Meny
Detaljer for yA Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 215 kr
14,6%
Eff. rente
192 926 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
13%
Nom. rente
900 kr
Etabl. gebyr
30 kr
Termingebyr

yA Bank forbrukslån og refinansiering

Med et forbrukslån fra yA Bank kan du låne fra 25.000 og inntil 500.000 kr helt uten sikkerhet. Lånet kan tilbakebetales over en periode på inntil 15 år, eller før, dersom du ønsker det. Det stilles ingen krav til hva pengene skal brukes på.

Minstekrav for at du kan få innvilget et forbrukslån i yA Bank

  • Du må være 20 år eller eldre
  • Ha inntekt på minimum 250 000 kr i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Inntil 15 års nedbetaling og 3 års avdragsfrihet

Dersom du velger å søke yA Bank forbrukslån kan du velge inntil 15 års nedbetalingstid, avhengig av beløpet du lånet. Du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av lånet.

Det gis også anledning til å søke om avdragsfrihet i inntil 3 år. Med andre ord kan du til tider velge å kun betale renter og gebyrer, dersom du ønsker eller har behov for det.

Renten beregnes individuelt av yA Bank

Renter på alle lån beregnes basert på dine økonomiske forutsetninger for å ta opp lånet, dette er normal prosedyre hos de fleste banker, også hos yA Bank. Det er derfor ikke mulig å si konkret hvilken rente yA Bank kan tilby deg, før du har vært gjennom skjemaprosessen og søkt om et lånetilbud på forbrukslån fra yA Bank

Det er helt uforpliktende å søke et lånetilbud på forbrukslån fra yA Bank. Dersom du ikke er fornøyd med betingelsene og renten, kan du selvfølgelig velge å avslå tilbudet, helt gratis og uten videre forpliktelser. Klikk her for å søke om lånetilbud på forbrukslån hos yA Bank.

Mange gode alternativer

Det finnes flere banker som tilbyr konkurransedyktige betingelser på forbrukslån, dersom du ønsker å sammenligne yA Bank sitt forbrukslån mot andre banker kan du enkelt gjøre det her.

Eksempelrente: Nominell rente 13%, effektiv rente 14,6%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 52926, totalt:192926. Annonse

yA Bank omtaler og erfaringer
1,8/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Responstid
Dårlig
25
av 26 innen
forbrukslånsbank
9%
anbefaler
yA Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Elendig nettbank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Mangler info om eFaktura. Ikke mulig med innlogging med servicekode, men må gå tungvindt vei med kodebrikke etc.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Etter omlegging til Ressurs bank, helt forferdelig"

Styr unna.. Jeg bytter bank! Den nye strukturen er helt håpløs.. Jeg finner en ny bank

Reiert T
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Endringene som ble gjort har gjort banken mindre attraktiv"

Endringene som ble gjort har gjort banken mindre attraktiv og jeg kommer til å finne en ny bank. Alle kontoforbindelse ble borte. Renten er heller ikke den beste. Får 2,25% andre steder.

Tom I. D
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Bytt bank folkens"
1 syns denne omtalen er nyttig

At en bank kan holde på slik er skremmende. Funksjoner som utenlandsbetaling og innbetaling forsvant, likeså appen. Alt er tungtvint og tungrodd. Bytt bank!

Bytt.no
Søk yA Bank forbrukslån
Hvis du ønsker å søke på yA Bank forbrukslån så gjør du det trygt og sikkert på nettsidene til banken. Annonse.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Katastrofe"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vært veldig fornøyd men ikke nå lenger. Først et mas om pass for å få beholde bank id. Skaffa pass for så å få mail noen mnd etterpå at bank id utgår. Man måtte få det gjennom en annen bank. Nettbanken er et salig kaos der det meste er vanskelig eller umulig. Oppskrift på hvordan bli kvitt dine kunder: Yabank!

Torbjørn
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Dårleg nettbank"
6 syns denne omtalen er nyttig

Over tre månader etter omlegging til ny nettbank viser siste transaksjonar og kontoutskrifter berre nummer, og det står knapt eit einaste namn på verken betalarar eller betalingsmottakarar. Skal ein halde oversikta må ein såleis ta vare på alle fakturaer og notere ned kva som er kva. Det er dessutan framleis ikkje mogeleg å laste ned efakturaer i den nye nettbanken. Skal ein betale ein efaktura må ein laste ned fakturagrunnlaget i ein annan nettbank før ein godkjenner, elles får ein ikkje lese fakturagrunnlaget før nettbanken blir ordna. Ut over dette kan eg berre stadfeste det som andre har sagt. Eg har vore kunde sidan 2011. Ya-bank var ein bra bank like til dei nye eigarane bestemte seg for å kutte ut samarbeidet med Eika og teste ut sin eigne uferdige nettbank på kundane. Det som likevel overraskar meg mest er at feil ikkje blir ordna etter fleire månader. Dette tyder kanskje på at dei nye eigarane etter kvart har tenkt å leggje ned Ya-bank for godt?

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Fra Ya til Nei på få uker"
4 syns denne omtalen er nyttig

Min tidligere favorittbank er nå redusert til en Nei-bank. Borte er ALLE banktjenester som er nyttige i hverdagen. APP forsvant, bankID forsvant, tekst ved overføring forsvant, navngiving av høyrentekonti forsvant (vi hadde 13 stk- nå heter alle Høyrente), konas disponenttilgang forsvant, og nå sist, forsvant rabattene på kredittkortet som tidligere har vært bra. Kundeservice er vanskelig å nå, men når de omsider svarer- er det kun standardfraser... Vi har byttet bank og levert inn kortene- det gjorde godt! Takk for oss- vi kommer ikke tilbake!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Fra norges beste til absolutt aller verste nettbank!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Er sånn at man lurer på om YaBanks nye eiere har en plan om å kvitte seg med sine nettbankkunder... Ny nettbank har ført til null oversikt, elendig funksjonalitet og MAAAASSE bortkasta tid på selv de enkleste oppgaver. Lang ventetid på support, trolig pga. massiv pågang av sjokkerte/resignerte brukere. Har lovet bot og bedring i snart et halvt år nå, INGENTING har skjedd. I tillegg gis det null informasjon underveis. SKY DENNE BANKEN SOM PESTEN!

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR