Meny

Advokatforsikring - Lønnsomt for enhver bedrift

OPPDATERT ONSDAG 6. APRIL 2022

Enten om du trenger hjelp til kontraktsignering, advokatbistand, utgifter ifb. med rettssak, eller andre tvister så er en advokatforsikring gull verdt

Se hvorfor så mange bedrifter velger å ha en advokatforsikring. Både store og små bedrifter kan dra full utnytte av forsikringen
Se hvorfor så mange bedrifter velger å ha en advokatforsikring. Både store og små bedrifter kan dra full utnytte av forsikringen

Hva er advokatforsikring?

En advokatforsikring er en forsikring som dekker eventuelle kostnader en bedrift kan pådra seg i forbindelse med rettssaker og tvister. En advokatforsikring hjelper bedriften din ved forebyggende arbeid, rådgivning, og rettshjelp men dekker også prosessrisikoen.

En av de største grunnene bedrifter og privatpersoner prøver å holde seg unna rettssalen er fordi ingen vil sitte igjen med regninga. Med en advokatforsikring får du hjelp og rådgivning underveis, men også dekket kostnaden ved et eventuelt tap i en rettssak.

Hva dekker en advokatforsikring?

En advokatforsikring dekker en hel rekke forskjellige utgifter og veiledning, og en slik forsikring er ment for at en bedrift skal kunne senke skuldrene og ikke bekymre seg over eventuelle rettslige utgifter.

Advokatforsikring for bedrift dekker:

  • Juridisk rådgivning over telefon, uten egenandel
  • Hjelp i forkant av kontraktsignering 
  • Hjelp til å finne riktig advokat for din sak
  • Advokatkostnader ved eventuelle tvister
  • Kostnadene knyttet til en tapt rettssak

Se tilbud og pris på advokatforsikring og andre ansvarsforsikringer i vår anbudstjeneste for bedriftsforsikring

Hvorfor lønner det seg med advokatforsikring?

Det er lett å tenke at en advokatforsikring blir som å kaste penger ut av vinduet, og hvorfor skal nettopp din bedrift trenge rettshjelp? Med juridisk rådgivning over telefon over en lav terskel, uten egenandel, så blir forsikringen fort verdt prislappen.

Juridisk rådgivning

Hvis din bedrift f.eks. skal ansette nye folk, signere store oppdrag, omplassere personell, eller bare trenger hjelp til å markedsføre etter lovverket, så kan du enkelt få hjelp over telefonen slik at kontraktene dine ikke inneholder smutthull.

For noen år siden kom det nytt lovverk på personvern i Europa, og mange bedrifter har gått på en smell i den forbindelse. Samme med gjeldsregisteret så var det mange bedrifter som kunne hatt godt av en gratis juridisk rådgivning med en advokat.

Det finnes mange forskjellige ansvarsforsikringer som en bedrift burde ha, og advokatforsikring er en av dem. Du kan finne en full oversikt over  ansvarsforsikringer til din bedrift her

Prosessrisikoen

En rettssak kan koste en bedrift flere 100 000 kroner og ofte også oppi millionbeløpene, men med en advokatforsikring så blir hele redselen med å gå til sak tatt bort når forsikringsselskapene dekker utgiftene ved en eventuell rettssak.

Skulle din bedrift tapt en rettssak så trenger ikke du eller din bedrift å stå for advokatkostnadene til den vinnende motpart. En rask telefon til forsikringsselskapet ordner raskt kostnadene, i bytte mot en egenandel.

Forsikre dine ansatte? Se hvilke forsikringer du trenger og hvordan du kan gjøre det billigst mulig i vår artikkel Slik forsikrer du din bedrift

Finn den beste advokatforsikringen på Bytt.no

Bytt.no har nylig utviklet en anbudstjeneste for bedriftsforsikringer hvor du enkelt kan starte en priskrig på advokatforsikringer. Enten om du trenger ny advokatforsikring, eller om du bare ønsker å bytte til en billigere en, så hjelper Bytt.no deg.

Du velger enkelt hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, for deretter å få tilbud fra flere forsikringsselskap, som alle er like ivrige på å få deg som kunde. Vi sender varsel til selskapene at du er på jakt etter en ny advokatforsikring som tvinger selskapene til å nedjustere prisen på forsikringen for å kunne kapre deg som kunde.

Advokatforsikring finner du ved å enkelt huke av forsikringskategorien; ansvarsforsikringer i våre anbudstjenester for bedriftsforsikring. Ta meg videre til Bytt.no sin anbudstjeneste for bedriftsforsikringer

Bilforsikringer bedrift

Prisforskjellene på bilforsikring varierer stort, og bedriftsmarkedet er intet unntak. Les mer om hvilke type bilforsikring til bedrift som finnes og lær mer om forskjellene.

Bilforsikring bedrift

Ansvarsforsikringer

Gode ansvarsforsikringer holder driften i gang, selv om det oppstår vanskelige tvister eller alvorlige dataangrep. Les mer og finn riktig ansvarsforsikring til din bedrift.

Ansvarsforsikring bedrift

Helseforsikringer

Unngå lange sykemeldinger med en god helseforsikring for din bedrift. Få raskere medisinsk behandling for dine ansatte og hold sykefraværet nede.

Helseforsikring bedrift

Landbruksforsikringer

Lønner det seg å gå for enkeltforsikringer, eller å forsikre hele landbruket under samme forsikring? Lær mer om de ulike typene landbruksforsikring.

Landbruksforsikring

Personforsikringer

Gode personforsikringer for din bedrift er viktig for de ansattes trivsel og innsats i jobben. Lær mer om de ulike typene personforsikringer og finn riktig forsikring til din bedrift.

Personforsikring bedrift

Eiendomsforsikringer

Sikre dine arbeidslokaler med eiendomsforsikring for bedrift. Les mer om de ulike eiendomsforsikringene og få flere tilbud på dine lokaler.

Eiendomsforsikringer bedrift

Se alle forsikringene din bedrift må ha

Dine ansatte skal ikke være redde for å bli skadet mens de jobber for deg. Med gode forsikringer kan de ansatte føle seg trygge og utføre bedre arbeid

LES MER

Derfor burde din bedrift ha styreansvarsforsikring

Veldig få bedrifter har styreansvarsforsikring, selv om man som styremedlemm kan ende opp med å stå økonomisk ansvarlig hvis en bedrift går konkurs.

LES MER

Lovpålagt yrkesskadeforsikring - Dette må du ha

Enhver ansatt skal kunne føle seg beskyttet i arbeid, og på Bytt.no kan du enkelt sammenligne forsikringene og finne den beste for dine ansatte

LES MER

SPAR TID OG PENGER FOR DIN BEDRIFT

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi og har siden 2012 hjulpet flere hundre tusen brukere med å finne de beste og billigste forsikringene.

Enten din bedrift trenger nye forsikringer eller ønsker å bytte til noe bedre og billigere så kan vi hjelpe deg. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og motta skreddersydde tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

NYLIGE OMTALTE FORSIKRINGSSELSKAPER
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR