Meny
Detaljer for re:member forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 307 kr
15,99%
Eff. rente
198 425 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
14,2%
Nom. rente
750 kr
Etabl. gebyr
35 kr
Termingebyr

Forbrukslån fra re:member

Med et forbrukslån fra re:member kan du låne fra 10 000 og opptil 350 000 kr til en rente fra 7,95%. Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til, og du kan velge å betale tilbake over en periode på inntil 12 år.

Kriterier for å få godkjent forbrukslån hos re:member

For å få godkjent er forbrukslån hos re:member kreves det at du minimum oppfyller følgende kriterier:

  • 18 år eller eldre
  • Fast inntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger

Hvilken rente får jeg hos re:member?

Re:member tilbyr forbrukslån med rente fra 7,95% til 19,95%. Alle lånerenter beregnes individuelt, og du vil derfor ikke få konkret svar på hvilken rente re:member ønsker å tilby deg før du har sendt inn en søknad om et lånetilbud. Årsaken til dette er at re:member ønsker mer informasjon om deg og dine muligheter til å tilbakebetale lånet, før de gir deg et konkret lånetilbud.

Når du ber om et lånetilbud gjennom re:member anbefaler vi at du samtidig å sammenligner tilbud fra flere banker. Det er tusenvis å spare på å velge lånet med de beste rentebetingelsene, og av denne grunn har vi i Bytt.no laget en enkel og oversiktlig sammenligning av de ulike forbrukslånene. Ved hjelp av vår oversikt vil du enkelt kan finne det forbrukslånet som passer best til dine behov. Her finner du vår oppdaterte sammenligning forbrukslån.

Ikke automatisert søknadsprosess

I motsetning til flere andre banker krever re:member at du sender inn selvangivelse samt siste lønnsslipp før du får beskjed om du kvalifiserer til å få godkjent et forbrukslån hos re:member. Dersom du har behov for raskt svar, og dermed raskere utbetaling kan du vurdere for eksempel Bank Norwegian eller OPP Finans som begge gir umiddelbart svar gjennom sin heldigitale søknadsprosess.

re:member Black kredittkort - et av norges beste kredittkort

re:member er for mange mest kjent for å tilby et av Norges beste kredittkort, re:member Black kredittkort. Kredittkortet gir gode rabatter i svært mange butikker, har reise og avbestillingsforsikring inkludert og har inntil 150 000 kr i kreditt. Du kan lese mer om i vår test av re:member kredittkort, eller sammenlign re:member Black kredittkort mot andre kredittkort i Bytt.no’s sammenligning av 60+ kredittkort.

Om re:member

re:member er en del av det norske selskapet EnterCard Norge AS, org.nr: 980 844 854. EnterCard ble etablert i 1999 og har med tiden blitt en av norges største kredittkortutstedere. EnterCard utsteder kredittkort og lån for en rekke aktører i tillegg til re:member.

Eksempelrente: Nominell rente 14,2%, effektiv rente 15,99%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 58425, totalt:198425.

re:member omtaler og erfaringer
3,3/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
2
av 26 innen
forbrukslånsbank
100%
anbefaler
re:member
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Enkelt og gode rentebetingelser"

Enkelt og greit, gode betingelser, ingen lokketilbud med påfølgende rentehopp! Eneste merknaden er null respons på skriftlig henvendelse til kundeservice..

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Storfornøyd"

Enkelt å søke og gode rentebetingelser, kjempe kundeservice.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med re:member?"

Hva er din erfaring med re:member? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR