Meny

Derfor bør du refinansiere kredittgjelden din

Betaler du ned på kredittkortgjeld? Bytt ut dyr kredittgjeld med et billigere lån - se her bare hvor mye du kan spare

Hva gjør du hvis banken setter opp renten din til et urimelig høyt nivå? Du bytter bank.

Det samme bør man gjøre med dyre kredittkortlån. Bankene kaller dette for refinansiering - hvor du bytter ut den dyre kredittgjelden med et billigere lån.

Kredittgjeld har en snittrente på over 25%. Hvis du bytter ut kredittgjelden din med et billigere lån i en annen bank kan du i beste fall redusere renten til under 10%, noe som vil utgjøre en svært stor forskjell - selv om du kun har ett eller flere smålån.

Hvor mye kan du spare på å refinansiere? Prøv her:

Hvor mye kredittgjeld har du ca?
kr
50 000 kr nedbetalt på 3 år koster deg
69 233 kr
Refinansier og spar inntil
12 574 kr
BESKRIVELSE
DU KAN SPARE
TIL BANKEN (annonselenker)
Banker hvor du kan refinansiere 50 000 kr
Lendo refinansiering
- Størst i Norge på refinansering
- Eid av bl.a. VG og Finn
- Innhenter tilbud fra flest banker
- Hjelper deg med alt
BYTT OG SPAR INNTIL
12 574 kr
Annonse
Gå til Lendo.no
VIS DETALJER
Axo refinansiering
- Eksperter på refinansiering
- Finner billigste tilbud til deg
- 25 år aldersgrense
BYTT OG SPAR INNTIL
10 913 kr
Annonse
Gå til Axo.no
VIS DETALJER
Komplett bank
- Fleksibel nedbetaling
- Tilbyr refinansieringslån
- 25 år aldersgrense
BYTT OG SPAR INNTIL
6 191 kr
Annonse
Gå til Komplettbank.no
VIS DETALJER
Instabank refinansiering
- Stor aktør innen refinansiering
- Tilpasset deg og din hverdag
- 30 år aldersgrense
BYTT OG SPAR INNTIL
6 718 kr
Annonse
Gå til Instabank.no
VIS DETALJER
Bank Norwegian
- Svært populær bank
- Fleksibel nedbetaling
- 18 år aldersgrense
BYTT OG SPAR INNTIL
5 755 kr
Annonse
Gå til Banknorwegian.no
VIS DETALJER
Man tenker sjeldent over det, men...

Husk: Pengene man skylder på et kredittkort er et lån på lik linje med alle andre typer lån - det er bare mye dyrere.

Man tenker sjeldent over det, men pengene man skylder på ett eller flere kredittkort er som et helt ordinært lån i banken. Bak ethvert kredittkort står en bank som krever inn pengene, så hvorfor ikke bytte til en billigere bank?

Tips: Chat med Anna: Hvis du er usikker eller trenger hjelp med refinansiering så kan du chatte helt uforpliktende med Anna, Bytt.no's digitale økonomirådgiver. Start chatten her.


Gjør det smarte som mange andre gjør - bytt!

På lik linje som man enkelt bytter forsikring og mobilabonnement for å spare penger kan du bytte kredittgjelden din til en billigere bank. Bankene kaller denne praksisen for refinansiering, og det er veldig enkelt:

1: DIN KREDITTGJELD
Finn ut ca hvor mye kredittgjeld du har. Du vil erstatte denne gjelden med et langt billigere lån
2: FÅ ET BILLIGERE LÅN
Søk om et lån i en eller flere banker, det viktige er så lav rente som mulig. Bytt.no anbefaler en lånemegler som f.eks Axo Finans eller Lendo da disse bankene innhenter tilbud for deg
3: BLI KVITT DYR GJELD
Ditt nye billigere lån innfrir kredittgjelden din. Dette er noe de fleste bankene kan hjelpe deg med. På 1-2-3 er du kvitt den dyre kredittgjelden og du har nå et billigere lån

Her er det smartest å refinansiere

Hvis du har 50 000 kr i kredittgjeld som du nedbetaler over 3 år kan du spare inntil 12 574 kr ved å bytte kredittkortgjelden din med et billigere lån


Bytt.no anbefaler at du bruker en lånemegler hvis du ønsker laveste mulig rente. En lånemegler søker på dine vegne i over 10+ banker og gir deg det beste og billigste lånet på markedet. Lendo og Axo Finans er to lånemeglere som har spesialisert seg på refinansiering av kredittgjeld.

Ofte stilte spørsmål rundt refinansiering

Når lønner det seg å refinansiere?

Hvis du betaler ned på ett eller flere kredittkort bør du absolutt vurdere å refinansiere. Det lønner seg ikke å refinansiere dersom du skylder lite penger (under 10 000 kr), da et nytt lån vil ha etableringsgebyr og termingebyr som kredittgjelden din vanligvis ikke har.Må jeg selv nedbetale kredittgjelden min?

De fleste bankene som tilbyr refinansiering vil være behjelpelig med dette. Så lenge du har oversikt over hvor mye gjeld du har og til hvem så kan bankene bistå deg i å innfri kredittgjelden din.Hvilken rente kan jeg forvente å få på mitt nye lån?

De ulike bankene tilbyr ulike betingelser på renter og gebyrer og renten settes individuelt for hver bank. Dette kan utgjøre store summer over tid, og derfor anbefaler Bytt.no at du benytter deg av en lånemegler.Hva er forskjellen på en lånemegler og en vanlig kredittbank?

Hvis du søker refinansiering hos en kredittbank får du étt tilbud med tilhørende vilkår og rentesatser for denne spesifikke banken. Hvis du derimot benytter deg av en lånemegler søker de på dine vegne i et titalls banker, som betyr at du kan velge og vrake mellom 10+ tilbud, både på rente og vilkår.

En lånemegler er den raskeste og beste metoden for å sikre deg det billigste lånet når du skal refinansiere.Jeg har flere spørsmål, kan dere hjelpe?

Da kan du chatte helt utforpliktende med Anna som er vår digitale økonomirådgiver. Hun kan hjelpe deg med det meste du lurer på, inkludert hvor mye du kan spare og hvordan du går frem. Start chatten her.Om utregningen og sammenligningen

Bytt.no har tatt utgangspukt i 25% effektiv snittrente for kredittkort. Nedbetalingstiden varierer basert på inntastet kredittgjeld for å skape et realistisk nedbetaligsløp. Renter, etableringsgebyr og termingebyrer inngår i utregningen og er hentet fra bankenes egne nettsider. Rente for lånemeglere er basert på meglerens egen fra-rente da man ikke vet hvilken bank som blir benyttet. Bytt.no mottar kompensasjon ved å sende trafikk til utvalgte banker. Rangeringer og omtaler ellers på Bytt.no er ikke under noen omstendigheter påvirket av kompensasjon fra selskaper, ansatte eller tjenester.Lykke til med refinansieringen!Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR