Meny

Slik får du den beste VW e-Golf bilforsikringen

OPPDATERT TIRSDAG 14. JUNI 2022

Det skiller 3 398 kr mellom den billigste og dyreste bilforsikringen til VW e-Golf. Vi gir deg tipsene slik at du kan sikre deg den beste og billigste bilforsik

VW E-GOLF: Det skiller flere tusen mellom den billigste og dyreste bilforsikringen - les hvordan du får den billigste
VW E-GOLF: Det skiller flere tusen mellom den billigste og dyreste bilforsikringen - les hvordan du får den billigste

Volkswagen e-Golf bilforsikring

Er du på utkikk etter den beste og billigste forsikringen til VW e-Golf? Da er det viktigste du gjør å sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Undersøkelser viser at elbiler som VW e-Golf varierer ekstra mye i pris hos de ulike forsikringsselskapene, årsaken til dette er fordi forsikringsselskapene enda ikke har opparbeidet seg så mye erfaring og skadehistorikk, derfor varierer prisene for en VW e-Golf forsikring ekstra mye, i forhold til andre biler. Sjekk derfor forsikringen med flere, så er du sikker på at du har den beste prisen!

Enkelt å sammenligne tilbud på bilforsikring

Før i tiden måtte man ringe rundt til de ulike forsikringsselskapene for å få de beste prisene. Heldigvis har tidene endret seg, og man kan i dag ved noen enkle tastetrykk motta tilbud fra flere forsikringsselskaper.

Ved å legge forsikringene sine ut på anbud får man i tillegg fordelen av at forsikringsselskapene vet om konkurransen, noe som fører til at man som oftest får den beste prisen med en gang!

Bytt.no er en av Norges største anbudstjenester for forsikring og over 150 000 fornøyde nordmenn har brukt våre tjenester for å sammenligne og bytte forsikringsselskap. Her kan du enkelt og raskt sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaper, og det er helt gratis og helt uforpliktende.

Slik går du frem for å få en billig e-Golf bilforsikring

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

Start her og sammenlign tilbud.

Forskjell på 3 398 kr for en VW e-Golf forsikring!

En undersøkelse gjort av TV2.no viser at det skilte hele 3 398 kr fra det billigste til det dyreste forsikringsselskapet for en VW e-Golf forsikring. Vi anbefaler at du ikke velger forsikringsselskapet som er “best i test”. Prisene i slike tester varierer mye, og kan være utdatert kort tid etter undersøkelsen. I tillegg til dette er det store prisjusteringer på alder, demografi og liknende.

El-bil forsikringer varierer mest

Skal du forsikre din el-bil så kan man fort gå på en smell og noen ender opp med å betale opp mot 20 000 kroner for mye hvert år. Les mer om vår store test av pris på forsikringer til el-bil her.

Sammenlign tilbud på billig bilforsikring - start her:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

Klikk her for å starte.

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR