Forbrukslån
Detaljer for yA Bank forbrukslån
Ønsket lånebeløp
140 000 kr
10 000 kr 600 000 kr
Nedbetalingstid
5 år
1 år 5 år
Kost pr. mnd.
3 215 kr
14,6%
Eff. rente
192 926 kr
Totalkostnad
5 år
Nedbetalingstid
13%
Nom. rente
900 kr
Etabl. gebyr
30 kr
Termingebyr

yA Bank forbrukslån og refinansiering

Med et forbrukslån fra yA Bank kan du låne fra 25.000 og inntil 500.000 kr helt uten sikkerhet. Lånet kan tilbakebetales over en periode på inntil 15 år, eller før, dersom du ønsker det. Det stilles ingen krav til hva pengene skal brukes på.

Minstekrav for at du kan få innvilget et forbrukslån i yA Bank

  • Du må være 20 år eller eldre
  • Ha inntekt på minimum 250 000 kr i året
  • Ikke ha betalingsanmerkninger

Inntil 15 års nedbetaling og 3 års avdragsfrihet

Dersom du velger å søke yA Bank forbrukslån kan du velge inntil 15 års nedbetalingstid, avhengig av beløpet du lånet. Du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av lånet.

Det gis også anledning til å søke om avdragsfrihet i inntil 3 år. Med andre ord kan du til tider velge å kun betale renter og gebyrer, dersom du ønsker eller har behov for det.

Renten beregnes individuelt av yA Bank

Renter på alle lån beregnes basert på dine økonomiske forutsetninger for å ta opp lånet, dette er normal prosedyre hos de fleste banker, også hos yA Bank. Det er derfor ikke mulig å si konkret hvilken rente yA Bank kan tilby deg, før du har vært gjennom skjemaprosessen og søkt om et lånetilbud på forbrukslån fra yA Bank

Det er helt uforpliktende å søke et lånetilbud på forbrukslån fra yA Bank. Dersom du ikke er fornøyd med betingelsene og renten, kan du selvfølgelig velge å avslå tilbudet, helt gratis og uten videre forpliktelser. Klikk her for å søke om lånetilbud på forbrukslån hos yA Bank.

Mange gode alternativer

Det finnes flere banker som tilbyr konkurransedyktige betingelser på forbrukslån, dersom du ønsker å sammenligne yA Bank sitt forbrukslån mot andre banker kan du enkelt gjøre det her.

Eksempelrente: Nominell rente 13%, effektiv rente 14,6%, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 52926, totalt:192926.

yA Bank omtaler og erfaringer
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Responstid
Middels
18
av 24 innen
forbrukslånsbank
33%
anbefaler
yA Bank
Kundetilfredshet
Responstid
Har byttet selskap
"Desidert beste bank på det med små skrift."

Rask og ok på rente. Utrolig gode på små skrift. De tilbyr forsikring, noe som er smart, spesielt for Ya bank da forsikringen i sin helhet legges til lånet ditt før du får det utbetalt. Deres nettbank er ikke annet enn tragisk, elendig info og utrolig uoversiktlig. Om du velger forsikring finnes det over hode ingen info om hvor mye du i utgangspunktet har lånt !!!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Meget godt fornøyd"

Betaler man sine lån fungerer banken helt topp. Kundeservicen har også vært god de årene jeg har hatt med banken å gjøre. Rentene får man opplyst om før lån underskrives så det er lite å mase om.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Bra bank med lave gebyrer"

Min omtale gjelder kun vanlige banktjenester. Har ingen erfaring med forbrukslån.
Veldig fornøyd med yA Bank. De har blant markedets høyeste renter både på brukskonto og sparekonto og tilnærmet 0 gebyrer ved bruk av nettbank.Ikke gratis å anskaffe seg bankid-brikke fra denne banken.
Banken har dessuten flere bra kredittkort med gode valgfrie månedsrabatter. Et av kortene har bankaxept og "virker" da overalt, også på legekontorer.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"De verste bank som finnes"

Anbefale ikkje. Det verste banken som finnes. Søkte forbrukslån og venter på svar dritt lenge. Umuligt å få kontakt med kundeservice og hvis etter flere dager klarte eg det så fikk ikkje noe svar heller.

Anna
Prøv dette før du søker
Hei! Et lite tips før du søker lån hos yA Bank forbrukslån. Vi kan sammenligne alle lån i Norge for deg og sjekke om du kan få det billigere enn yA Bank forbrukslån tilbyr.
Finn billigste lån
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"ELENDIG bank. STYR UNNA!"

Kundeservice er ikke et begrep som eksisterer i denne banken.
0 hjelp å få.
På grensen til svindel!

Viggo B. F. V
Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
Vurderer å bytte selskap
"Helt elendig kundeservice"

Laaaang ventetid, uten mulighet for at banken ringer meg opp igjen.

Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Styr unna"

Dette er en bank som driver så nær grensen til svindel som mulig.
Jeg lånte et større pengebeløp i en kort periode, med tanke om å tilbakebetale så fort jeg fikk ny takst på boligen.
Når jeg hadde betalt punktllig i 6 mnd og det sto avdrag på 2500kr hver måned så skylte jeg 12000kr mer en jeg lånte da jeg skulle betale inn???
Grunnen var at jeg etter at jeg fikk lånet utbetalt fikk en tlf med tilbud om forsikring på lånet til kun 350kr pr mnd, dette svarte jeg ja til da det virket fornuftig.
Det dem ikke sa var at dem la denne premien oppå lånet i en sum noe som resulterte i mye mere renteutgifter og større lån.
Dem kom heller ikke med saldo på hvor mye lån jeg fikk utbetalt eller hvor mye som gjensto hver mnd.
Dette er en av de verste bankene jeg har hvert borti og finnes ikke seriøs.
HOLD DERE VEKK.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Responstid
"Svært godt fornøyd"

Rask og god kundebehandling. Dette er et trygt valg. Jeg hadde valgt en forsikring på lånet da jeg trodde det var obligatorisk. Kontaktet yaBank og ønsket å fjerne denne. De ordnet opp i dette i løpet av en dag

Søk Bytt.no