Meny

Slik forsikrer du din KIA Soul best og billigst

OPPDATERT TIRSDAG 14. JUNI 2022

Slik får du best og billigst forsikring til Kia Soul. Med noen enkle grep kan du velge og vrake i tilbud på billig Kia Soul bilforsikring

KIA: KIA Soul har blitt en svært populær el-bil i Norge, og slik går du frem for å få den billigste bilforsikringen
KIA: KIA Soul har blitt en svært populær el-bil i Norge, og slik går du frem for å få den billigste bilforsikringen

KIA Soul bilforsikring

Hvis du søker etter best og billigst forsikring til Kia Soul, trenger du ikke lete lengre. Vi skal kort forklare hvordan du finner den beste og billigste avtalen for din bil, uansett om du har bensindrevet Kia Soul du vil forsikre, eller en elektrisk Kia Soul EV.

Ikke bare er Kia Soul en gunstig bil å kjøpe, det er også relativt enkelt å kjøpe forsikring til Kia Soul. Men skal du først forsikre en Kia Soul, bør du sammenligne forsikringsselskapene mot hverandre. Prisene varierer stort mellom selskapene, og det er unødvendig å betale for mye.

Slik får du billig forsikring til din Kia Soul

Som vi har skrevet om tidligere så baserer forsikringsselskapene prisene sine på svært mange forskjellige faktorer, for eksempel hvor langt du kjører årlig, hvor gammel du er, hvor mye bonus du har, også videre. For å sørge for at du har den beste prisen, er det smarteste du gjør å sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskap. På denne måten vet du med sikkerhet at du har den beste avtalen. Slik går du frem for å motta tilbud fra flere forsikringsselskaper, helt gratis!

Slik gjør du det

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

Straks du har gjennomført stegene over, vil du i løpet av kort tid motta uforpliktende tilbud på forsikring til Kia Soul. Du velger selv om du vil benytte deg av et av tilbudene, eller forkaste dem alle, dette er helt opp til deg.

Merk, tilbudene lages manuelt av forsikringsrådgivere, og er dermed skreddersydd kun for deg. Beregn derfor litt ventetid mens forsikringsrådgiveren legger inn alle dataene dine. Vær også obs på at dersom forsikringsrådgiveren skulle få noen spørsmål, eller mangler noen opplysninger kan det være du blir kontaktet på telefon eller per e-post. Dette er standard prosedyre for at du skal motta et komplett og helt korrekt forsikringstilbud.

Skal du forsikre en Kia e-Soul?

Da anbefaler vi at du også leser vår sak om billig elbil forsikring. Det er viktig å merke seg at prisene på forsikring varierer ekstra mye på elbiler, i forhold til bensinbiler. Årsaken til dette er mange, men den største faktoren er at elbiler fremdeles er nytt på markedet, og forsikringsselskapene har lite skadehistorikk og datagrunnlag. Nettopp av denne grunn, er det store sprik mellom forsikringsselskapene. Dette gjør det ekstra lønnsomt å sammenligne flere forsikringsselskaper, når du skal ha forsikring til en Kia Soul EV.

Sjekk vår store test av elbilforsikringer. Her avdekker vi at prisen på forsikringer varierer enormt, og på en KIA så ser vi en variasjon på hele 5 820 kroner fra den billigste til den dyreste. Les mer om vår store elbil test her. 

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR