Sammenling. Bytt. Spar.
Oppdatert torsdag 8. juni

Slik får du beste forsikringen til Hongqi E-Hs9

Hongqi E-Hs9 bilforsikring - få tilbud på pris

Prisen på forsikring varierer fra selskap til selskap, og bilforsikring til Hongqi E-Hs9 er ingen unntak. Les videre om hvordan du forhandler på bilforsikringen

Sammenlign alternativene, og velg den beste og billigste bilforsikringen til din Hongqi E-Hs9 på Bytt.no.
Sammenlign alternativene, og velg den beste og billigste bilforsikringen til din Hongqi E-Hs9 på Bytt.no.

Hongqi E-Hs9 forsikring

Det finnes store uenigheter i hva en realistisk og rettferdig forsikringspremie ville vært på den nye Hongqi E-Hs9, og det er ikke alle forsikringsselskapene som kan lage forsikringstilbud til denne bilen.

Likevel så finnes det noen forsikringsselskaper som ønsker å ta imot nye kunder med den kinesiske modellen Hongqi E-Hs9.

For å gjøre forsikringsbyttet og prosessen så enkel og overkommelig som mulig så anbefaler vi at du benytter deg av en anbudstjeneste slik at forsikringstilbudene automatisk faller inn, og ikke at du selv må oppsøke de 58 forsikringsselskapene i Norge.

 

En anbudstjeneste involverer flere forsikringsselskaper samtidig, hvor selskapene må sette sammen sine beste og billigste tilbud for å kunne utkonkurrere de andre selskapene. 

Slik forsikrer du din Hongqi E-Hs9

Når forsikringsutvalget ikke er blant de største på Hongqi E-Hs9 forsikringer så må man være litt ekstra oppmerksom på tilbudene.

Både dekningsgrunnlag og pris på forsikringene til Hongqi E-Hs9 ligger på noenlunde det samme, så her burde man kanskje undersøke andre punkter ved forsikringen for å finne den beste forsikringen for dine behov.

Skadeoppgjør og kundeservice er i bunn og grunn dette man burde sammenligne forsikringsselskapene på, for å kunne danne seg et helhetlig bilde av selskapet og forsikringen.

I Bytt.no sin omtaleportal kan man lese seg opp blant 29636 tilbakemeldinger og erfaringer fra norske forsikringskunder for å få et ekstra lite innblikk i forsikringsselskapenes skadeoppgjør og opplevd kundetilfredshet.

Les blant 29636 brukerverifiserte kundeomtaler slik at du lettere kan velge forsikringsselskapet som tar best vare på sine kunder her.

Slik forsikrer du din Hongqi best

  • Legg bilforsikringen ut på anbud for få den beste prisen
  • Sammenlign forsikringsvilkårene for å få det beste dekningsgrunnlaget
  • Undersøk hvordan forsikringskundene opplever selskapet

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til Hongqi E-Hs9?

En bilforsikring til Hongqi E-Hs9 koster 16 700 kroner årlig.

For å forsikre din Hongqi E-Hs9 med en full kaskoforsikring må du regne med at dette kan komme til å koste deg rundt 16 700 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign forsikringer til Hongqi E-Hs9

Når man skal sammenligne forsikringene som forsikringsselskapene tilbyr er det derfor viktig å sammenligne mer enn bare prisen. Velger man forsikringsselskap i blinde er det ikke sikkert du har like god dekning som du trodde. 

Når du skal sammenligne en Hongqi-forsikring så er det spesielt 4 punkter man burde være oppmerksom på.

  • Prisen på forsikringen
  • Dekningsgrunnlaget til forsikringen
  • Behandling av skadeoppgjør
  • Opplevd tilfredshet fra kundene

Både prisen til forsikringen, og dekningsgrunnlaget kan man enkelt skreddersy og forhandle på i Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer her, mens behandling av skadeoppgjør, og kundetilfredshet kan du lese om blant våre 29636 forsikringsomtaler her

En forsikring til Hongqi E-Hs9 koster rundt 16-17 000 kroner årlig men kan også variere fra 10-15 000 kroner ut ifra hvilke spesialrabatter selskapene kan legge på avtalen. 

Spør gjerne forsikringskonsulentene om speisalrabatter, eller andre tilbud når du er i kontakt med dem via Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer. Legger man til flere forsikringer i anbudstjenesten, vil man ofte få en samlerabatt på forsikringene. 

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til Hongqi E-Hs9 i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til Hongqi E-Hs9

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 29636 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR