Sammenling. Bytt. Spar.
Oppdatert september 2023

Slik får du den beste forsikringen til Volvo XC40

Forsikring til Volvo XC40 - få tilbud på pris

Få tilbud på pris på forsikring til Volvo XC40 fra flere selskaper samtidig og velg tilbudet du er mest fornøyd med.

På Bytt.no kan du enkelt forhandle deg frem til bedre betingelser på din bilforsikring, samtidig som forsikringsselskapene konkurrerer på pris
På Bytt.no kan du enkelt forhandle deg frem til bedre betingelser på din bilforsikring, samtidig som forsikringsselskapene konkurrerer på pris

Volvo XC40 forsikring

Volvo er blant de billige bilmerkene å forsikre og XC40 er heldigvis ikke et unntak. Det finnes riktignok store variasjoner blant kvaliteten de forskjellige forsikringsselskapene tilbyr, så det kan likevel være lurt å sammenligne alternativene.

Det finnes hele 57 forskjellige forsikringsselskaper i Norge, og det å oppsøke selskapene og navigere gjennom jungelen på egenhånd er ikke alltid like lett.

Det kan derfor være lurt å benytte seg av en anbudstjeneste når man skal sammenligne forsikringene, for å spare både tid og penger.

Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer involverer flere forsikringsselskaper samtidig med bare én raskt søknad og innhenter uforpliktende forsikringstilbud fra selskapene slik at man slepper å oppsøke forsikringstilbudene på egenhånd.

Slik forsikrer du din Volvo XC40

Når man skal skaffe seg en ny Volvo XC40 forsikring, eller bytte ut sin gamle forsikring, så er det viktig at man ikke bare fokuserer på prisen, men at man også ser på helheten ved en forsikring og et forsikringsselskap.

Mye kan gå galt når man ferdes ute på veien, eller lar bilen stå låst på parkeringen, og er man på utkikk etter den billigste av de billige forsikringene så er det ikke sikkert forsikringsselskapet hjelper deg i alle tilfeller.

Vurder derfor også inn forsikringsselskapenes skadeoppgjør, og kundenes tilfredshet sammen med dekningsgrunnlag og pris. Les over 31947 tilbakemeldinger og erfaringer fra norske forsikringskunder før du bytter selskap her

Det å involvere flere selskaper samtidig gjør at man stiller sterkere i en forhandlingsrunde, og kan til en viss grad stille større krav til forsikringen enn hvis man forhandler med bare ett forsirkingsselskap. 

Slik forsikrer du din Volvo XC40 best

  • Legg bilforsikringen ut på anbud for få den beste prisen
  • Sammenlign forsikringsvilkårene for å få det beste dekningsgrunnlaget
  • Undersøk hvordan forsikringskundene opplever selskapet for å unngå en smell

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til Volvo XC40?

En bilforsikring til Volvo XC40 koster rundt 12 300 kroner årlig.

For å forsikre en Volvo XC40 med full kaskoforsikring må man regne med at dette kan komme til å koste rundt 12 300 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign Volvo XC40 forsikringer

Med 57 forsikringsselskaper i Norge så er utvalget stort, og det er forbrukeren som sitter på makta i forsikringsbransjen. Du kan pent takke nei dersom et tilbud ikke falt i smak, eller omtalene til selskapet gjør deg skeptisk.

En enkel måte du kan sammenligne Volvo XC40 forsikringene på er med å undersøke hva kundene sier om forsikringsselskapene, og prøve å danne seg et inntrykk av hvordan de forskjellige skadeoppgjørene forespeiler seg.

Det kan derfor være lurt å ta en tur innom Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer, hvor vi har samlet over 31947 tilbakemeldinger og erfaringer fra norske forsikringskunder, for å danne seg et inntrykk av de forskjellige selskapene.

Spør gjerne forsikringskonsulentene om speisalrabatter, eller andre tilbud når du er i kontakt med dem via Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer. Legger man til flere forsikringer som man ønsker å sammenligne får man ofte samlerabatter på forsikringene.

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til Volvo XC40 i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til Volvo XC40

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 31947 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR