere sender meg. Dette kan ikke være innenfor gjeldende bestemmelser og regelverk, håper dere rydder i dette uten ytterligere ubehag.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Lånebrev forkledd som vanlig post"
2 syns denne omtalen er nyttig

Sender ut flere brev i mnd. Har aldri hatt noe med denne drittbanken å gjøre. Men allikevel lar de meg ikke være i fred.

Jon Ø. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Litt av hvert"

Det er bra at de gir 2 betalings frie mnd i året, eneste bank som tilbyr det, men det går jo ikke an å sende melding eller kontakte dem utenom å ringe, det er ikke alltid man ønsker å ringe, de sender mye reklame med tilbud om lån.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Får lånebrev i posten hele tiden"
2 syns denne omtalen er nyttig

Ganske håpløst at de sender brev i posten hele tiden. Kommer aldri til å bruke Nordax Bank.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR