Meny
Detaljer for yA Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 215 kr
14,6%
Eff. rente
192 926 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
13%
Nom. rente
900 kr
Etabl. gebyr
30 kr
Termingebyr

yA Bank forbrukslån og refinansiering

Med et forbrukslån fra yA Bank kan du låne fra 25.000 og inntil 500.000 kr helt uten sikkerhet. Lånet kan tilbakebetales over en periode på inntil 15 år, eller før, dersom du ønsker det. Det stilles ingen krav til hva pengene skal brukes på.

Minstekrav for at du kan få innvilget et forbrukslån i yA Bank

  • Du må være 20 år eller eldre
  • Ha inntekt på minimum 250 000 kr i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Inntil 15 års nedbetaling og 3 års avdragsfrihet

Dersom du velger å søke yA Bank forbrukslån kan du velge inntil 15 års nedbetalingstid, avhengig av beløpet du lånet. Du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av lånet.

Det gis også anledning til å søke om avdragsfrihet i inntil 3 år. Med andre ord kan du til tider velge å kun betale renter og gebyrer, dersom du ønsker eller har behov for det.

Renten beregnes individuelt av yA Bank

Renter på alle lån beregnes basert på dine økonomiske forutsetninger for å ta opp lånet, dette er normal prosedyre hos de fleste banker, også hos yA Bank. Det er derfor ikke mulig å si konkret hvilken rente yA Bank kan tilby deg, før du har vært gjennom skjemaprosessen og søkt om et lånetilbud på forbrukslån fra yA Bank

Det er helt uforpliktende å søke et lånetilbud på forbrukslån fra yA Bank. Dersom du ikke er fornøyd med betingelsene og renten, kan du selvfølgelig velge å avslå tilbudet, helt gratis og uten videre forpliktelser. Klikk her for å søke om lånetilbud på forbrukslån hos yA Bank.

Mange gode alternativer

Det finnes flere banker som tilbyr konkurransedyktige betingelser på forbrukslån, dersom du ønsker å sammenligne yA Bank sitt forbrukslån mot andre banker kan du enkelt gjøre det her.

Eksempelrente: Nominell rente 13%, effektiv rente 14,6%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 52926, totalt:192926.

yA Bank omtaler og erfaringer
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
20
av 26 innen
forbrukslånsbank
31%
anbefaler
yA Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Topp bank"

God og rask service/meget god kundebehandling. Oversiktlig hjemmeside. Gode vilkår/renter på innskudd. Meget godt fornøyd med denne banken som jeg nå har hatt i årevis.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Utdatert, tungvindt og elending kundeservice"

Jeg har et kredittkort hos Ya Bank og har i tillegg også tatt ut en forbrukslån hos de for refinansiering. Valgte de pga lavest rentetilbud på en sammeligningsportal for lån, men hadde jeg vist hvor dårlig opplevelse de tilbyr hadde jeg heller betalt mer renter hos en annen mer seriøs aktør. Elendig grensesnitt på nettbank og app. Utdatert, tungvindt og mangler funksjoner så enkle som å hente ut gamle fakturaer. Du får kun minimumsbeløp opp i nettbanken. Det tror jeg faktisk ikke er lov engang etter nye regler fra finanstilsynet. Refinansieringslån er veldig tungvindt, fremfor å overføre penger til deg for at du da kan nedbetale gjeld med første efaktura vil de ha kid og beløp på hver kreditt som skal refinansieres. Utrolig kjipt, dette skaper masse tull ettersom det tar masse tid å få restbeløp fra alle aktører og da blir nedbetaling feil og du får en ny faktura fra kredittene du har refinansiert på uberegnet renter. Kundeservice er veldig vanskelig å få nådd. Jeg har ventet over 45 minutter i kø på telefon før jeg ga opp. Sender du mail gjennom kontaktform er det heller ikke noe bedre, det tar mange dager før de svarer, om de i det heletatt svarer. Har noen ganger sendt inn henvendelser som har blitt ignorert. De sier alltid at de beklager lang ventetid "pga mye pågang", både på epost og telefon. Det er nå vært "mye pågang" i alle timer i døgnet over flere måneder. Uansett, alt i alt er Ya Bank en av verste bank jeg har vært bort i. Kommer til å kvitte meg med lånet hos de ila noen få dager, nå har jeg hatt nok!

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Elendig nettbank"

Fungerte helt greit en stund, men nå er det umulig å betale noe som helst på nettbank. Hver gang jeg godkjenner med BankID eller BankID på mobil går det rett tilbake til godkjenningssiden. Har nå godkjent samme betaling 10 ganger uten at det er betalt. Dette har pågått i flere uker.

Johan A. G
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Stengte min bank-id"

Yabank stengte min bank-id som jeg har i en annen bank. Kundeservice hos yabank var heller ikke så interessert i å hjelpe med å få åpnet denne igjen. Måtte kontakte banken hvor bank-id er og be dem om å fikse det for meg. DNB sa at yabank har steng bank-id'en min og det er en merknad om at jeg må vise passet mitt før jeg får åpnet denne igjen.. Var innom DNB og viste passet mitt og da ble den åpnet. Yabank har heller ikke god rente. 0,4%.. Holder på å åpne konto en bank som har 1,5% rente på brukskonto... Gidder ikke å tulle med useriøse banker mere..

Anna
Prøv dette før du søker
Hei! Et lite tips før du søker lån hos yA Bank forbrukslån. Vi kan sammenligne alle lån i Norge for deg og sjekke om du kan få det billigere enn yA Bank forbrukslån tilbyr.
Finn billigste lån
Kundetilfredshet
Responstid
Har byttet selskap
"Desidert beste bank på det med små skrift."
1 syns denne omtalen er nyttig

Rask og ok på rente. Utrolig gode på små skrift. De tilbyr forsikring, noe som er smart, spesielt for Ya bank da forsikringen i sin helhet legges til lånet ditt før du får det utbetalt. Deres nettbank er ikke annet enn tragisk, elendig info og utrolig uoversiktlig. Om du velger forsikring finnes det over hode ingen info om hvor mye du i utgangspunktet har lånt !!!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Meget godt fornøyd"

Betaler man sine lån fungerer banken helt topp. Kundeservicen har også vært god de årene jeg har hatt med banken å gjøre. Rentene får man opplyst om før lån underskrives så det er lite å mase om.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Bra bank med lave gebyrer"

Min omtale gjelder kun vanlige banktjenester. Har ingen erfaring med forbrukslån.
Veldig fornøyd med yA Bank. De har blant markedets høyeste renter både på brukskonto og sparekonto og tilnærmet 0 gebyrer ved bruk av nettbank.Ikke gratis å anskaffe seg bankid-brikke fra denne banken.
Banken har dessuten flere bra kredittkort med gode valgfrie månedsrabatter. Et av kortene har bankaxept og "virker" da overalt, også på legekontorer.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"De verste bank som finnes"

Anbefale ikkje. Det verste banken som finnes. Søkte forbrukslån og venter på svar dritt lenge. Umuligt å få kontakt med kundeservice og hvis etter flere dager klarte eg det så fikk ikkje noe svar heller.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR