Meny

Bilforsikring til student - Under 25 år

OPPDATERT TIRSDAG 14. JUNI 2022

Det lønner seg sjeldent å være ung når man skal ha bilforsikring. Bytt.no gir deg tipsene som gjør at du kan få en billig bilforsikring selv om du er student.

Bilforsikring blir som regel billigere med alder, men det finnes muligheter for unge og studenter
Bilforsikring blir som regel billigere med alder, men det finnes muligheter for unge og studenter

Billig forsikring for deg under 25 år

De fleste forsikringsselskapene tilbyr ikke studentrabatter på bilforsikring, ettersom ung alder er forbundet med høyere skaderisiko i forsikringsbransjen.

Heldigvis finnes det fortsatt muligheter for billig bilforsikring for studenter og unge. I denne artikkelen vil vi presentere våre beste tips til hvordan du kan få en billig bilforsikring

Tips #1 - Sammenlign forsikringsselskaper

Undersøkelser har vist at det er store forskjeller mellom forsikringsselskapene. Ettersom bilforsikring prises individuelt og er avhengig av mange ulike faktorer som bilmodell, skadehistorikk og egenandel betyr det at det finnes ingen “faste priser” til bilforsikring. 

Det lønner seg å bruke en sammenligningstjeneste som Bytt.no siden selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde og gir deg som oftest et bedre tilbud enn hvis du kontakter ett og ett selskap.

Bytt.no sin anbudstjeneste til forsikring er helt gratis og uforpliktende

Tips #2 - Spar opp bonus

Bonus er viktig dersom du ønsker en billig bilforsikring, spesielt for deg under 25 år, og hvis det er første gang du forsikrer din bil kan du kreve 20% startbonus.

Hvor lang tid det tar å øke i bonus varierer noe fra selskap til selskap, men de aller fleste selskapene opererer med en lignende modell for bonus på bilforsikring:

  • 1 år - 20 %
  • 2 år - 30 %
  • 3 år - 40 %
  • 5 år - 70 %

Det vil altså ta 5 år med skadefri kjøring før du får 70% bonus. 

Tips #3 - Ikke vær redd for å bytte ofte

Lojalitet lønner seg ikke lengre, og du er bedre tjent med å bytte forsikring ofte. Hvis du legger din forsikring ut på anbud en gang i året vil du ha god oversikt på hvor prisene ligger i markedet, og hvilke forsikringsselskap som kan tilby deg den billigste bilforsikringen.

Over 500 000 nordmenn bytter årlig forsikringsselskap, og det er nok enklere enn du tror. Forsikringsselskapene gjør hele flyttejobben for deg. Å bytte forsikringsselskap er faktisk like enkelt (om ikke enklere) som å bytte mobilabonnement.

Slik finner du pris til din bil

Ved å legge forsikringene ut på anbud får du raskt og enkelt vite hvilke priser som tilbys av forskjellige forsikringsselskaper. 

Får du et tilbud du ønsker å bytte til vil det nye forsikringsselskapet ordne alt det praktiske med ditt forrige forsikringsselskap. Det er like enkelt å bytte forsikringsselskap som det er å bytte strømavtale, og det er selvfølgelig helt gratis.

Sjekk din pris på bilforsikring på Bytt.no:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 150 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR