Meny

Billigste forsikring til Tesla Model S, 3 eller X

OPPDATERT TIRSDAG 14. JUNI 2022

Det er enorme prisforskjeller på forsikring til Tesla Model S/X/3. Les mer om hvordan du finner den billigste og beste bilforsikringen til din Tesla

TESLA: Tesla Model S/X/3 er svært populære i Norge og prisene på bilforsikring spriker enda enormt. Les hvordan du kan få ned prisen mest mulig.
TESLA: Tesla Model S/X/3 er svært populære i Norge og prisene på bilforsikring spriker enda enormt. Les hvordan du kan få ned prisen mest mulig.

Slik forsikrer du din Tesla best og billigst mulig

Er du på utkikk etter en god og billig forsikring til Tesla Model S/X/3 så har vi i Bytt.no gode råd til deg. Til tross for at superbilen Tesla Model S nå har vært i markedet en stund, er det fremdeles enormt store prisforskjeller hos forsikringsselskapene.

Prisene for forsikring til Tesla varierer faktisk mye mer enn for andre biler og bilmerker, og spesielt målt opp bensin- og diselbiler.

Derfor varierer prisene så mye for Tesla biler

En undersøkelse gjort av Norsk familieøkonomi viste at forsikringer med samme forutsetninger skilte så mye som 7 323 kr. fra det dyreste til det billigste forsikringsselskapet. Det er rimelig å anta at disse forskjellene også gjelder Tesla Model X og den nyere Tesla Model 3.

Årsaken til den enorme prisforskjellen er mange, men en av hovedgrunnene til denne store variasjonen er at Tesla's biler er en ny og "revolusjonerende" flåte som forsikringsselskapene har lite datagrunnlag om. Forsikringsselskapene vet rett og slett for lite om disse bilene til at de klarer å sette en fornuftig pris for forsikringen til Tesla Model S, 3 og X. Prisene blir derfor ren spådom og nærmest et veddemål mellom forsikringsselskapene om dette blir en skadeutsatt bil eller ikke. Du kan derfor oppleve at noen forsikringsselskaper er vesentlig mye billigere enn andre, selv om dekningen du får er det samme.

Prisene på forsikring er ren spådom og nærmest et veddemål mellom forsikringsselskapene om dette blir en skadeutsatt bil eller ikke

Slik finner du den billigste bilforsikringen til din Tesla

Siden situasjonen er som den er så er det beste tipset: Skal du ha billig forsikring til Tesla, er det viktigste du gjør å sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Bytt.no er en av Norges største sammenligningstjenester for forsikring og er på få år brukt av over 150 000 nordmenn som sammenligner sine forsikringer. Her kan du legge inn din Tesla (og evt. andre forsikringer du har) og få flere tilbud fra forskjellige forsikringsselskaper. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Slik gjør du:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende
Be samtidig om tilbud på dine andre forsikringer, så kan du få inntil 25% samlerabatt på alle dine forsikringer.

Klikk her og legg inn forsikringene du ønsker tilbud på.

Tesla er de dyreste elbilene å forsikre

Frem til nå er bilene fra Tesla blant de dyreste elbilene man kan forsikre. Av denne grunn er det ekstra viktig at du undersøker med mange forsikringsselskaper. Vi anbefaler også at du ikke bare velger et forsikringselskap som er best i test, eller det du har hatt tidligere, men at du selv utfører din egen test for hvilket forsikringsselskap som er best for deg. Dette er tross alt den eneste måten du med sikkerhet kan vite at du har den vet at du har den beste og billigste forsikringen til din Tesla Model S.

Få tilbud på Tesla bilforsikring fra flere selskaper - klikk her

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR