Meny
Bytt.no Forsikring Bilforsikring Billig bilforsikring til deg under 25 år

Billig bilforsikring til deg under 25 år

Er du på utkikk etter billig bilforsikring under 25 år? Da har vi gode råd til deg!

Selv om du er under 25 år kan du få en billig bilforsikring
UNG BILFORSIKRING: Du kan enkelt få en billig bilforsikring, selv om du er under 25 år.

3 enkle tips til billigere bilforsikring for deg under 25 år

1: Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper

Ikke velg et forsikringsselskap bare fordi du gjenkjenner logoen, eller fordi dine foreldre eller en venn anbefaler det. Selv om du kanskje får beskjed om at du får en ekstra god avtale fordi din kompis eller dine foreldrene er kunder, er dette sjeldent tilfelle. Sammenlign alltid tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Over 150 000 nordmenn har brukt vår sammenligningstjeneste til forsikring for å innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper. Tjeneste er helt gratis, og tilbudene du får er helt uforpliktende.

Det lønner seg å bruke en sammenligningstjeneste som Bytt.no siden selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde og gir deg som oftest et bedre tilbud enn hvis du kontakter ett og ett selskap.

Sammenlign tilbud på billig bilforsikring her


2: Spar opp bonus

Bonusen er det viktigste du har når det kommer til å få en billig bilforsikring, spesielt for deg under 25 år. Desto høyere bonus du har, desto lavere pris på bilforsikringen får du. Dette er spesielt viktig for deg som søker billig bilforsikring under 25 år.

Dersom det er første gang du forsikrer bilen din, kan du kreve 20% startbonus! Dersom du ikke har 70% bonus – eller mer, anbefaler vi at du leser om hvordan du kan doble bonusen din på halve tiden det normalt tar.

3. Sammenlign og bytt forsikringsselskap ofte!

Over 500 000 nordmenn bytter årlig forsikringsselskap, og det er nok enklere enn du tror. Forsikringsselskapene gjør hele flyttejobben for deg. Å bytte forsikringsselskap er faktisk like enkelt (om ikke enklere) som å bytte mobilabonnent.

Vi anbefaler derfor at du sammenligner tilbud fra forsikringsselskapene med jevne mellomrom, gjerne halvårlig. På denne måten øker du bonusen din raskere enn normalt, i tillegg til at du med sikkerhet vet at du har en god og billigst mulig forsikringsavtale.

Hannah (24) sparte 3.000 kr på noen få minutter

I en artikkel fra Dagbladet.no leser vi om om Hannah som enkelt sparte over 3.000 kr. i året på å sammenligne bilforsikringen sin med flere forsikringsselskaper. Kanskje du kan spare enda mer?

Sjåfører under 25 år er de som kan spare mest på å sjekke bilforsikringen sin. Klikk her og få tilbud på bilforsikring - helt gratis.

Viktigst av alt er at du setter i gang med å undersøke med flere forsikringsselskaper. Du kan enkelt gjøre dette ved å legge ut et anbud på vår forsikringstjeneste, da slipper du å selv ringe rundt til de ulike forsikringsselskapene.

Slik sammenligner du tilbud på bilforsikring

Det er faktisk overraskende enkelt å sammenligne gode tilbud på bilforsikring. Tidligere ringte man rundt til de ulike forsikringsselskapene for å få de beste prisene, men heldigvis har tidene endret seg. Man kan i dag ved noen enkle tastetrykk motta tilbud fra flere forsikringsselskaper. Helt gratis og uforpliktende.

Slik gjør du:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
  2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
  3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis - velg og vrak!

Klikk her for å starte.

Andre kunders opplevelser med billig forsikring:

Lenge siden du byttet bilforsikring?
Det lønner seg neppe! Prøv vår kalkulator og sjekk hvor mye du kan spare på å bytte bilforsikring
Sjekk min besparelse
Se din besparelse Tar kun et par minutter
Sjekk hvor mye du kan spare på å bytte forsikringsselskap
Les mer om forsikring
3 enkle tips til en billigere forsikring
3 enkle tips for billigere forsikring
3 enkle tips til billigere forsikring
Dette betyr FB-godkjent alarm
Vet du egentlig hva FG-godkjent alarm er?
Sjekk om du har FG-godkjent alarm
Slik får du billig bilforsikring
Slik går du frem for å få den billigste bilforsikringen
Slik får du den billigste bilforsikringen
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR