Forsikring

Dette betyr FG-godkjent alarm

En FG-godkjent alarm er en alarm som er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd. Kort oppsummert betyr dette at alarmen har gjennomgått og bestått kravene og testene som forsikringsselskapene stiller.

Velg FG godkjent alarm.
FG-godkjent alarm: Alarmer som har bestått grundige tester av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd.

Billigere bilforsikring med FG-godkjent alarm

Dersom du har en alarm som er FG-godkjent gir de fleste forsikringsselskapene deg litt ekstra rabatt på forsikringene dine. Årsaken til at forsikringsselskapene kun gir rabatt forutsatt at alarmen er FG-Godkjent er for at de vil være sikre på at alarmen tilfredstiller deres krav til sikkerhet.

Ved å gi rabatt for FG-godkjent alarmutstyr subsidierer forsikringsselskapene kundene litt i riktig retning, når man skal gå til innkjøp av alarm. Så dersom du skal gå til innkjøp av alarm, kan det være lurt å forsikre seg om at alarmen er FG-godkjent.

Hvor stor besparelsen er varierer hos de ulike forsikringsselskapene varierer, den beste måten å sjekke dette på er å sammenligne tilbud fra flere selskaper.

FG-godkjent bilalarm

Forsikringsselskapene spør gjerne om bilen har en FG-godkjent bilalarm. Det er ikke så lett å finne ut eksakt om din bil har FG-godkjent alarm, men normalt er de aller fleste biler med fabrikkmonterte bilalarmer FG-godkjente.

Dersom du ønsker å være helt sikker, anbefaler vi at du søker på bilmerket sine hjemmesider eller tar kontakt med en bilforhandler. Finner du ikke svaret ditt kan du alltids informere forsikringsselskapet om at du er usikker (velg nei som alternativ). Dersom du senere finner ut at du har FG-godkjent bilalarm kan du informere forsikringsselskapet om dette senere.

FG-godkjent boligalarm

De fleste kjente norske alarmselskapene med abonnement selger kun FG-godkjent alarmutstyr. Dersom du er usikker kan du besøke FGsikring.no sin side for innbruddsalarmer. Her vil du finne hvilke alarmutstyr som er FG-godkjent og hvilke foretak som også er FG-godkjent.

Skal du gå til innkjøp av en boligalarm er det lurt å dobbeltsjekke at alarmen du kjøper er FG-godkjent. Ikke bare gir dette en ekstra trygghet når det kommer til kvalitet, men det gir også rabatt på forsikringene dine. Hvor stor rabatt du mottar varierer hos de ulike forsikringsselskapene.

Sammenlign tilbud på FG-godkjent alarmforsikring fra flere selskaper

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på
  2. Velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra
  3. Motta og sammenlign tilbud helt gratis - velg og vrak!

Start her med å velge hvilke forsikringer du ønsker tilbud på.

Les mer om forsikring
Ikke velg et forsikringsselskap som er best i test - les hvorfor
Ikke velg et forsikringsselskap som er best i test!
Ikke velg best i test
Husk dette før du bytter forsikring
Bytte forsikring? Da må du huske på dette!
Sjekk huskelisten
Under 25 år? Slik får du en billig bilforsikring
Under 25 år? Slik får du en billig bilforsikring
Slik går man frem
Søk Bytt.no