Meny

Billig bilforsikring til deg under 25 år

OPPDATERT TIRSDAG 14. JUNI 2022

Er du under 25 år og er på utkikk etter en billig bilforsikring? Da har vi gode råd til deg!

BILFORSIKRING FOR UNGE: Du kan enkelt få en billig bilforsikring, selv om du er under 25 år.
BILFORSIKRING FOR UNGE: Du kan enkelt få en billig bilforsikring, selv om du er under 25 år.

3 enkle tips til billigere bilforsikring for deg under 25 år

Bilforsikring til unge er tradisjonelt noen av de dyreste forsikringene man kan ha. Men en rekke undersøkelser viser at det er store forskjeller mellom forsikringsselskapene. Her er tre tips til hvordan du under 25 kan få den beste og billigste bilforsikringen på under 30 minutter.

1: Sammenlign tilbud fra flere forsikringsselskaper

Ikke velg et forsikringsselskap bare fordi du gjenkjenner logoen, eller fordi dine foreldre eller en venn anbefaler det. Selv om du kanskje får beskjed om at du får en ekstra god avtale fordi din kompis eller dine foreldrene er kunder, er dette sjeldent tilfelle. Sammenlign alltid tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Over 150 000 nordmenn har brukt vår sammenligningstjeneste til forsikring for å innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper. Tjeneste er helt gratis, og tilbudene du får er helt uforpliktende.

Det lønner seg å bruke en sammenligningstjeneste som Bytt.no siden selskapene vet at de konkurrerer om deg som kunde og gir deg som oftest et bedre tilbud enn hvis du kontakter ett og ett selskap.

Sammenlign tilbud på billig bilforsikring her

2: Spar opp bonus

Bonusen er det viktigste du har når det kommer til å få en billig bilforsikring, spesielt for deg under 25 år. Desto høyere bonus du har, desto lavere pris på bilforsikringen får du. Dette er spesielt viktig for deg som søker billig bilforsikring under 25 år.

Dersom det er første gang du forsikrer bilen din, kan du kreve 20% startbonus! Dersom du ikke har 70% bonus – eller mer, anbefaler vi at du leser om hvordan du kan doble bonusen din på halve tiden det normalt tar.

3. Sammenlign og bytt forsikringsselskap ofte!

Over 500 000 nordmenn bytter årlig forsikringsselskap, og det er nok enklere enn du tror. Forsikringsselskapene gjør hele flyttejobben for deg. Å bytte forsikringsselskap er faktisk like enkelt (om ikke enklere) som å bytte mobilabonnement.

Vi anbefaler derfor at du sammenligner tilbud fra forsikringsselskapene med jevne mellomrom, gjerne halvårlig. På denne måten øker du bonusen din raskere enn normalt, i tillegg til at du med sikkerhet vet at du har en god og billigst mulig forsikringsavtale.

Hannah (24) sparte 3.000 kr på noen få minutter

I en artikkel fra Dagbladet.no leser vi om om Hannah som enkelt sparte over 3 000 kr. i året på å sammenligne bilforsikringen sin med flere forsikringsselskaper. Kanskje du kan spare enda mer?

Sjåfører under 25 år er de som kan spare mest på å sjekke bilforsikringen sin. Klikk her og få tilbud på bilforsikring - helt gratis.

Viktigst av alt er at du setter i gang med å undersøke med flere forsikringsselskaper. Du kan enkelt gjøre dette ved å legge ut et anbud på vår forsikringstjeneste, da slipper du å selv ringe rundt til de ulike forsikringsselskapene.

Slik sammenligner du tilbud på bilforsikring

Det er faktisk overraskende enkelt å sammenligne gode tilbud på bilforsikring. Tidligere ringte man rundt til de ulike forsikringsselskapene for å få de beste prisene, men heldigvis har tidene endret seg. Man kan i dag ved noen enkle tastetrykk motta tilbud fra flere forsikringsselskaper. Helt gratis og uforpliktende.

Slik gjør du:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

Klikk her for å starte.

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR