Meny
Detaljer for Resurs Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 224 kr
14,75%
Eff. rente
193 440 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
12,98%
Nom. rente
950 kr
Etabl. gebyr
40 kr
Termingebyr

Resurs Bank forbrukslån

Med et forbrukslån i Resurs Bank kan du låne fra 10 000 til 300 000 kr uten sikkerhet eller krav om pant i bolig. Du bestemmer selv hva pengene brukes til, og kan velge å betale tilbake over en periode på inntil 12 år.

Minstekrav for å få godkjent forbrukslån i Resurs Bank

For å søke forbrukslån i Resurs Bank kreves det at du:

  • Er mellom 24 og 65 år
  • Har en årsinntekt på minimum 200 000 kr
  • Ikke har betalingsanmerkninger
  • Har folkeregistrert adresse i Norge

Tilfredsstiller du ikke kravene for å søke Resurs bank kan du ved hjelp av Bytt.no’s sammenligning av banker og forbrukslån til å finne frem til banken som passer best for deg og ditt lånebehov.

Rente fra 8,88% til 21,95%

Resurs bank tilbyr nominell rente fra 8,88%, men konkret hvilken rente du kan få hos banken får du først vite etter at du har sendt inn dine opplysninger og bedt om et lånetilbud. Du kan naturligvis avslå lånetilbudet dersom du ikke er fornøyd med rentebetingelsene du mottar.

Slik enkelt velger du riktig bank

Det er tusenvis å spare på å velge riktig bank. Dersom du er på utkikk etter et forbrukslån bør du alltid sammenlign lånetilbud fra flere banker. Vi i Bytt.no har utarbeidet en oversikt over de ulike norske forbrukslånene som lar deg enkelt sammenligne forbrukslån, og finne den banken som passer best til dine behov.

Om Resurs Bank

Resurs Bank stammer fra Resurs Finans og er en del av Resurs konsernet med over 700 ansatte. Selskapet er etablert i alle de nordiske landene og tilbyr en rekke finansielle produkter og tjenester til både privat- og bedriftsmarkedet.

Eksempelrente: Nominell rente 12,98%, effektiv rente 14,75%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 53440, totalt:193440.

Resurs Bank omtaler og erfaringer
2,0/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Responstid
Dårlig
24
av 26 innen
forbrukslånsbank
0%
anbefaler
Resurs Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Verste banken noen sinne"

Verste kundeservicen jeg noen sinne har mottatt. Unngå for enhver pris. Spør heller din egen bank.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Ja hvor skal man begynne!?"

Ja hvor skal man begynne!? - Faktura sendes til Digipost. De opplyser selvfølgelig ikke om dette, så dette må man da finne ut av på egenhånd og da gjerne etter at det har påløpt seg en god mengde renter og gebyrer. - De fakturer konsekvent dobbelt fakturagebyr, doble renter(to ganger i mnd) og oppstartsgebyr på hele 395,- hver gang man foretar et kjøp. - Svært vanskelig å få kontakt med. - Sender purring på beløp som allerede har nedbetalt. F.eks purring på hele kredittgrensen når man ikke har benyttet noe av kredittet. Da gjerne etterfulgt av doble engangsgebyrer og renter. Hold deg unna!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Et håpløst selskap, tilbyr ikke efaktura"

Ufattelig lite profesjonelt - mye bedre å innfri lånet og bruke noen andre. De sender fortsatt ut papirfaktuarer i posten! Latterlig.

Katarina A
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Må betale et gebyr for feil kidnr. de trakk meg i nettbanken og på feil dato?! For å åpne bredbånd"

Dere gjør MYE FEIL! Dere skal ordne opp med Kredinor SA for meg. Jeg SKAL IKKE BETALE FOR Å GJENNOMÅPNE MIN BREDBÅNDSTELEFONI!!! Min hjemmetelefon er stengt nå? Autogiro ble trukket for tidlig dvs. den 2 juli ift. den 18 juli? MED FEIL KID. NR! Har hatt Telio i flere år. Nå er tlf stengt + Kredinor SA krever av meg 571,39,- kr for å betale kravet...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Utspekulert, gebyrer i stedet for renter.."
1 syns denne omtalen er nyttig

Pass deg for denne banken, lokker med 6 mnd rentefri utsettelse av tilbakebetaling av kreditt. I stedet for renter pøser de på med gebyrer og tvungen betalingsforsikring. Så her tar de inn igjen det tapte, på det de kaller "inntil 6 mnd rentefri utsettelse av tilbakebetaling" av kreditt.

Knut E. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Useriøs"

Useriøs bank hvis strategi går ut på å loppe kundene på utspekulert "lovlig" vis!!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Totalt ubrukelig"

Vi har et yXVisa-kort som er helt ubrukelig. Lovet rabatt på kr. 0,55 pr. liter uteblir, selv etter to måneders bruk. Vi har skrevet flere eposter til banken, men får ingen svar. Ei heller svarer de på kundetelefonene. Råd: Hold dere langt unna denne banken.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Resursbank lurer folk"

Jeg har prøvd og kjøpe mobil på netonnet da den går i gjennom regner mann at man skal få kjøpe denne. Men resurs bank tar den bort. Dette er en bank man ikke skal stole på da de burde avise folk i stede får og lure folk ta bort tlf etter den har gått i gjennom kredit. Denne banken kan kan ikke stole på. Hold dere unna om du ikke vil bli lurt

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR