Meny
Detaljer for Svea Finans forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 240 kr
15,01%
Eff. rente
194 426 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
13%
Nom. rente
950 kr
Etabl. gebyr
55 kr
Termingebyr

Svea Finans forbrukslån

Med et forbrukslån i Svea Direkte kan du låne fra 1 000 til 400 000 kr uten sikkerhet eller pant i bolig. Du kan velge å betale tilbake lånet over en periode på opptil 15 år.

Krav for å få forbrukslån i Svea Direkte

For å få godkjent et forbrukslån i Svea Direkte stilles det følgende krav til deg som søker.

  • Du er mellom 20 og 67 år
  • Du har ikke betalingsanmerkninger
  • Du er, eller har vært norsk statsborger i minimum 3 år
  • Du har minimum 230 000 kr i årsinntekt
  • Din medlåntaker har minimum 90 000 kr i årsinntekt
  • Du godkjennes ved kredittsjekk

Dersom du ikke, eller er usikker på om du godkjenner kravene som stilles for å få et forbrukslån i Svea Direkte kan du finne en mer passende bank på Bytt.no’s sammenligning av forbrukslån. Her finner du enkelt den banken som passer best til dine ønsker og behov.

Hvilken rente får jeg av Svea Direkte?

Alle lånerentene hos Svea Direkte settes individuelt. For å få konkret svar på hvilken lånerente du kvalifiserer til hos Svea Direkte må du altså først sende inn en lånesøknad. Straks lånesøknaden din er behandlet vil du få svar på hvilken rente du kvalifiserer til på ditt forbrukslån. Er du ikke fornøyd med renten Svea direkte tilbyr kan du avslå tilbudet, helt uten forpliktelser.

Sammenlign alltid tilbud fra flere banker

Hvis du har bestemt deg å ta et forbrukslån bør du alltid innhente tilbud flere banker. Dette er ikke tidkrevende, og du kan oppleve å spare svært mye penger på å gjøre det. Vi i Bytt.no har gjort det enkelt å sammenligne de ulike norske tilbyderne av forbrukslån, slik at du kan finne den banken som passer best til deg og dine behov. Se vår sammenligning av forbrukslån.

Om Svea Direkte

Svea Direkte er en del av Svea Finans. Svea Finans ble etablert i 1981 og driver i dag virksomhet i Norden og deler av Europa. Svea Finans AS sitt organisasjonsnummer er 980 121 798.

Eksempelrente: Nominell rente 13%, effektiv rente 15,01%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 54426, totalt:194426.

Svea Finans omtaler og erfaringer
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
20
av 26 innen
forbrukslånsbank
0%
anbefaler
Svea Finans
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundebehandling"

Kontaktet banken i forbindelse med brev om renteheving på sparekonto, men får til svar at dette gjelder senere ( ca 1.5 mnd etter mottatt brev). Tilbudet gjelder derimot umiddelbart for nye kunder. Tidligere konto står i 0 og har ikke blitt slettet tidligere. Kundebehandler sier han ikke kan gi samme betingelse som nye kunder pga allerede reg kundeforhold. Dette blir for regid og firkantet. Opplever ikke å bli ivaretatt. Lite kundevennlig bank. Har heller ikke tidligere opplevd vennlig og imøtekommende behandling.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Useriøst Selskap"
2 syns denne omtalen er nyttig

Mottok en mail med link til Svea finans hvor jeg måtte oppgi personnummer og bekrefte betalingsmåte. Så lang så godt. Jeg fikk så en melding om at «Betaling er gjennomført». Dette er jo misledende informasjon. Jeg har ikke gjennomført noe betaling. Kun bekreftet hvordan jeg ønsker faktura (full faktua eller delbetaling). Neste utfordring. Hvordan få betalt. Ikke lett. Jeg ser at det er vedlagt en PDF med faktura informasjon og tenker at her finner jeg betalingsinfo - kontonummer og KID, men nei. Akkurat det har de utelatt. OK, la meg ringe dem. Da får jeg sikkert vite betalingsinfo. Jeg ønsker jo å få dette ut av verden. Jeg treffer en hyggelig dame, men hun kan ikke hjelpe meg. De har ikke generert betalingsinfo ennå selvom jeg har fått beskjed om at «betaling er gjennomført». Hmm - dette virker rart. Jeg spør så om hun kan sende meg en mail når betalingsinfo er klar. Det kan hun ikke men det kommer noe i posten etterhvert. Javel, tenker jeg, men hvorfor sender dere ikke ut det på mail, eller oppgir på telefon eller med en gang. Da er vel sannsynligheten for at folk betaler i tide større. Eller er det kanskje slik at Svea finans ønsker at folk ikke betaler i tide, at de ønsker betalings-mislighold fordi de da tjener mer penger?

Merethe J
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Irriterende!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Irriterende! Ringer en opp på tider de fleste av oss er opptatt, men når en svarer tlf. sier de ingenting for så å legge på. Prøver å ringe dem tilbake, men har flere ganger måtte gi opp pga. ventetid.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Useriøs, dårlig service"
4 syns denne omtalen er nyttig

Hadde betalt en regning før fristen, men svea purret på flere ganger. Måtte bruke mye tid på tull, og ikke en gang et ord om at de beklager når de endelig fant ut at regningen var betalt. Useriøst! Hold deg unna!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Går over lik for å få tak i penger!"
8 syns denne omtalen er nyttig

Svært pågående og tar ikke hensyn til formidlende omstendighet som betaling ikke er utført fordi det er en reklamasjon. Gir betalingsanmerkninger på bestridte krav.
Vil ikke slette betalingsanmerkninger før kredittilsynet er koblet inn.
Svea Finans arbeider med inkassosaker som oppdragsgiver ikke betaler noe, og Svea Finans benytter alle sleipe triks for å få deg til å betale.
Svea Finans er et useriøst selskap som du må styre unna.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Kynisk, uten bruk av sunn fornuft og skjønn"
10 syns denne omtalen er nyttig

Fikk en purring fra Svea finans. Ser at vi mangler faktura og ba naturlig vis om kopi. Var i god tro om at når vi hadde tatt kontakt og bedt om kopi og noen dager ekstra til bokføring og betaling så var det godt innenfor skikk og bruk. Men ikke hos SVEA. De brukte 4 dager på å svare på mailen. De sier at de har rett til behandlingstid. I mellomtiden sender de ut nytt krav med nye gebyrer. Har de rett faktura adresse på deg har du et problem dersom kravet ikke er BETALT på forfall. Gjennom et langt arbeidsliv i flere firma har jeg aldri opplevd å bli behandlet tilsvarende.. Anbefaler å styre unna dette selskapet.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR