Meny
Detaljer for yA Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 215 kr
14,6%
Eff. rente
192 926 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
13%
Nom. rente
900 kr
Etabl. gebyr
30 kr
Termingebyr

yA Bank forbrukslån og refinansiering

Med et forbrukslån fra yA Bank kan du låne fra 25.000 og inntil 500.000 kr helt uten sikkerhet. Lånet kan tilbakebetales over en periode på inntil 15 år, eller før, dersom du ønsker det. Det stilles ingen krav til hva pengene skal brukes på.

Minstekrav for at du kan få innvilget et forbrukslån i yA Bank

  • Du må være 20 år eller eldre
  • Ha inntekt på minimum 250 000 kr i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Inntil 15 års nedbetaling og 3 års avdragsfrihet

Dersom du velger å søke yA Bank forbrukslån kan du velge inntil 15 års nedbetalingstid, avhengig av beløpet du lånet. Du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av lånet.

Det gis også anledning til å søke om avdragsfrihet i inntil 3 år. Med andre ord kan du til tider velge å kun betale renter og gebyrer, dersom du ønsker eller har behov for det.

Renten beregnes individuelt av yA Bank

Renter på alle lån beregnes basert på dine økonomiske forutsetninger for å ta opp lånet, dette er normal prosedyre hos de fleste banker, også hos yA Bank. Det er derfor ikke mulig å si konkret hvilken rente yA Bank kan tilby deg, før du har vært gjennom skjemaprosessen og søkt om et lånetilbud på forbrukslån fra yA Bank

Det er helt uforpliktende å søke et lånetilbud på forbrukslån fra yA Bank. Dersom du ikke er fornøyd med betingelsene og renten, kan du selvfølgelig velge å avslå tilbudet, helt gratis og uten videre forpliktelser. Klikk her for å søke om lånetilbud på forbrukslån hos yA Bank.

Mange gode alternativer

Det finnes flere banker som tilbyr konkurransedyktige betingelser på forbrukslån, dersom du ønsker å sammenligne yA Bank sitt forbrukslån mot andre banker kan du enkelt gjøre det her.

Eksempelrente: Nominell rente 13%, effektiv rente 14,6%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 52926, totalt:192926.

yA Bank omtaler og erfaringer
2,3/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Responstid
Middels
24
av 26 innen
forbrukslånsbank
16%
anbefaler
yA Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Kundeservice = 0"

Opplever store vanskeligheter med å få kontakt med de. Har betalt inn mer enn skyldig og fortsatt krever de mer, ja jeg forstår det er renter og pluss pluss pluss. Men hos de står det at det er innbetalt mindre enn det faktisk er gjort. Det er dette jeg vil ha visshet om, hvorfor beløpet vises mindre. Fikk også nå når alt er/skal være innbetalt tilbud om betalingsfri? måned med ett gebyr på 300,- Er dere seriøse??? Nei, dette er ett VG innslag verdi spør du meg.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Fra fornøyd kunde til misfornøyd kunde"
1 syns denne omtalen er nyttig

Var fornøyd i mange år, men så kom meldingen om at BankID avsluttes. Etter at jeg ordnet BankID fra DNB, håpet jeg at det skulle ikke bli noe mer tull. Så kom meldingen at nettbanken blir ny og alle mottakere som man har lagt inn gjennom årene ikke blir overført til den nye nettbanken. Irritert på NYTT ! Så kom den nye nettbanken. Alle kontoene har samme navn og finner ingen måte å legge inn navn som felleskonto, sparekonto etc. Hvor er den nyttige økonomiske oversikten om summen av forfall og beløp på konto som gir et svar om det er nok penger på kontoen for å dekke alle regninger ? Gamle nettbanken fungerte iallefall fint. Hvorfor bytte til en ny nettbank som mangler funksjonalitet? Yabank app er også blitt borte Gir dem noen uker for å rydde opp, men vurderer sterkt et bytte

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice"
2 syns denne omtalen er nyttig

For det første besvares ikke henvendelser til kundesenteret, hverken på telefon eller via E-post. Det er utmattende å prøve. For det andre har banken ikke lenger Bank-ID. Den sluttet med det 6/2-19, så nå er du avhengig av å ha et kundeforhold til en annen bank med Bank-ID for å betjene dine konti i yA-bank. Det er jo helt forkastelig. For det tredje kan du ikke lenger overføre penger til utlandet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"BankID"
1 syns denne omtalen er nyttig

Yabank har sagt opp avtale om BankID for alle sine kunder fra 6/2-19. Det betyr at alle BankID tjenester er ubrukelige. Det verste er at jeg aldri fikk melding om dette. Det er mulig de sendte et fysisk brev i januar (en annen kunde sier det), men da var jeg for lengst reist til SØ Asia. Beskjeden er IKKE sendt på mail!! Nå får jeg ikke kjøpt flybillett hjem eller benyttet andre BankID tjenester.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Fra yA-bank til Nei-bank? Ja, men Resurs Bank for noen"
9 syns denne omtalen er nyttig

For en tid siden skrev jeg en meget god omtale, fem stjerner og med tittel "Topp bank". Jeg mente hvert ord som står der. Jeg må dessverre korrigere dette. Hvorfor? I brev fra banken datert 9.1. d.å. får jeg beskjed om at min BankID ikke lenger vil fungere fra 6.2. samt at hvis jeg ikke har BankID fra en annen bank, må jeg skaffe meg det. Min ev. nye BankID fra en annen bank kan jeg selvsagt da benytte for å betjene mine kontoer hos yA Bank, får jeg videre beskjed om. Med andre ord må jeg opprette et kundeforhold til en annen bank for å komme inn på min nettbank hos yA Bank (sic.). Vel, andre banker krever en aktiv brukskonto for å utstede BankID. Ja, hvorfor skal de påta seg denne kostnaden uten videre? Hvordan forklarer så yA Bank at det ikke lenger gir oss kunder BankID? De skriver at bankens avtale med Eika dessverre opphører fra 6.2.19 - og derfor kan banken ikke utstede BankID! Det er ingen forklaring. Eika har vel ikke sagt opp sin avtale med yA Bank? Det er vel yA Bank som nå har valgt ikke å være en alliansebank med Eika? Men hva slags bank er det som ikke gir BankID til sine kunder? Hva er den egentlige forklaringen? Det koster jo litt å ha avtale med Eika, men ikke all verden - og alle banker bør koste på seg denne servicen til sine kunder (egentlig være forpliktet); det kan ikke være rett og rimelig å overlate denne kostnaden til andre banker. yA Bank er en meget lønnsom bank for sine eiere, jf. at Sveaas tjente 400 millioner på yA Bank i 2015 ("Drømmeavkastning", skrev Dagens Næringsliv (DA) 16.7.15). I 2015 ble yA Bank et datterselskap av Resurs Bank. Jeg fikk beskjed om at det ikke skulle medføre endringer for meg som kunde. 30.11.18 ble yA Bank til Resurs Bank (fusjon) - og virksomheten drives av Resurs Bank også i Norge. Jeg fikk da bl.a. beskjed om at nettbanken vil fungere akkurat på samme måte som før. Det kan hende den gjør - hvis jeg hadde kommet inn på den; jf. at jeg fra 6.2.19 er jeg uten BankID. Jeg har henvendt meg til kundeservice og de sier at jeg ikke trenger skifte bank, kun skaffe meg BankID fra en annen bank! "God dag mann økseskaft", sier jeg. Men hva skal stakkars ansatte på kundeservice si?

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Kanskje Norges dårligste bank?"
7 syns denne omtalen er nyttig

Elendig kunde service. Prøver å nå dem på tlf., nytter ikke. Skriver inn. Får ikke svar. Må skaffe ny ID Brikke fra annen Bank. Jeg har nå besluttet å bytte Bank.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Har byttet selskap
"Til veis ende med Yabank"
6 syns denne omtalen er nyttig

Etter at resurs bank kjøpte opp banken, er alt som var bra før blitt dårligere og dårligere, rock bottom er nådd etter at de stopper elementære banktjenester som utenlandsbetaling og bank id, dette kaller jeg å dytte kundene foran seg. Begriper ikke hvorfor de gjør det, direkte selvskading. Etter en time i telefonkø kom jeg gjennom og spurte forsiktig hvorfor? svaret var at det skal bytte banksystem, jeg spurte hva slags banksystem? Men det kunne kundeservice ikke svare på. Bytte prosessen er igang..

Ole J. B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Skifter eier og lar kunden bære omkostninger."
3 syns denne omtalen er nyttig

Overlater til kunden å betale for ny ID-brikke og gir for kort frist til bytte.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR